ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu ne lan ahaha. neyse ki herif kendini vurmuş da elenmiş gen havuzundan. türüne saygılı, bilinçli bir sosyal darwinistmiş hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 şaka bi yana bu bir insanlık ayıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ginaly said: türüne saygılı, bilinçli bir sosyal darwinistmiş hıyar. Haberden daha çok güldüm buna hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bLackcha0s said: hacı sıcak suyla olcak işler deil bunlar limon tavsiye ediolar ne derece doğru bilmem salata mı yapıorz ula. asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 erkekler için şu var bir kız bozuk? olacak ve yatağa öyle gidecek!?!?! elli kere diktirir be adam da safmış. öyle yatağa mı gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kendini de öldürdüğü iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 olmemisler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bir de önceden anal oral herşeyi yapıp ta gerdek gecesi kan gelen kişi çok mu namuslu onu anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kız kurtulrsada, bu sefer abisi/babası/kardeşi/dayısı/amcası namusunuzu iki paralık ettin senın yüzüden abim/kardeşim/cocuğum/yiğenim öldü/kendini vurdu/hapisaneye düştü diye ateş eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kız olarak öyle duyguyu yaşamak nasıl ki ya ilk gece kan gelmemesi ve sana bakan iki tane kan bürümüş göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 "Ağzından vurulan gelin ile kendi kafasına sıkan damadın durumları hala ciddiyetini koruyor." hadi gelini ağzından vurmuş ölmemiştirde, kafasına sıkmış adam nası ölmemiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aquila said: olmemisler ki. hay allah helm söyletti demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 puhaha yazık lan yurdum insanı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hay allah helm söyletti?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hagii said: bir de önceden anal oral herşeyi yapıp ta gerdek gecesi kan gelen kişi çok mu namuslu onu anlayamadım ben hah bunlar namusu ölçüyo yani tamam. namus ne be hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Cuce said: hay allah helm söyletti?! allah helm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 allah özel isim ama. bence ikiside görmeden editle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evlenmeden önce anal oral yapıp namuslu olan kız olamazmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hem din hem erotizm var. kit plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ülkücü kuürt Düştüm mapus damlarına öğüt veren bol olur...... Herkesin bir dünya görüşü var saçmada olsa saygı duymalıyız.......... 26 Mayıs 2008 Pazartesi --------------- katillere saygı duyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ardeth said: Hagii said: bir de önceden anal oral herşeyi yapıp ta gerdek gecesi kan gelen kişi çok mu namuslu onu anlayamadım ben hah bunlar namusu ölçüyo yani tamam. namus ne be hey allahım kocaman kafalı ne diyorum anlamıyorsun sen. namus sadece o işi önden yapmamak mı? yani herşey yapar sa namuslu onların anlayışına göre eğer kızlık zarı yoksa tamam namussuz !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kafa yapısıyla bile namussuz olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Hagii said: Ardeth said: Hagii said: bir de önceden anal oral herşeyi yapıp ta gerdek gecesi kan gelen kişi çok mu namuslu onu anlayamadım ben hah bunlar namusu ölçüyo yani tamam. namus ne be hey allahım kocaman kafalı ne diyorum anlamıyorsun sen. namus sadece o işi önden yapmamak mı? yani herşey yapar sa namuslu onların anlayışına göre eğer kızlık zarı yoksa tamam namussuz !!!! aynen!!111!oneone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kocaman kafalı ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 namus = gen havuzunu korumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar