Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hoşgörü ve saygı

veþtitsa

Öne çıkan mesajlar

veştitsa said:
1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında.

kim bu cok merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de eklemekte fayda görüyorum,

Biz patiler özel problemlerimizi, özel olan vasıtalar aracığı ile gidermekten bir kıvanç duyarız. Gidermeyenleri de pek sevmeyiz açıkcası. Çünkü bizi ilgilendirmeyen şeyleri, bilmeden duymadan görmeden yorumlamaktan ne haz alırız, ne de daha sonra düşündüğümüzde yapmış olduğumuz yorumu beğeniriz.

ÖM ve Msn bu vasıtalar arasında en çok tercih edilenidir.

Tercih edilmediği takdir de, gene laf yetiştiriyor oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Peter said:
veştitsa said:
1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında.

kim bu cok merak ettim

ya kim oldugu önemli mi yaa allah allah
neyse ben cıkıyorum netten
Sosyal ağlarda paylaş

ha benim o :) ben senin üzerine gelmek için söylemedim ki onları. burda insanlar ne söylediyse patideki konumunu düzeltmek için yapman gerekenlerle ilgili ben daha sert bi dille söylemiş olabilirim sadece. no offense kişiliğim böyle biraz.

edit: gerçekten de merak ettiğim için eklemiştim ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

veştitsa said:
Peter said:
veştitsa said:

kim bu cok merak ettim

ya kim oldugu önemli mi yaa allah allah
neyse ben cıkıyorum netten

ok cya
Sosyal ağlarda paylaş

konu konusuldu, herkes fikrini eylemini acikladi, ama bu tartisma nin cozumu artik herkesin kendinde.

veş,
cok ilginctir ki bu topicte neredeyse herkes sana yardim etmek icin 2-3 ogut vermis, eger burda kendine bi yer edinmek istiyorsan okur uygularsin. istemiyorsan da, ben bi daha kişiselde bu tür foruma genel çıkışmalarina izin vermicem.
evet yenisin, bazi seyleri bilmiyorsun, bu topicte hepsi sana olmasi gereken şekliyle gosterilmis (ged'in mesajı haric asfd)
gerisi sana kalmis şekercim, saglicakla kal.

dükkan kapandi, dagilin daaağlin!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...