Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eski surumlerinde alt yazi filmin hemen altindaki siyah yerde cikiyordu simdi artik filmin uzerinde deli oluyorum ne yaptiysam o bos alana alamadim alt yaziyi:( eski surumunude bulamiyorum hd leri duzgun gostermiyor zaten eski surumler bunun caresi nedir gom playerda bu sorun yok ama oda hd lerde cakiliyo:(
Mesaj tarihi:
aslında altyazının normalde olması gereken yer orası. adı bile var (unuttum şimdi gerçi)
ama nedense alta konuluyor yazılar hep.. demek ki imana gelmi bsplayer :D
Mesaj tarihi:
sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.
tesekkur ederim kisa zamanda bakicam:)
Mesaj tarihi:
Sağ tıklayınca mi menüde film modu mu ne var onda da oluyo galiba.

Bi de oldversion.com da her türlü adwaresiz eski versiyonu var onları tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
walla o siyah yere tasinmiyor alt yazi dedigin sekilde olmuyor:(
Mesaj tarihi:
yav said:
boşver bence BS'yi, VLC Player kullanın daha gözel
HD film tutkumu bsplayerden baskasi cozmuyor gom player arada kasiyor sesler gidiyo, vlc altyazi konusunda bs player gibi bsde su alt yazi sorunu onceleri yoktu off....
Mesaj tarihi:
aa bi dk ya o altyaı BSplayer'ın render ettiği altyazı değil galiba. DirectVobSub mu ne bi program var, o dosya ismi ve altyazı ismi aynıysa otomatik render edip gösteriyo her video açan programda. video açtığında system trayde (windowsta saatin yazdığı sağ alttaki hede) yeşil kıvrık bi ok çıkıyosa bu program çalışıyo demektir. Önce video açtığında bunu kurcalayıp altyazıyı bu programdan kapat. Sonra BSplayerdan altyazıyı ekle. o zaman sorunun çözülür heralde.
Mesaj tarihi:
k lite codec pack ve vista windows media player ile gayet güzel hd film izleyebiliyorum, altyazı falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam. mkv dosyalarını açıyor rahatlıkla. neden kasıyorsun ki bu kadar, mp ile izle.
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
gom player ı tek geçerim,hem bs nin beleş sürümde spy yüklüyo göstere göstere
gom patliyo abi ya filmin ortasinda ses filan kayiyor hd lerde bs player guzel o yuzden burda denilenleri denicem sonucu yazarim herkeze tesekkurler
Mesaj tarihi:
Anerchy said:
film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine.
surukledim biraktim gine filmin uzerinde cikiyo :S off allahim ne bu ya
Mesaj tarihi:
vimpir said:
Anerchy said:

sağ tuş
subtitles>subtitle properties>auto correction.
Mesaj tarihi:
Anerchy said:
vimpir said:
Anerchy said:

sağ tuş
subtitles>subtitle properties>auto correction.

pro 2,27 versiyonu bahsettigin secenek yok cok tesekkur ederim ama ben biseyi atliyorum sanirim
  • Yeni Oluştur...