Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3 TDI clubsport quattro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam,

Görseller

Engine
# Four-cylinder TDI with common-rail injection system
# Displacement of 1968 cc, output of 165 kW (224 hp) and torque of 450 Nm (331.90 lb-ft)
# Optimized exhaust system, sonorous soundtrack
# 0 – 100 km/h (62.14 mph) in 6.6 seconds, top speed 240 km/h (149.13 mph)

Power transmission
# High-efficiency six-speed manual transmission with a lightweight casing, open gear lever gate made of aluminum
# quattro all-wheel drive with extremely fast-action multi-plate clutch

Chassis
# Four-link rear suspension for dynamic handling and good comfort
# Power steering with highly efficient electric drive
# Wheels measuring 9 J x 20, tire size 265/30
# Six-piston brake calipers and ceramic discs at the front wheels
# Audi drive select driving dynamics system with Audi magnetic ride adaptive damper control

Body and interior
# Length 4,254 millimeters (167.48 inches), width 1,825 millimeters (71.85 inches), height 1,385 millimeters (54.53 inches)
# Motorsport-look design, large rear spoiler
# Racing bucket seats and extra aluminum components in interior

The design
The Audi A3 TDI clubsport quattro has a distinctly confident air about it. Sensational styling instantly sets the three-door show car apart from the standard production Audi A3. It measures 4,254 millimeters (167.48 inches) millimeters/2.36 inches), but just 1,385 millimeters (54.53 inches) high, – a reduction in height of 36 millimeters (1.42 inches) in spite of the large wheels. The track width measures 1,568 millimeters (61.73 inches) at the front (+ 34 millimeters/1.34 inches) and 1,553 millimeters (61.14 inches) at the rear (+ 46 millimeters/1.81 inches).

Benim hoşuma gitti açıkcası ;)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
içi her zamanki gibi süper, zaten audi iç dizaydan anlıyor bence =) ön tarafta 3/4'ü ızgara biraz abartı gibi durmuş ama güzel yine de.

Yalnız şöyle bir durum var ki, bu Audi ne zaman A3'ü A4'ü boyamaktan vazgeçip yeni bir model çıkaracak? A5 dediğin coupe A4, e zaten A3'ten gına geldi, RS4 desen sport station A4 gibi acaip birşey çözemedim =) Yani hep aynı modellerin makyajlı hallerini görmekten sıkıldım açıkçası, yeni birşeyler üretse çok daha yüksek pazar payı+prestiji olcak. Ha şu an prestiji yok mu, var tabii ama bir Mercedes değil =)
Mesaj tarihi:

bu konsept, asıl tt clubsport var. o deli bi alet. tavansız böle. hatta a sütunu da yarım :D H sütunu olmuş böle :P (aslında bu da konseptti başta, ama üretim sürümü de ortaya çıktı soradan...

şöyle ki:

Mesaj tarihi:
Tamam güzelde bu arabaya biner misiniz? Ben açıkçası binmem binene iyi gözle bakmam :)

Geçen gün YTÜ şenliklerinde gördüğüm beyaz S3'ü tercih ederim :p
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Tamam güzelde bu arabaya biner misiniz? Ben açıkçası binmem binene iyi gözle bakmam :)

Geçen gün YTÜ şenliklerinde gördüğüm beyaz S3'ü tercih ederim :p

o beyaz s3 bizim kampüste (davutpaşa) galiba :)

ytü şenliklerine gelirsin haber vermezsin cık cık cık
Mesaj tarihi:
Durmak yok yola devam..

prozzak aklıma geldin aslında ama orada mıydın ki :) MFÖ olan gün gittim inanılmaz kalabalıktı zaten içeri bile giremedik yukarıda teras cafede oturduk :)
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Durmak yok yola devam..

prozzak aklıma geldin aslında ama orada mıydın ki :) MFÖ olan gün gittim inanılmaz kalabalıktı zaten içeri bile giremedik yukarıda teras cafede oturduk :)

Beni ogün çağırdılar konsere ama 6 yıllık gelenegi bozmıyım dedim :) Hiç katılmadım da.. Acaip kalabalıkmış onu duydum ama. O konseri davutpaşada yapmaları gerekiodu... ama gel görki bizim kampüs ytü degil davutpaşa ünisi (!!!) sağlık olsun. bi aktivite lazım şu patinaja kaynaşalım. haftasonu bi gün maltepe de veya tuzla da carting ayarlasak?
  • Yeni Oluştur...