Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlamıyorum! (av deki bir kaç şeyi)


Densiz

Öne çıkan mesajlar

1. Bunker da neden beklenmiyorda, gidip boss da /sit çekiliyor? 1 tane kıçı kırık rogue gelip bunker ları tek tek tek alıyor.

2. SH yi bırakıp neden deli gibi balinda ya koşuyorlar? SH de o kadar honor veriyor + boss a 1 elite ve %25 buff veriyor.

3. Neden ilk 10 dakikayı ortada GANG yaparak harcıyorlar? Gidip görev yerlerindeki diğer oyuncuları kessinler? O ortada 10 kişi durup geçen tek tük adamı kesmenin anlamı nedir?

4. Neden leecher ları marklamıyorlar? hatta bu iş için yapılmış addonları kullanmıyorlar? Ne güzel temiz temiz marklıyor. markı aldıktan sonra combata girip yeniden leech yapanı hemen tekrar marklıyor.

5. Neden bunkerın yanındaki karşı oyunculara dalıyorlarda, içerdekileri kesip bunkerı geri almıyorlar?

6. Neden oyunun ilk 10 dakikasında çok kötü oynayıp veya görev yapmayıp yenilmeden hemen önce "öff yine kaybediyoruz" gibi mesajlar atıyorlar?

7. Neden çekişmeli bir av de, hödüğün birisi gidipte STONEHEARTH GRAVEYARD ı alıyor? Adamlar bu sefer boss da reslenmeye başlıyor. Hiç gidemiyoruz. Zor olan av yi daha da zorlaştırıyorlar.

8. Neden bunkerı alıp, yeniden TERK EDİYORLAR. Honor istemiyormu kimse?

Anlamıyorum birileri anlatsın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
pi kokuyo horde cirkinler,

hayır anlamıyorum kim inek olmak ister veya abuk sabuk otistik tipli koca dişli bişi veya kambur cirkin bi orc.

sacma yanı demekki horde oyuncularıdna bi sorun var aptal olabilirler.


Resmen kişilik haklarıma saldırı gibi geldi ilk okuduğumda bu mesajı :) O kadar benimsemişim artık, bu yukarıda saydığın çirkinmi çirkin pismi pis karakterleri.

Bu arada o zaman bizde genel bir değerlendirme yapalım Alliance oynayan yüzü parlak çocuklar için. Elf'ler için; Altın parlaktır elfler kaypaktır çok uygun cuk diye oturuyo. Human zaten ortada, kibir, küstahlık ve bütün günahların birleşimi olan bi varlık. Cüceler sadece kendini düşünür bide dötten bacaktır. Gnome'lara bişi diyemiycem onları çok seviyorum özellikle canları %20 civarındayken ve shadowstep in cooldown u hazırken. :)

Bir Thrall bir Grom Hellscream gibi kahramanlarınız yok diye bu kadar çekememizlik yapmayın bide yeri gelmişken sizin şef AV'de for Khaz Modan diye bağırırken bizimkisi çok şükür "Slay Them All" diyo biliyo ne olduğunuzu çünkü Keep None Alive hesabı. :)

Ahaha tam ilkokul dönemindeki sidik yarışlarını hatırladım bu mesajımla birlikte ama valla içime dokundu yazmadan edemedim. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe olay alliance dandik horde dandik olayına dönmüş :D
eskiden alliance çoluk çocuk denirdi horde yaş ortalaması daha yüksek felan.bloodelf geldi şimdide "hehe ben kötüyüm abi ezerim" diyen çocuklar bloodelf horde :D

av olayına ise en uyuz oldugum yahu git kazancaksan saldır bitsin av en fazla 20dk da.ama yok horde bi başlıyor defansa bi oyun 40-50dk sürüyor yok galv defans yok kule defans geri dönüp fw leri çevirmeler felan.eskidende alliance oyun boyunca köprüde defans yapar dururdu bi oyun 1 gün sürerdi (bknz. ilk paragraf eskiden çocuklar alliance ti şimdi horde)

edit:üstteki kullanıcı içinde loreye hiç değinmeyin bende horde oynadım ama bide şöyle düşünki elf ler olmasaydı archimonde felan tepiniyordu azeroth da :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çünkü insanlar sadece s1/s2 vs kasıp pvpde ezilmemek için honor grindlemeye giriyor. Arena için bg grindlemek süx, ama wowun genel problemi grind zaten.

Bide cüce
Cesur, şerefli ve kadim ırkların, güçlülerle değil de ezilenlerle yaptığı Horde birliğini; korkak, eşcinsel ve bodur alliance ile karşılaştırıyorsun ya çok şaşırdım. cendere cendere cendere cendere
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen git orclar'la, troll'lerle, danalarla takim ol, sonra millete bagir niye biz kaybediyoruz? Nie ortada onunuze gelene saldiriyorsunuz diye. Horde! Kontrolsuz guc, guc degildir! :)
(espiri amacli yazdim)
Bir de kaybetmeye baslayinca bagiriyorlar "omg,Horde is loosin every time, becouse of ebay noobs" Sanki alliance char satilmasi yasak sadece horde satiliyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

battleground sisteminin toptan absürd olduğunu düşünüyorum ben.
hep aynı hikaye honor farmliycam diye habire aynı şeyi yap dur.
ben AV'de exalted olucam diye 3~4 ay aralıksız AV yaptım. zaten o 3~4 ay da böööö geldi bir daha AV mi yaparım ya da ciddiye alırım.

World PvP yok.. eksik bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi blood elfler güzel. Çünkü düşük levelda oynayanların hemen hepsinin alt karakteri. Tbcnin gelişiyle blood elf açmış, şuan hyjal/bt/sunwell guildlerinde olan oyuncular da zamanında naxx falan yapmış, yeni bir başlangıç istemiş oldschool oyuncular hep.

Ve hepsine sorduğunuzda aynı şeyi söylüyorlar, gayliance sucks.

Edit: Anlam kayması
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin söylediğin şekilde de adam vardır tabiki.. ama tipe bakarak character açan adamların favorisi bloodelf. allianceda iken işsiz güçsüz takılan çoluk çombalak bloodelf rerolladı sırf tipi için. bu benim çoğunluk olarak gördüğüm.. tabiki bu bir genelleme aksini gösteren örnek de çoktur. ama benim genel olarak gördüğüm bu zamanında ally olup da bloodelf oynayan cok adam çıktı karşıma.
bu arada her naxx yaptım cthun kestim diyen dayıya inanma, bu tipler de çok yaygın, bizim guilde application doldururken aq40 temizledim saphironu kestim diyenlerin armoryde repularına baktıktan sonra hydraxianla bi alakası bile olmayan çok adam var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...