Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uber bilgisayar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikadan donmeden uber bi pc toplayayim diyorum, suan bunlari bunlari almayi dusunuyorum

anakart: nforce 790i ultra sli
ekran karti: geforce 9800 gx2 (2 tane)
islemci: core 2 extreme quad qx9775
ram: ddr3 2x2gb 1333mhz
hdd: 750gb 10k rpm
ses karti: creative x-fi xtreme fatality platinum
optik surucu: bluray okuyan, dvd/cd yazan herhangi biri
guc kaynagi: 1200w

toplam $5k civarina kadar onerilerinizi alayim

edit: typo
Mesaj tarihi:
ahaha guy kaynagi :D o degil c yerine nasil y'ye basmisim anlamak zor :P 2x ekran kartinin sebebi yillarca dandik bilgisayarlarla sevdigim oyunlari oynarken iskence cekmekten bikmis olmam ve "roeeh yeterin lan koklicem alayini" diye isyan etmem
Mesaj tarihi:
yazdığın işlemci satılmıyor daha bildiğim kadarıyla

Intel Core2 Extreme QX9775'de $1,550

Ram almışken de uyduruk bir şey alma

CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
X2 mesela iyi gider
Mesaj tarihi:
konuyla biraz alakasız olucak sanırsam ama Amerika'dan pc'yi nasıl taşımayı planlıyorsun Türkiye'ye. Benim de İngiltere'den taşımam gerekiyor ama hiçbir fikrim yok.
Mesaj tarihi:
finansal açıdan bakınca, 1 tane 5000 dolarlık bilgisayar alıp 3 ay sonra değerinin 3000 dolara düşmesini, 2 yıl sonra sıradan bir bilgisayardan bile dandik kalmasını izlemektense 2000 dolara bir bilgisayar toplar, yıllık 1000 dolarlık upgradeler ile 3-4 yıl idare ederim.
Mesaj tarihi:
arcane said:
2 tane 2500 dolarlık bilgisayar alsan daha mutlu olmaz mısın? Arkadaşını çağırırsın birlikte oynarsınız falan.

benımde aklıma bu geldi

bide bununla 2500 arasında cok da fark olmıycak
Mesaj tarihi:
QX9775 LGA 771 chipsetlerle kullanılan bir işlemcidir.790i ultra chipsetli anakarta uymaz.Aynı işlemcinin LGA775 olanı QX9770 dir.

http://www.ewiz.com/detail.php?name=QX9770BOX
Mesaj tarihi:
sesu said:
konuyla biraz alakasız olucak sanırsam ama Amerika'dan pc'yi nasıl taşımayı planlıyorsun Türkiye'ye. Benim de İngiltere'den taşımam gerekiyor ama hiçbir fikrim yok.

bavulun icinde :b

Mum_Chamber said:
tabi biz onu unuttuk. adam her sene 2k gömebiliyorsa orası ayrı..

edit: bedenim her sene 5k gömmeyi kabullenememiş, istemeden 2 yazmışım.

exchange programi geyigindeyim 1 yildir, babam ozlemis 5k yolladi benim de aklima baska bisey gelmedi yani uber bilgisayar almaktan baska varsa amerikadan alincak bisey oneriniz onlara bakayim :P

DePeCHe said:
QX9775 LGA 771 chipsetlerle kullanılan bir işlemcidir.790i ultra chipsetli anakarta uymaz.Aynı işlemcinin LGA775 olanı QX9770 dir.

http://www.ewiz.com/detail.php?name=QX9770BOX

aralarinda performans farki var mi?

@ Bonjo

aldiktan 1 yil sonra tekrar yenilemek istemiyorum, 2006 eylulde soyle bi laptop aldim

Manufacturer: Hewlett-Packard
Processor: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-56, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~1.8GHz
Memory: 2046MB RAM
Hard Drive: 118 GB Total
Video Card: NVIDIA GeForce Go 7200

team fortress 2 de bile kasiyo, age of conan hic denemiyorum bile.
  • Yeni Oluştur...