Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Arkadaşlar saçlarım gürdür iyidir candır da bu saçlar abartı derecede kırılıp dökülüyor eğer bir çare bulamazsam kestirmek zorunda kalıcam bunu da istemiyorum bi el atın şu saçlara8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gürse dökülüosa sorun değil ya kabarıklığı gider işte ara makası ile almış gibi olur ^_^ ben saçım çok kabario çok gür die kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Benimkiler de eşşek gibi kabarıyorlar, salıp dolaşayım çok istedim ama olmuyor kesinlikle, bağlıyorum arkadan takılıyorlar öyle. napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sacların dökülmesi anormal bi olay degıl ki,ha dersen cok dokuluyo derim sana öyle geliyo döküle döküle kel kalmıyosan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Saç maskesi , kırılmaya karşı. İki günde bir yıkamak , boyalıysa boyalı saçlar için şampuan kullanmak. Günde 3 kereden fazla taramamak, hayır arkadaşım daha çok tarayınca daha düzgün olmuyor daha çok yıpranıyor sadece.. Eğer boyalı değilse bebek şampuanıyla yıka , özellikle de düz ise. İşe yaradığını iddia eden bir arkadaşım vardı. Her yıkamadan sonra bir de saç kremiyle bakım yapmak. Bunlar yeterli olacaktır , ha hala dökülüyorsa aşırı kırılıyorsa bir profesyonele başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim de sacla ilgili bir sorum var..saç yıkadıktan sora neden kurumaz..ne kadar ugrasırsam ugrasiyim min 1 saat ıslak kalıo yahu nası oluyo anlamadım..taviyesi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kırılıyorsa uçlardan almak gerekiyor demektir. bir miktar dökülmesi ile sağlıklı, eskimiş saçlardan kurtuluyorsun diye düşün. ben her sabah bir avuç saç alıyorum elime saçımı tararken, bişe olmas. kurumama olayını ise bilemedim. bööle mesela iyice tarayıp kafana yapıştırıp kurumqasını bekliyor olabilir misin acaba? havalandırırsan çabuk kurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yok yapıstırmıyorum galiba artık eve bi sac kurutma makinasının girme zamanı geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 3 numara en güzeli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben belime gelen saçlarımı kestim. Çok mutluyum tiril tiril geziyorum. Böyle ferah. Ensemde bir kütle yok. İyi oldu iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kellik başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 veştitsa korkutma milleti Ben her sabah değil her an heryerde saç buluyorum ama hala kafamda gür bi kütle var Dökülür insanların saçları. Ha emaleth ben uçlarından aldırma olayını sevmiyorum mesela , ya da kuaförlere güvenmiyorum ne bileyim. En son uçlarından al dedim 10 santim kısalttı saçımı herif . En iyisi krem ve bakım yapmak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ghost_boo said: En son uçlarından al dedim 10 santim kısalttı saçımı herif . ustalık belgesi vermeden önce her kuaförün "uçları alma" adı altında 10 ar cm götürceğinden emin olduklarını düşünüyorum.2cm falan kesene belge vermiyo olmalılar. Bi de ilk defa yada çook arada bir eve yakın diye,sadece fön için filan gittiğiniz vasat olduğunu düşündüğünüz bi kuaförde, memnuniyetsiz ve iğrendiğini zorlukla bastırıyomuş ifadesiyle "Sen saçını normalde nerde kestiriyorsun" der ya evlere şenlik.Kuaförler neden birbirine bok atar hep anlamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sorun bende de var yahu. ama benim saçlar şekil almıyo baya uzadı kestirmekte istemiyorum ama düzene girsin istiyorum 7/24 falan mı kullanmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 2009 diye gormusum, istemeyerekten upladim, allah belami versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Rasta yaptırıp kurtuldum. Bakım Makım uğraşılmıyor hoho.. Tabi bunun da bakımı var ama diğerine nazaran 10/1 derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Doğal kıvırcığım saçlarıma fön çekince omuzlarıma dökülüyorlar, ama fön çekmezsem toplayamıyorum bile. Saçlarımı düzleştirmem de 1.5 saat falan sürdüğünden, 2 kez hariç hiç uğraşmadım, koca kıvırcık kafamla geziyorum, mutluyum banyo yapmadığım zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 MADBOY said: 2009 diye gormusum, istemeyerekten upladim, allah belami versin. MAY DİYO MAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Othranx said: Rasta yaptırıp kurtuldum. Bakım Makım uğraşılmıyor hoho.. Tabi bunun da bakımı var ama diğerine nazaran 10/1 derecede bu benim aslında tabi sevgilinin acc indan yazdım eki diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 EagleEye said: 3 numara en güzeli :P 2 hafta onceye kadar gayet uzun saçlarım vardı. sıkıldım ugrasmaktan vurdum 3e. hayatımın en rahat zamanlarını yaşıyorum. yakıştıda hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 bende aldım bir saç kesme makinası ve aylardır rahatım. zaten berberler kadar nefret ettiğim bir meslek grubu daha yok. nerdeyse tüm berberler kazma ve beceriksizdir. ne derseniz tersini yapar ve saçın içine ederler. o müthiş yaratıcılıklarıyla, size garip garip modeller teklif eder ama hayatta beceremezler o kesimi. bide bu adamlar biraz yüz bulurlarsa hemen enseye tokat döte parmak olayına girerler. hepsi müşterileri dahil herkes hakkında atar tutar, yeni küfürler icat ederler. gençseniz hatunlar-futbol, yaşlıysanız politika hakkında engin bilgileriyle donatırlar sizi. illa berbere gitcem diyosanız, tecrübeli ve yaşlı berberleri tercih edin derim. ahmet kayayı pek sevmem, ama adam haklıymış kendi traş olup, berberlere saydırmakta:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar