Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 korkuyorum son bi saatim kaldı gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 korkma, azıcık ucundan hepsi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 uyuşturmak için, kocaman bi iğne batırcaklar böyle diş etlerine diş etlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben de gidiyorum bugun oglen beşiktaşta bana 1 iğne yetmiyo nedense heh 2 bazen üstünde sprey falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Lan dusundum de en son ne zaman gitmistim ben?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ya sonra o iğne yerleri ne acıyor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi kere dolgu için gitmiştim, uyuşturdu kadın, yaptı dolguyu. artık nasıl uyuşmuşsa, gerekli vakit gectikten sonra yemek yerken çenem taak dedi, betim benzim atmış, az daha ambulans çağırıyolardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 60 yaşında bi dişçim vardı. muhteşem biriydi iğne yaparken özür dilerdi canımı acıtıcak diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Benim daha 20 likler var off offff Bide kesin birisi "benimde babam dişçi" filan yazar diye bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradım. Gözlerinideviripetrafısüzensmiley.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben 20 liklerden 3 ünü çektirdim kaldı bir tane. doktorum sağolsun artık korkmuyorum. gerçi ilk gittiğimde tansiyon tavan yapmıştı mefta olucaktım az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kücükken bizim mahalledeki abiler hep korkuturlardı ignenin ucunu ısıtıyolar ondan sonra igneyi vuruyolar 2 ay gecmiyo falan die. ilk disciye gittigimde sandalyede zor tutmuslardı beni ama nişi yok gecio hepsi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bencede 20 likler dısında dolgu cekme falan pek acıtmıyr birde kanal tedavsi sağlam mış ben denemedim gerci öle diolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bana kanal tedavisi yapmışlardı küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ve geldim anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Llama said: ve geldim anam ağladı.. suratım şişti.. ve hala uyuşuk durumda kim bilir bu uyuşukluk bittimi ne olcak geçmiş olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Geçmiş olsun, şu ana kadar yaşadıkların en kötüsüydü, şimdiden sonra daha kötü bir şey olmayacak, he geçen saat daha iyi olacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 en arkadaki dişi alacaktı dişçi benim. iltihap olmuş o da. 4 kutu antibiyotik içtim 1 ayda üstüne 10 tüp de iğne yedim. gittim 2 iğne yaptı. bi asıldı hıyar. ulan kafa bi dünya nerdeyse ama acıdan geberecektim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 -Wissy said: Lan dusundum de en son ne zaman gitmistim ben?! ben de düşündüm hatırlayamadım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Beraber gidelim mi? ^^ =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Baya oluyo dişçiye gideli o gittiğimde de küçüktüm koltuktan kalkmaya yeltenince adam tokat atmıştı. Bende anasına bacısına sövüp hareket çekmiş,annemi babamı rezil etmiştim. Baya olmuş demekki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 -Wissy said: Beraber gidelim mi? ^^ =] napacaz dişçinin kızını mı kaldırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 birbirinizin acısını paylaşırsınız el ele tutuşur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Beni cok yanlis tanimissin. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 of kendimi bildim bileli dişçilerde sürünüyorum.. kontrole bile gitmeye korkuyorum o agza soktuklaarı şeyden çıkan sesler aarrrrrrrrrrghhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar