MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zebilith said: yazık lan. belki spor yaparken falan yırtılmıştır. oluyo öyle şeyler. kesin bisiklete bnerken olmustur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ginaly said: bu ne lan ahaha. neyse ki herif kendini vurmuş da elenmiş gen havuzundan. türüne saygılı, bilinçli bir sosyal darwinistmiş hıyar. zuahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 not: resmi büyütünce kendine gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tusrewazxzetdsxtrdcyt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 namus hala 2 bacak arasında.. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 GwindonSurion said: ülkücü kuürt Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur...... Herkesin bir dünya görüşü var saçmada olsa saygı duymalıyız.......... 26 Mayıs 2008 Pazartesi --------------- katillere saygı duyun BEN DE BUNU QUOTE EDECEKTİM, YÜREĞİNE SAĞLIK tÜM YORUMLAR İÇİN: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142497&interstitial=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bozuk para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 said: . eğer bir erkekle 1 kere beraber oldumu namus gider,kızda kadın olur. bunu herkes biliyor ama işine gelmediği için anlamıyor. Allah(c.c.) zinayı yasaklamıştır. nikahsız bir erkekle beraber olan bir kadın cehennem azabından kurtulamaz. tabi erkeklerde öle. ama kadın kesinlikle kurtulamaz. evlendiğin zaman başına böle bir şey gelmesini istemezsen akıllı olun ey kızlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha o alıntı ciddi diil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 +1 yoruma yürekten katılıyorum RAHAT DURUN dasdasdasddsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Penthesilea said: said: . olan bir kadın cehennem azabından kurtulamaz. tabi erkeklerde öle. ama kadın kesinlikle kurtulamaz.[/b] oo yırtma payımız var yani rahatladım şimdi ooohhşş bisiklet yüzünden gittiyse ne olucak? bisikletide yakıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ağzından vurulan gelin ile kendi kafasına sıkan damadın durumları hala ciddiyetini koruyor. abicim bole habercilige ahstayim azindan vurulan gelin ile kafasina SIKAN damat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Natural Selection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 penth nerden buldu bunu, ne kadar bilimsel değeri var bilemiyorum ama; said: . eğer bir erkekle 1 kere beraber oldumu namus gider,kızda kadın olur. bunu herkes biliyor ama işine gelmediği için anlamıyor. Allah(c.c.) zinayı yasaklamıştır. nikahsız bir erkekle beraber olan bir kadın cehennem azabından kurtulamaz. tabi erkeklerde öle. ama kadın kesinlikle kurtulamaz. evlendiğin zaman başına böle bir şey gelmesini istemezsen akıllı olun ey kızlar.... işte insanı zorla dinden çıkaran uygulamalar. cehennem azabıyla korkutmalar filan, "öcüüee!!" mantığıyla inandırmalar... ehe bi de hem kadınları hem erkekleri korkutmaya oynuyo ama kadın kesinlikle yanacak, kurtulamaz. nedense?¿ pipisi yok diye herhalde, ilginç.. meme sayılmıyo mu acaba eğer uzantı peşindeysek? hem iki tane var, daha da yukarıda duruyo filan. sayılmaz mı? lol diycem izninizle, öyle cehenneme kurban olurum ben çok pardon ama... cayır cayır yanarım, canıma değer. sigaramı da yakarım alevinden hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çok yazık yaa ziyanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sen en basta yanicaksin kendin cehennemliksin yetmiyo bide coluk cocugun aklini karistiriyosun bide abla dedik buyugumuz saydik seni cira yapcaklar cira Emaleth said: penth nerden buldu bunu, ne kadar bilimsel değeri var bilemiyorum ama; said: . eğer bir erkekle 1 kere beraber oldumu namus gider,kızda kadın olur. bunu herkes biliyor ama işine gelmediği için anlamıyor. Allah(c.c.) zinayı yasaklamıştır. nikahsız bir erkekle beraber olan bir kadın cehennem azabından kurtulamaz. tabi erkeklerde öle. ama kadın kesinlikle kurtulamaz. evlendiğin zaman başına böle bir şey gelmesini istemezsen akıllı olun ey kızlar.... işte insanı zorla dinden çıkaran uygulamalar. cehennem azabıyla korkutmalar filan, "öcüüee!!" mantığıyla inandırmalar... ehe bi de hem kadınları hem erkekleri korkutmaya oynuyo ama kadın kesinlikle yanacak, kurtulamaz. nedense?¿ pipisi yok diye herhalde, ilginç.. meme sayılmıyo mu acaba eğer uzantı peşindeysek? hem iki tane var, daha da yukarıda duruyo filan. sayılmaz mı? lol diycem izninizle, öyle cehenneme kurban olurum ben çok pardon ama... cayır cayır yanarım, canıma değer. sigaramı da yakarım alevinden hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ben daha başta yanabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iyi olmuş bu yeni uygulama ben eskisinde direk cehenneme gidiyordum şimdi yırtarız kıyıdan köşeden en azından. Af ne zaman çıkar accaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kızlar cehenneme gidiyorsa ben de gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 üç günde bir çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Rahşan Ecevit bi ölsün hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi dangalağın lafıyla dinle dalga geçiyorsunuz. o salak kızların kesin erkeklerim ihtimal olduğunu nereden biliyormuş peki herkes hoca olmuş ya. kardeşim herkes haddini bilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Emaleth said: penth nerden buldu bunu, ne kadar bilimsel değeri var bilemiyorum ama kendi adıma söyleyeyim, penth'in postaladığı yazı ile ilgili yorumumu yazdım ben. bunu şu din söyler, bunu söylemesi hatadır, bu yüzden bu din goblindir, hurafedir, safsatadır filan dediğimi, bu minvalde dinle dalga geçtiğimi hatırlamıyorum. yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesi için saygılarımla arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 of bütün kafa hatunlar cehennemde olucak neyleyim ben öyle cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar