Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Kağıdı

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Deacon said:
antalyadanım. karatay'ın yolunu bilmiyorum ben daha. çok uzaklarda şehir dışında bir yerde olduğunu biliyorum. umarım sıralar delik falan değildir =/

karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum.
ben de adem tolunayda giriyorum bu arada (=
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:

karatay uzak biraz evet. çevreyolunda düden kavşağından biraz ilerledikten sonra sola dönüyorsun. oralarda bi yerde hatırladığım kadarıyla. ama sıralarının falan delik olcağını düşünmüyorum.

bilmiyorum artık gidip görcez perde falan yoksa takcaz, sıra oynuyorsa selpak götürcez, sıra delikse sunta götürcem falan böyle bissürü paranoyak senaryo ve çözümü var elimde.

adem tolunay benim okulum olmaktadır =p rahattır bizim okul sıralar falan iyidir ama ön taraftaki sınıflar güneş görüyor ve çok sıcak oluyor söyleyim. hatta gelenektir lise 3ler rapor alınca alt dönemler lise 3'lerin gölge taraftaki sınıflarına taşınır. çünkü ön taraftaki sıcak hakkatten bayıltır :d
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:
urmesque said:

oha bala bak :D

ben bir tek 5 nolu sırada oturcağımı biliyorum, en arkada olur büyük ihtimalle :P

ballıyım ya :D geçen sene de ramazan savaşta girdim. orası da iyiydi baya =)

@deacon; biliyorum ya adem tolunayı. 1. katta sınıfım. bakıcam sınavdan önce gidip. güneş görüyorsa ona göre hazırlarım kendimi. perde var ama orda dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben büyük olasılıkla yaklaşık bir yıldır girdiğim,son bir haftadır girdiğim her sınavda kaldığım derslikte giricem sınava..

o kodlardan nasıl gireceğiniz yeri öğreneceğinizi buldum(speşıl thnx tu OrÇun).

ösymnin sitesinden öss kitapçığının pdf'ini bulun..o kodun ilk 6 hanesini ctrl+f yapıp yazın ve aratın..

eğer lise değilse http://www.kulturbir.com/ilkogretimler.zip burdan biri olabilir.orada da yoksa bir üniversitede gireceksiniz kağıdınızı bekleyeceksiniz,benim gibi.

kağıdı gelmeyenler stres yapmasın gelen sayısı < gelmeyen sayısı

öğrenme konusunda ayrıntılı bilgi için http://www.okupati.com/2008/05/31/2008-oks-sinav-yerininizi-ogrenin-meb/#more-88
Sosyal ağlarda paylaş

sanırsam ben maltepe üniversitesinde gireceğim çünkü ilkokullarda ve liselerde koduma uygun birşey bulamadım ama 341142021 benim aday kodum marmara kolejinin kodu 341141 baya yakınlık var maltepe üniversitesiyle marmara koleji aynı kampüs içinde olduğuna göre mantıklı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...