Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben soloyum, annem solo, kardeşim yatıl okuyor lisesini, hafta sonları bana geliyor. Annem ve kardeşim İstanbul'da, babma Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şimdi geçmişi filan hiç karıştırma olan olmuş zaten yeni kardeşinle ilgilen sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tebrik ederim boyle mantikli dusunup, yesilcam oynamadigin icin, gercekten. en dogru olan yolu secmissin xhun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Peter said: şimdi geçmişi filan hiç karıştırma olan olmuş zaten yeni kardeşinle ilgilen sadece Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bunun niyeti ortaya çıktı. "eğitmek" ten kastı buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aga uçuyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 *Dondurmacı karavanını park eder* oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ÇEK LAN ÇEK ÇOCUĞU AYI VAR ARKADA edit: off lan gene page fail yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 annen zaten babanın ne mal olduğunu zamanında görmüşki kıçına tepmeyi basmış, yani bu durumda gidip sen bunları söylesen bile çokta takacağını düşünmüyorum. En azından buradan öyle görünüyor. Onçün gidip söyle derim, en kötü, annen ne kadar doğru bir iş yaptığını anlamış olur ve ne bileyim sevinir, gurulanır işte dşlsvcx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Repe oyna diyorsun. Yeni eve çıkıyorum, depozito bilem koparabilirim yani. *sinsi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim de babamın yeni evlendiği kadından bir kız kardeşim var 13 yaşında. Daha tanışmadım ama. Finallerden sonra gitmek gibi bir niyetim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 valla ben hâlâ baba adı verilen o canlının sırtında bi çeki odun kırılmasından yanayım. epic fail gelmiş amca (no offence) sen git çocuk yap ilgilenme, boşanmadan başkasından çocuk peydahla.. allah bilir onunla da adam gibi ilgilenmiyordur. şahsi yaklaşımımı daha net belirtmem gerekirse pek bi adam olduğunu da düşünmüyorum gerçi.. bu ve benzeri her olaya tepkim sert, net ve biraz katı olmuştur, olacaktır. en azından tepkimin de arkasında adam gibi dururum.. benim babam (ve benzerleri) çocukları adam olsun diye senelerdir kendi paralarken bu gibi canlıların otomatik olarak baba ünvanını hakkettiklerini sanması bile komik geliyor. ancak babalık ünvanını sökmek gibi bi olay yok sanırım.. papucumun biyolojik babaları, sende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bence annen senin bilip te ona söylemediğini anlarsa kırılabilir, babanla ortaklık edip onu dışlıyormuşsun gibi duygulara kapılabilir. Sonuçta aralarındaki her şeyin bittiğini, annenin etkilenmeyeceğini söylüyorsun, o zaman paylaş derim ben. (Sevindirik olduğunu fazla belli etmeden :)) Annenin en gereksinim duyduğu şey kardeşinle senin ona yakınlığınızdır sanırım, evet, bence öyle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahmet oğlum evime gelir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 valla çok karışık bir mevzu herkese göre , gördüğüm de en karışık kişisel topicidir. bence böyle bakmakla da çok kötü yapmamışsın.ben yapmazdım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kardeşin türkçe bilmiyosa(ki 3.5 yaşında konuşmayı bile bilmiyodur belki)küfür öğret babana küfür ettsin ilk olarak şeyi öğret;montla sıç babba desin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ne şanslı insanlar war be. kazık gibi abimiz war. dönerken free shoptan sigara almayınca yüzümüze bakmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bence babana baskı yap ne zaman söylemeyi düşünüyorsun diye. Daha geç öğrenirse daha kötü şeyler olabilir bence o yüzden biran önce söyleyin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mirasa bir ortak daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 -Wissy said: Mirasa bir ortak daha... ılgınc bı yaklasım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ingiltereye bağlantı iidir, gidersin arada yanlarına takılrsın. ingiliz kızlar bulursun kendine çilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar