Joker Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Üsküdar Fıstık ağacındayım kadıkoy'e gitmek istiyorum. saat 1:00 bu saatte dolmuş gibi bi vasıta bulabilirmiyim. en kötü ihtimal sahil' e yürüyüp denturla beşiktaşa geçip ordan taksim-bostancı ya binmeyi planlıyorum. yorumlarınızı ve önerilerinizi dinliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kadıköye dolmuş var sabaha kadar. meydanda otobüs duraklarının olduğu yerde cami var bi tane eşşek kadar. onun önünden kalkıyor. hatta in sahile denturun orada herhangi birine sor taksiciye falan. gösterirler sana yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 taksiye atla 25 milyon falan tutar taksime gitmenede gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Kadıköye sarı minibüsler sabaha kadar kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yola çıktım direk sarı dolmuş geldi adam evine gidiyormuş benide evime kadar bıraktı :) şanslımıyım neyim :D ilgilendiğiniz için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bu aralar patilerin gece maceraları çoğaldı yannız. geçen de biri izmir sokakta kalmıştı unuttum şimdi kimdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar