Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bs player

komik_soon

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:
sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.
tesekkur ederim kisa zamanda bakicam:)
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.
walla o siyah yere tasinmiyor alt yazi dedigin sekilde olmuyor:(
Sosyal ağlarda paylaş

aa bi dk ya o altyaı BSplayer'ın render ettiği altyazı değil galiba. DirectVobSub mu ne bi program var, o dosya ismi ve altyazı ismi aynıysa otomatik render edip gösteriyo her video açan programda. video açtığında system trayde (windowsta saatin yazdığı sağ alttaki hede) yeşil kıvrık bi ok çıkıyosa bu program çalışıyo demektir. Önce video açtığında bunu kurcalayıp altyazıyı bu programdan kapat. Sonra BSplayerdan altyazıyı ekle. o zaman sorunun çözülür heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Anerchy said:
vimpir said:
Anerchy said:
film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine.
surukledim biraktim gine filmin uzerinde cikiyo :S off allahim ne bu ya

sağ tuş
subtitles>subtitle properties>auto correction.

pro 2,27 versiyonu bahsettigin secenek yok cok tesekkur ederim ama ben biseyi atliyorum sanirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...