DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 evet bugün açıklanmış şimdi gördüm, umarım açılmamıştır konusu :) giren var mı patiden? dalgasına girdim kitap mitap almadan 72 puan almışım çok sevinmemin nedeni de bi arkadaşla 1'e 2 20 ytl sine iddaya girmiş olmam =) ha bi de hazırlık finallerinden muaf olucam o da var =) oh bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 84 puan almışım olley, dalgasına girdim millet gıcık olsun die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 69 puan almışım.bende ölesine girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 91 almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 max puan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Orasını bilmiyorum ama Yüksek Lisans'a başvurmak için 70-80 istiyor okullar. edit: 100 müş. ÖSYM sitesinde öyle diyor. O zaman ben gavur gibi birşeyim lan. 100 üzerinden 91. Vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Max puan 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 DoruK said: evet bugün açıklanmış şimdi gördüm, umarım açılmamıştır konusu :) giren var mı patiden? dalgasına girdim kitap mitap almadan 72 puan almışım çok sevinmemin nedeni de bi arkadaşla 1'e 2 20 ytl sine iddaya girmiş olmam =) ha bi de hazırlık finallerinden muaf olucam o da var =) oh beefinallere yerine mi girecek arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lan bizim arkadaş ta master için girdi. adama olm az çalış da gir dedik.. 58 aldı döte geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 CthuLhu said: DoruK said: evet bugün açıklanmış şimdi gördüm, umarım açılmamıştır konusu :) giren var mı patiden? dalgasına girdim kitap mitap almadan 72 puan almışım çok sevinmemin nedeni de bi arkadaşla 1'e 2 20 ytl sine iddaya girmiş olmam =) ha bi de hazırlık finallerinden muaf olucam o da var =) oh beefinallere yerine mi girecek arkadaş? abi direkt geçmiş sayılıyorum şu anda o belgeyi götürsem, o manada dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 oper said: lan bizim arkadaş ta master için girdi. adama olm az çalış da gir dedik.. 58 aldı döte geldi :D abi master ne alaka? bu sınav devlet memurları için yapılan sınav değil mi?kpss, kpds de yabancı dil kısmı sanırım ee peki "ales" ne o master ve doktora için olan değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu sınav yüksek lisans ve doçentlik vb. başvurularda da kullanılıyor. Bende onun için girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 94 almıştım. 95 alsaydım da a1 den daha fazla kıdem tazminatı alsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar