Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çok boş vakti varmış abinin eğerki 4 senelik 2 bölüm okuduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dkjshf birini 3 sene sonra bıraktı. diğerinden yeni mezun oldu. bakalım biz napıcaz :P ailem bu konuda hassas artık sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bana geldi bugün ya kayışdağında giriyorum. Orası neresi ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Allah'ın dağı işte yav :F yeditepe üniversitesinin oralar kayışdağı 19-319-19C-19F fln buralara geliyor istanbul belediyesinin şehir rehberi şeysi var gogıl örtten çekilmiş ist. haritası http://sehirrehberi.ibb.gov.tr sağda arama fln var istanbul için sadece:) gireceğiniz okulun tam yerini bulabilirsiniz ben bilmediğim adreslere giderkene bunu kullanıom işe yarıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Atakent ilköğretim okulu Bostanlı / Karşıyaka.. gidip göreceğim sıralar falan nasıl diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nezaman gelecek bu zıkkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bana da hala gelmedi de 2 sokak ötede oturan bi arkadaşa kartal çıkmış(göztepe'de oturuyorum) gerçi çok da sorun olmaz ya biraz erken kalkarsın en fazla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende k.yalıda oturuorm sultanbeyli geldi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 MuDo said: Atakent ilköğretim okulu Bostanlı / Karşıyaka.. Ayni yerdeyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Öyleyse size sevişmek düşer gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 abi yok hala tüm posta kutularının kilitlerini kırdım onbeş yirmi tane elimize hiç gelmeyen fatura falan buldum farklı farklı kutularda ama yok öss kağıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İstanbul üni. deniz bilg. işletme enst. oleyto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bana da henüz gelmedi kutulhu 1-2 güne gelmezse bir postahaneye sor bence ben öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 2 apartman ötede ki arkadaşıma gelip bana gelmiyorsa kıllanmakta haklıyımdır sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 daha gelmeyenler var benim çevremde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 postalarınıza bakın. bu saatte dağıtıyolar kimi yerlere yada 6-7gibi bakın. benim şimdi geldi çok mesudum euah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hadi hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 apartmandan arkadaşıma geldi bana hala gelmedi,kas yaptım posta kutusuna bakıp gelmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 haftasonuna kadar gelmezse...üsküdarda merkezmi ne warmış alabiliomşsunuz ordan stres yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 internetten öğrenebiliyoruz girdiğimiz yeri diye bir efsane var? nasıl yapacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 salon no vesaire verilmiş internette çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 benim kağıtta gelmiş milas'ta gircekmişim 40dklık yol her zmn ki gibi. lgs öss ve 2. kez össye orada giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 geldi bana da pendikte bi yerde giriyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İzmir'de olup hala gelmeyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben istanbuldayim bana hala gelemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar