Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Arkadaslar her ne kadar herkesi ilgilendirmesede bugün benim dogumgünüm.. Bazilari tarafindan lanetli gün olarakta anilir. :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 doğum günün kutlu olsun :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 mutlu yıllar=)lol bu olmaz dimi=)iyiki doğdun ozmn
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 oo que ciğim arkım doum günün kutlu olsun :) Hail Que! Hail Snowlords![hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Bugün bir telefon ucretine kiyamayip da aramayan insanlar utansin. Canim pepeleklerim benim.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kutlu olsun... *!doum günü hediyesini verir ve tam teşekkürü alacakken gözden kaybolur... nedeni bilinmez*[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Simdi müzik dinliyip pizza yiyecem tek basima.. (Gelecem diyip gelmeyen arkadaslar utansin.)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Kutlu oLsun doom gunun :) ..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 (Yeni Icq Bu) E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir*
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kutlu olsun doğum günün[hline]a conclusion is simply the place where you got tired of thinking
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Tesekkürler arkadaslar mesaj atan atmayan herkese...[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 doum gunun kutlu ola bide pizza ısmarlıyosan hemen geliyorum :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P [Bu mesaj Aegean tarafından 08 Şubat 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 doğum günün kutlu olsun[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Gel bak simdi dominostan pizza geldi büyük boy. Herbisey var :P bi dilim ayiriyorum sana.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 kutlu olsun doğum günün[hline][i] viande ne yaa?
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 niyeki doğdun niyeki doğduk kutlu ola tohum günün[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 doğumgünlerinden nefret ederim[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 ben de ölümleri severim Tasavvuf açıdan bakarsak tanrıya kavuşmaktır Tabi biz direk cehenneme gideceğimiz için (herhalde) fazla sevmem kendim için :)[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
mithras Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Doğum günün kutlu olsun.. :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Arkadaslar sagolun da niye bu kadar karamsarlik yaptiniz ki? ne olümü ne cehennemi yaw. Bunlar hep prawlerin basinin altindan çikiyor. Yalniz da olsam mutluydum. Aile gibisi yok.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bugün aile toplantisi ayagina southparki kaçirdim malesef. biri anlatabilir mi nooldu?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Kutu olsun[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 kutlu olsun[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Her gün bir tık sağlığa iyi gelir..
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Abi bugün yazma özürlüyüm :) cidden[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Öne çıkan mesajlar