Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Kağıdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Deacon said:
antalyadanım. karatay'ın yolunu bilmiyorum ben daha. çok uzaklarda şehir dışında bir yerde olduğunu biliyorum. umarım sıralar delik falan değildir =/

karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum.
ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (=
Mesaj tarihi:
SINAVA GİRECEĞİ
Merkez : KOCAELİ/İZMİT

Sınav Tarihi : 15.06.2008
Sınav Saati : 09:30
Salon No. : 410009005
Salon Sıra No. : 17

ama okul adı yazmıyor netten baktım..ne ki bu.kağıt olmadan da giremiyorum zaten üf
Mesaj tarihi:
ohh benim gireceğim yer sandığım gibi değilmiş klimalı sıralar falan büyük amfi gibi biryer hatta amfi heralde hehe =)

Cthulhu aynı problem bizim arkadaşlardada var hatta benim kağıt geldi ama yazmıyor nette nerede gireceğim sadce o kodlar var.

yakında gelir heralde seninkide.
Mesaj tarihi:
urmesque said:

karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum.

bilmiyorum artık gidip görcez perde falan yoksa takcaz, sıra oynuyorsa selpak götürcez, sıra delikse sunta götürcem falan böyle bissürü paranoyak senaryo ve çözümü var elimde.

adem tolunay benim okulum olmaktadır =p rahattır bizim okul sıralar falan iyidir ama ön taraftaki sınıflar güneş görüyor ve çok sıcak oluyor söyleyim. hatta gelenektir lise 3ler rapor alınca alt dönemler lise 3'lerin gölge taraftaki sınıflarına taşınır. çünkü ön taraftaki sıcak hakkatten bayıltır :d
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
ohh benim gireceğim yer sandığım gibi değilmiş klimalı sıralar falan büyük amfi gibi biryer hatta amfi heralde hehe =)

vay lan teknoloji ne ilerlemiş arkadaş. yaşlandık valla.
Mesaj tarihi:
erucalavera said:
urmesque said:

oha bala bak :D

ben bir tek 5 nolu sırada oturcağımı biliyorum, en arkada olur büyük ihtimalle :P

ballıyım ya :D geçen sene de ramazan savaşta girdim. orası da iyiydi baya =)

@deacon; biliyorum ya adem tolunayı. 1. katta sınıfım. bakıcam sınavdan önce gidip. güneş görüyorsa ona göre hazırlarım kendimi. perde var ama orda dimi?
Mesaj tarihi:
perde yüzünden geçen sene deli oldum sınav sonucunu pek etkilemedi ama ikide bir uçuşup duruodu kafama falan geliodu düzeltiodum en son gözetmen geldi sıkıştırdı yaptı bişiler sonradan rahat ettim.
Mesaj tarihi:
bir kaç sınıfta sadece tül vardı güneşlik yoktu ama onları da takmışlar heralde. ama 1. kattaki sıralar biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum. küçük sınıflar 1. kata yerleştiğinden. ama yanlış da hatırlıyo olabilirim =p
Mesaj tarihi:
ginaly said:
PassivE_KesH said:

vay lan teknoloji ne ilerlemiş arkadaş. yaşlandık valla.

hö öylemi yazmışım..

haa :D
Mesaj tarihi:
Benim girdiğim okul bakırköyde ebuzziya caddesindeydi, dünyanın en kalabalık yerlerinden biri xD, bir de karşıda inşaat vardı. Ama türkçe, tarih ve felsefeden yanlışım yoktu tüm bu olumsuzluklara rağmen. (Sayısaldım matematik 33 net, fen 2 net asdasf)
Mesaj tarihi:
ben büyük olasılıkla yaklaşık bir yıldır girdiğim,son bir haftadır girdiğim her sınavda kaldığım derslikte giricem sınava..

o kodlardan nasıl gireceğiniz yeri öğreneceğinizi buldum(speşıl thnx tu OrÇun).

ösymnin sitesinden öss kitapçığının pdf'ini bulun..o kodun ilk 6 hanesini ctrl+f yapıp yazın ve aratın..

eğer lise değilse http://www.kulturbir.com/ilkogretimler.zip burdan biri olabilir.orada da yoksa bir üniversitede gireceksiniz kağıdınızı bekleyeceksiniz,benim gibi.

kağıdı gelmeyenler stres yapmasın gelen sayısı < gelmeyen sayısı

öğrenme konusunda ayrıntılı bilgi için http://www.okupati.com/2008/05/31/2008-oks-sinav-yerininizi-ogrenin-meb/#more-88
Mesaj tarihi:
Sınav Tarihi : 15.06.2008
Sınav Saati : 09:30
Salon No. : 343032025
Salon Sıra No. : 7

İlkokul da yok lise yok muhtemelen ünide giricez sınava :D
Mesaj tarihi:
sanırsam ben maltepe üniversitesinde gireceğim çünkü ilkokullarda ve liselerde koduma uygun birşey bulamadım ama 341142021 benim aday kodum marmara kolejinin kodu 341141 baya yakınlık var maltepe üniversitesiyle marmara koleji aynı kampüs içinde olduğuna göre mantıklı...
  • Yeni Oluştur...