Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Hayvan_ said: Her zaman gözlerimin yeşil olduğunu düşünüp mesut olurdum fakat ; geçen gün karanlıkta bal rengine döndüğünü gördüm ve bütün hayallerim yıkıldı.Şu anda fena kompleks yapmış durumdayım.Güneşte yemyeşil , kapalı ortamlarda bal rengi Hemen araştırmaya başladım gözdeki pigment eksikliğinden dolayı olan bir durummuş,evet patiler arasında renkli göz olanlar var mı , duygu ve düşüncelerinizi alalım (bkz:renksiz göz yoktur) aynısı bende var canım kardeşim yaşlandıkça gözlerin kahverengiye dönecek zuahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bunun gibimi p.s:gözlerim de yakıyor hani haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 sen daha resim koyamıyosun be :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @pru: ahahhaa bu arada gözlerimden memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benim gözleri de benden başka beğeneni var bol bol. Bi ben beğenemedim bunca senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 ben çok seviyorum kendi gözlerimi, yirim. gözlerims (L) yalnız azıcık şaşı:(8((8( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar