Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

funcom forumlarina erisim ile ilgili sorun...

BLaXx

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:
evet drinking cape neden alınmıyo?

/claim çalışmıyo bi bakarmısın bunla ilgili bi sorun varmı bug falan

sıkıntını yaşayan çok adam var tüm mesajları atmam mümkün değil ama şunu bir dene, elemanın biri böle bişi demiş ama anladığım kadarıyla deneyenlerde işe yaramamış;

Apparently you can't claim in a PvP area, try doing it in a major city, if that doesn't work just write /claim a little now and then, and eventually, you might get lucky! -- I however got it on my first try.
Sosyal ağlarda paylaş

/claim demeden önce account sayfanızdan key'i girdikten sonra upgrade my subscription deyip cape'i aktif hale getirmeniz daha sonrasında oyun içinden /claim demeniz gerekiyor. Bu adımları uyguladınız mı çünkü claim konusu ile herşeyi düzgünce yapıp sıkıntı yaşayan kimseyi duymadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
hesabı açtığım pzt'den beri bende de aynı sorun var ve bıktım artık, çünkü olan şu:

- hesabı göremiyorum diyor
- pass'i unuttum e-mail yolla diyorum, "e-mail adresi yok böyle" diyor
- admin'e e-mail yolla seçiyorum, bu sefer de "admin has disabled this function" diyor

"yer misin yemez misin" deyip girişesim var bunların sistemine. düzinelerce başka insan da aynı olaydan mağrur gamespot forumlarına yazmışlar.

Bende de ayni sorun vardi, forum accountumun sifresini esas accountumunkinden farklı yaptım 2dkda duzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...