Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şu anda cok vaktim yok ama artık dayanamıycam, aha bu adamı patiye koyuyorum. şimdilik şuna bakın 2 si gibi gelip tekrar super yazıcam koyucam bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Oha tertemiz. Üstüne uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bir oyunun fanart'ı gibi. ayrıca 5'i oldu cüce bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adam cam pervazında dururken mi kadın onu vurmus, nası okadar dısarda duruyo kadın, pencerelerin perspektifi bozuk fshdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bi insan evladı bunu nası cizer? http://www.danmilligan.com/filmandgame/images/fg58.jpg bilen varsa, acıklaması olan varsa lütfen bana solesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi bu ps de çizilmiş bir şy değil mi? yoksa mspaint de çizili de ben mi algılamadım? resmi çok özel yapan nedir? valla cidden anlamak istiyorum çünkü sahneler ve kompozisyon çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 resmi özel yapan zaten komposizyonlar, detaylar o detayların, ışığın formların o kadar şahane cözülmüş olması. cinisi doku perspektifi, ışık, yansımalar, ve herşeyi cok basit fırca darbeleriyle cözmüş olması. oily pastel 30 pixel'i görebiliyosun orda mesela, garip yanı oily pastel 30 pixel gibi durmuyo.. bu arada painterla calısıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kaynağı vermiyoruzki, burdan bakın gorsel sanatların hiti artsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 görsel'in hit capli değilmiydi bu arada süpermiş adam. bu tarz paylaşımları artıralım terazilere abanalım sana puanım 9 kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.danmilligan.com/filmandgame/images/fg15.jpg vektörüne kurban olduğumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o ölü insanın boş bakışını bile süper ifade etmiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Milligan secks. Secks yapan tekniğin dibine vurmuş olması.Orjinal adam, eylemleri çok çok iyi yansıtıyor. Olabilecek en zor açıdan çiziyor hep. Ada obje yakın, bu yüzden açılar kayıyor Mesela perspektif başta kolay sonra çok zor iş, adamın katı yüzeylerde çıkardığı açı işi kusursuz. Genelde bu tarz adamlar birşeyi çok çok iyi yapar, olayı odur bak bu adamın gölgelendirmesi çok iyi dersin ama adam herşeyin bokunu çıkarmış bir adam. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Kompozisyonlar, figürlerin yerleşimi hareketlerin gittiği yönler ve odaklar harika ya. Çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 abartmayin ya, dumduz cizmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 özel bi durumu falan mı var bu adamın burnuyla falan mı çiziyor çok dandik gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://farm3.static.flickr.com/2619/4163350979_8e9be5daec_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kaede said: özel bi durumu falan mı var bu adamın burnuyla falan mı çiziyor çok dandik gözüktü bana Sensin lan dan-ALLAH TROLLENDIM GALIBA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Uncharted, Bioshock Infinite, Last of Us storyboardlarına, conceprt artlarına bakın. Baya updatelemiş sitesini. İnsan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar