Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız kardeşim varmış.

Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

annen zaten babanın ne mal olduğunu zamanında görmüşki kıçına tepmeyi basmış, yani bu durumda gidip sen bunları söylesen bile çokta takacağını düşünmüyorum. En azından buradan öyle görünüyor.
Onçün gidip söyle derim, en kötü, annen ne kadar doğru bir iş yaptığını anlamış olur ve ne bileyim sevinir, gurulanır işte dşlsvcx.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben hâlâ baba adı verilen o canlının sırtında bi çeki odun kırılmasından yanayım. epic fail gelmiş amca (no offence) sen git çocuk yap ilgilenme, boşanmadan başkasından çocuk peydahla.. allah bilir onunla da adam gibi ilgilenmiyordur. şahsi yaklaşımımı daha net belirtmem gerekirse pek bi adam olduğunu da düşünmüyorum gerçi..

bu ve benzeri her olaya tepkim sert, net ve biraz katı olmuştur, olacaktır. en azından tepkimin de arkasında adam gibi dururum.. benim babam (ve benzerleri) çocukları adam olsun diye senelerdir kendi paralarken bu gibi canlıların otomatik olarak baba ünvanını hakkettiklerini sanması bile komik geliyor. ancak babalık ünvanını sökmek gibi bi olay yok sanırım..

papucumun biyolojik babaları, sende..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence annen senin bilip te ona söylemediğini anlarsa kırılabilir, babanla ortaklık edip onu dışlıyormuşsun gibi duygulara kapılabilir. Sonuçta aralarındaki her şeyin bittiğini, annenin etkilenmeyeceğini söylüyorsun, o zaman paylaş derim ben. (Sevindirik olduğunu fazla belli etmeden :)) Annenin en gereksinim duyduğu şey kardeşinle senin ona yakınlığınızdır sanırım, evet, bence öyle.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...