Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 karatay lisesinde giriyorum. sanki biliyorsunuz ha. sonuç olarak pek hoşuma gitmedi neyse hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 antalyadansan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 antalyadanım. karatay'ın yolunu bilmiyorum ben daha. çok uzaklarda şehir dışında bir yerde olduğunu biliyorum. umarım sıralar delik falan değildir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 e bana gelmedi hala? spidee giricem tekrar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Deacon said: antalyadanım. karatay'ın yolunu bilmiyorum ben daha. çok uzaklarda şehir dışında bir yerde olduğunu biliyorum. umarım sıralar delik falan değildir =/ karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum. ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 SINAVA GİRECEĞİ Merkez : KOCAELİ/İZMİT Sınav Tarihi : 15.06.2008 Sınav Saati : 09:30 Salon No. : 410009005 Salon Sıra No. : 17 ama okul adı yazmıyor netten baktım..ne ki bu.kağıt olmadan da giremiyorum zaten üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ohh benim gireceğim yer sandığım gibi değilmiş klimalı sıralar falan büyük amfi gibi biryer hatta amfi heralde hehe =) Cthulhu aynı problem bizim arkadaşlardada var hatta benim kağıt geldi ama yazmıyor nette nerede gireceğim sadce o kodlar var. yakında gelir heralde seninkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 urmesque said: ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (= oha bala bak :D ben bir tek 5 nolu sırada oturcağımı biliyorum, en arkada olur büyük ihtimalle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 urmesque said: karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum. ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (= bilmiyorum artık gidip görcez perde falan yoksa takcaz, sıra oynuyorsa selpak götürcez, sıra delikse sunta götürcem falan böyle bissürü paranoyak senaryo ve çözümü var elimde. adem tolunay benim okulum olmaktadır =p rahattır bizim okul sıralar falan iyidir ama ön taraftaki sınıflar güneş görüyor ve çok sıcak oluyor söyleyim. hatta gelenektir lise 3ler rapor alınca alt dönemler lise 3'lerin gölge taraftaki sınıflarına taşınır. çünkü ön taraftaki sıcak hakkatten bayıltır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 PassivE_KesH said: ohh benim gireceğim yer sandığım gibi değilmiş klimalı sıralar falan büyük amfi gibi biryer hatta amfi heralde hehe =) vay lan teknoloji ne ilerlemiş arkadaş. yaşlandık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 erucalavera said: urmesque said: ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (= oha bala bak :D ben bir tek 5 nolu sırada oturcağımı biliyorum, en arkada olur büyük ihtimalle :P ballıyım ya :D geçen sene de ramazan savaşta girdim. orası da iyiydi baya =) @deacon; biliyorum ya adem tolunayı. 1. katta sınıfım. bakıcam sınavdan önce gidip. güneş görüyorsa ona göre hazırlarım kendimi. perde var ama orda dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 perde yüzünden geçen sene deli oldum sınav sonucunu pek etkilemedi ama ikide bir uçuşup duruodu kafama falan geliodu düzeltiodum en son gözetmen geldi sıkıştırdı yaptı bişiler sonradan rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bir kaç sınıfta sadece tül vardı güneşlik yoktu ama onları da takmışlar heralde. ama 1. kattaki sıralar biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum. küçük sınıflar 1. kata yerleştiğinden. ama yanlış da hatırlıyo olabilirim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ginaly said: PassivE_KesH said: ohh benim gireceğim yer sandığım gibi değilmiş klimalı sıralar falan büyük amfi gibi biryer hatta amfi heralde hehe =) vay lan teknoloji ne ilerlemiş arkadaş. yaşlandık valla. hö öylemi yazmışım.. haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 geçen sene sınava girdiğim okulun yakınında halısaha gibi bir şey vardı bağırış çağırış vs bakalım bu sefer neler göreceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 o değil de ben adres yazarken mahallenin adını yazmayı unutmuşum ama posta kodu falan her şey tamam ondan mı gelmedi acaba çok kıllandım ya bir şey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Benim girdiğim okul bakırköyde ebuzziya caddesindeydi, dünyanın en kalabalık yerlerinden biri xD, bir de karşıda inşaat vardı. Ama türkçe, tarih ve felsefeden yanlışım yoktu tüm bu olumsuzluklara rağmen. (Sayısaldım matematik 33 net, fen 2 net asdasf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bana da hala gelmedi yakında gelir inşallah merak ediyorum okulu sığabilcem mi falan diye. klimalı sıralarda iyiymiş şanslısın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Fatih koleji b blok.Şans benimle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ben büyük olasılıkla yaklaşık bir yıldır girdiğim,son bir haftadır girdiğim her sınavda kaldığım derslikte giricem sınava.. o kodlardan nasıl gireceğiniz yeri öğreneceğinizi buldum(speşıl thnx tu OrÇun). ösymnin sitesinden öss kitapçığının pdf'ini bulun..o kodun ilk 6 hanesini ctrl+f yapıp yazın ve aratın.. eğer lise değilse http://www.kulturbir.com/ilkogretimler.zip burdan biri olabilir.orada da yoksa bir üniversitede gireceksiniz kağıdınızı bekleyeceksiniz,benim gibi. kağıdı gelmeyenler stres yapmasın gelen sayısı < gelmeyen sayısı öğrenme konusunda ayrıntılı bilgi için http://www.okupati.com/2008/05/31/2008-oks-sinav-yerininizi-ogrenin-meb/#more-88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 pff iyice stres oldum, ne ilkokullarda ne de liselerde benim salon numaramı bulamadım. beni sınava almayacak mı bunlar ?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Sınav Tarihi : 15.06.2008 Sınav Saati : 09:30 Salon No. : 343032025 Salon Sıra No. : 7 İlkokul da yok lise yok muhtemelen ünide giricez sınava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 benimde kağıt yok piyasada o arama işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sınava gununden once mutlaka gidin gorun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sanırsam ben maltepe üniversitesinde gireceğim çünkü ilkokullarda ve liselerde koduma uygun birşey bulamadım ama 341142021 benim aday kodum marmara kolejinin kodu 341141 baya yakınlık var maltepe üniversitesiyle marmara koleji aynı kampüs içinde olduğuna göre mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar