oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bilmem. öyle esiverdi birden işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynı durum kız arkadaşımda da var. pek problem edilecek birşey gibi değil, gözünün sağlıklı olması önemli bence. ne maviş maviş gözlü olup göremeyenler var :( şükretmesini bilmek lazım tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Göz bebeğinin çevresi kahverengi gerisi yeşil mi? Öyleyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 niye ya benim öyle galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 maviyi meneşke gözlü insan gördüm gözleri kördü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eet metin şentürk mesela. ama adam kara kör hız rekoru sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bal değil o, bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benim gozum ela valla, bence cok guzel duruyo ela göz ftw hatta gosteriyim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benimkilerde değişiyor her seferinde karşımdaki şaşırıyor ve ben bundan mutluyoum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Nosfe said: Göz bebeğinin çevresi kahverengi gerisi yeşil mi? Öyleyse geçmiş olsun. söyle doktor lütfen söyle yaşayacak mıyım? harbiden lo zıçtık mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xaenin said: Bal değil o, bok. bokta değil çocuk kakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ishal cocuk kakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 isalde değil tam böyle milkshakeimtrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kaka, bok, sicmik muhabbetinin sonunu getirsek? uzatmasak =) tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 @dory ne güzel gözlerin var lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Benim gözlerim ne renk acaba, gidip bakayım en iyisi. Aynaya baktıktan sonra gelen edik; Ela sanırım. Ela iyidir o zaman. Hatta ela yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 senin derdinin dermanı lens.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 benimki daha çok şöyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 öyle göz mü olur, bence renk körü filansın. oluyor muydu öyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dory'nin gözlerinin güzel olduğunu gördüm onaylıyorum. ben de babamın gözlerine özenip renqhli lens aldım bugün hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 edit: karı olsaydım 10 kişi yazdıydı lan hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ^^ tesekkur ettim sly ve sesu. ela goz guzeldir arkadas, ela gözlü insanlar da guzeldir (kendimi övüyorum asfd) neyse, o senin gozunse hLL değilse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sly-One said: dory'nin gözlerinin güzel olduğunu gördüm onaylıyorum. ben de babamın gözlerine özenip renqhli lens aldım bugün hayırlısı. şaka yapiosun di mi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dory said: ^^ tesekkur ettim sly ve sesu. ela goz guzeldir arkadas, ela gözlü insanlar da guzeldir (kendimi övüyorum asfd) neyse, o senin gozunse hLL değilse =) evet benim kendi gözüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 tamam ela güzel ya =) ama imajiner çalışmayla yeşil yapıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar