fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 amacım burda kimsenin dedikodusunu yapmak degilki sadece başıma gelen olayları paylaştım sizinle lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: 1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında. kim bu cok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hacı ne diosun bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bir de eklemekte fayda görüyorum, Biz patiler özel problemlerimizi, özel olan vasıtalar aracığı ile gidermekten bir kıvanç duyarız. Gidermeyenleri de pek sevmeyiz açıkcası. Çünkü bizi ilgilendirmeyen şeyleri, bilmeden duymadan görmeden yorumlamaktan ne haz alırız, ne de daha sonra düşündüğümüzde yapmış olduğumuz yorumu beğeniriz. ÖM ve Msn bu vasıtalar arasında en çok tercih edilenidir. Tercih edilmediği takdir de, gene laf yetiştiriyor oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya harbi kapansın bu konu artık çok sıktı, kıza yazık insanlara yazık harcanan vakte yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 +1 bence de morti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet evet, kilit vakti. konu artık bi yere gitmiyor. kilit ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şu dakikalarda veştitsadan gelecek 2 isim neleri değiştirmez. Haydi çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: veştitsa said: 1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında. kim bu cok merak ettim ya kim oldugu önemli mi yaa allah allah neyse ben cıkıyorum netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: kim bu cok merak ettim ya kim oldugu önemli mi yaa allah allah neyse ben cıkıyorum netten ahah peki, forum duruyo hala serverda sen çık XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fede said: Şu dakikalarda veştitsadan gelecek 2 isim neleri değiştirmez. Haydi çocuklar. karnım ağrıdı lan allah belanı adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ha benim o :) ben senin üzerine gelmek için söylemedim ki onları. burda insanlar ne söylediyse patideki konumunu düzeltmek için yapman gerekenlerle ilgili ben daha sert bi dille söylemiş olabilirim sadece. no offense kişiliğim böyle biraz. edit: gerçekten de merak ettiğim için eklemiştim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 veştitsa said: Peter said: veştitsa said: 1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında. kim bu cok merak ettim ya kim oldugu önemli mi yaa allah allah neyse ben cıkıyorum netten ok cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ortada durum şu : kIZ haklıda olsa haksızda olsa büyüklerine laf yetiştirdiği için tecrit edilmiş.Haklı olduğu konuda bizi ilgilendirmez carebear deniyor.Haksızsa zaten ayar manyağı yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yeniden hoş geldin mütevazi_aristokrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 konu konusuldu, herkes fikrini eylemini acikladi, ama bu tartisma nin cozumu artik herkesin kendinde. veş, cok ilginctir ki bu topicte neredeyse herkes sana yardim etmek icin 2-3 ogut vermis, eger burda kendine bi yer edinmek istiyorsan okur uygularsin. istemiyorsan da, ben bi daha kişiselde bu tür foruma genel çıkışmalarina izin vermicem. evet yenisin, bazi seyleri bilmiyorsun, bu topicte hepsi sana olmasi gereken şekliyle gosterilmis (ged'in mesajı haric asfd) gerisi sana kalmis şekercim, saglicakla kal. dükkan kapandi, dagilin daaağlin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar