Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün benim dogumgünüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar her ne kadar herkesi ilgilendirmesede bugün benim dogumgünüm.. Bazilari tarafindan lanetli gün olarakta anilir. :)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
Bugün bir telefon ucretine kiyamayip da aramayan insanlar utansin. Canim pepeleklerim benim.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Mesaj tarihi:
Simdi müzik dinliyip pizza yiyecem tek basima.. (Gelecem diyip gelmeyen arkadaslar utansin.)[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Mesaj tarihi:
Tesekkürler arkadaslar mesaj atan atmayan herkese...[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Mesaj tarihi:
doum gunun kutlu ola bide pizza ısmarlıyosan hemen geliyorum :P[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other.
-No, dude it's christmas.
-Oh, then what's Halloween about?
-Costumes and candy...
-Oh...
Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P

[Bu mesaj Aegean tarafından 08 Şubat 2003 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gel bak simdi dominostan pizza geldi büyük boy. Herbisey var :P bi dilim ayiriyorum sana.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Mesaj tarihi:
doğumgünlerinden nefret ederim[hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Mesaj tarihi:
Arkadaslar sagolun da niye bu kadar karamsarlik yaptiniz ki? ne olümü ne cehennemi yaw. Bunlar hep prawlerin basinin altindan çikiyor. Yalniz da olsam mutluydum. Aile gibisi yok.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

Mesaj tarihi:
Bugün aile toplantisi ayagina southparki kaçirdim malesef. biri anlatabilir mi nooldu?[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız

• Yeni Oluştur...