Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Varmış,1-2 saat önce öğrendim. 3.5 yaşında, tatlı da birşey böyle, adı İlayda. Kafam karışık, mide buruk haliyle. İngiltere'delermiş, 10 gün sonra falan İstanbul'a gelicek tanışacağım. Anlayamadığım bir şekilde babama kızgın değilim, kızgın olmam lazım, annem on numara çünkü. Daha geçen sene boşandılar, 3.5 yaşında kızı var, garip. /discuss ps: Üvey annem taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ps olmasaydı. duygusal takılcaktım ama olmadı. neyse ilerde sana ingiliz hatun yapar edit: babana kızgın olmamanın sebebi de pstir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ilginç olan bence üvey annenin taşlığını belirtmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ya şakaya vurdum işte, garip ama beyle. Tamda "ulan saeros'un ne tatlı kız kardeşi var, keşke bende de olsa, kazma gibi erkek kardeşim var." diyordum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha başka bişey istesen olcakmış. başka bişey isteseydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Olm kız kardeşim var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 e ne güzel işte ilerde sana kız yapar edit: kız yapmak neyse her kullandığımda bi garip oluyorum bu tabiri. forum kızlarına selam ederim. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://img406.imageshack.us/img406/2301/itsmyturntoblowthedramadu9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben de geçtiğimiz sene filan öğrenmiştim 12 yaşlarında bir erkek kardeşimin olduğunu, ama tanışma gereği duymuyorum. Kardeşim olarak bile görmüyorum hatta, eşşek babamın hayvanlığı işte. edik; ahah, cons ağzıma sıçsan daha iyiydi yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet kardeş büyüyüp sana kız yapıcak yasa gelene kadar belki o seninde sakalın cıkar. kızgın olursun olmazsın yanı zorla duygu yaratıcak halin yok, artık hayatında cok bişeyi dğeiştiricek bi olay olduğunuda sanmıyorum kız kardeşin var diye sevinebilirsin bence iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tanışılmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan dan w3 oynarken hıcbır sekılde saldıramayacagın bır ınsan oldu hayatında ya abi yaa saldırma bana bak ne guzel ev yapıyom elflerıme ya abii su sısko adamları cekermısın elflerıme saldırıyorlar yaaaa ben o evlerı yapana kadar neler cektım sen bılıyor musun? uhuhuuuu elflerımı oldurdun pıs canı uhuuuhuuuu bı daha senle oynamıcam abi gelsen le w3 oynayalım ama saldırmak yok tamam mı yukarıdakı gıbı dıaloglar yasaman mumkun ha bide simdiden sopa musta vs.. ayarla kendıne ılerıde lazım olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 uvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xhunarion said: ps: Üvey annem taş. Taboo: Charming Mother 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Tanışıcam zaten. Eğitmesi falan zevkli olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 babana bi kutu kondom hediye et ve suratına tükür.. opsiyonel olarak ben burada şerefsiz de derdim böyle bişi olmuş olsa.. ancak orasını bilemiyorum -her ne kadar yapılan davranış şerefli veya doğru olmaktan fersah fersah uzak olsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 eğitmesi zevkli olur ne ya barakadan asker train ediyo sanki şlsmvşklsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 black and white hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bu arada annemin haberi yok. Daha söylememiş odun. Bayadır ayrıydılar ama 1 sene oldu onlar boşanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 e sölese daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kayınçom varmış benimde adı osman demin öğrendik eğiticez bakalım üvey anne resmi koy lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 babaın belinde bi çeki odun kırmaya ne dersin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nası daha kötü? e demekki ayrıymışlar olay oluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayrı değillermiş işte edit: ayrıymışlar. desteksiz dedikodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ayrılma tarihiyle kızın yaşı tutmuyor bi de 9 ay eklemek lazım tabi edit: o kadar typo yaptık yine benden önce yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar