ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bilgisayarım tamirden geldikten sonra 2 sorunum oldu Doğal olarak format sonrası birincisi IE 7 yüklü ve browserda bazı bölümlerde türkçe karakerler gözükmüyor. Mesela googleda arama bölümünün hemen altındaki uyarılar "Ýki terimden birini aramak için büyük harf kullanmayý "OR" deneyin. [ayrýntýlar]" şeklinde çıkıyor. Internet Options / General / >Fonts bölümünde Latin Based seçili ve orda Turkish görmüyorum o yuzden olabilir mi? Bunu nasıl düzeltebilirim? İkincisi Outlook 2007' de rule atamaya çalışıyorum. Normalde express sürümnde vs. rule atarken Subjectte Blabla yazıyorsa VEYA şu kişiden geliyorsa şeklinde atama yapabiliyorduk fakat artık OR olarak nedense kullanamıyoruz? Ben mi nerden olduğunu görmüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ie7 icin, view -> encoding i auto-select yap, olmadi utf8 yap, olmadi turkishler arasinda gezin ama utf8 yada auto select calismasi lazim.. tabii test ederken browser i acip kapamayi unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ikincisi: outlook 2007'de kural tanımlarken "or" kullanamıyorsun. onun yerine 2 rule tanımlayacaksın, aynı işlevi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar