komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Eski surumlerinde alt yazi filmin hemen altindaki siyah yerde cikiyordu simdi artik filmin uzerinde deli oluyorum ne yaptiysam o bos alana alamadim alt yaziyi:( eski surumunude bulamiyorum hd leri duzgun gostermiyor zaten eski surumler bunun caresi nedir gom playerda bu sorun yok ama oda hd lerde cakiliyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 shift artı alt-üst yön tuşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fede said: shift artı alt-üst yön tuşlarımalesef o siyah yere gelince duruyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aslında altyazının normalde olması gereken yer orası. adı bile var (unuttum şimdi gerçi) ama nedense alta konuluyor yazılar hep.. demek ki imana gelmi bsplayer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komik_soon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mr_Hand said: sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.tesekkur ederim kisa zamanda bakicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Sağ tıklayınca mi menüde film modu mu ne var onda da oluyo galiba. Bi de oldversion.com da her türlü adwaresiz eski versiyonu var onları tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mr_Hand said: sağ klikle çıkan menüde preferences oradan subtitles mı ne diyosun. orada da custom position diye bişey var, direkt mouse ile istediin hizada yerleştiriyosun altyazıyı. menü şekli falan aklımda deil tam hafiften salladım. ama bulması kolay.walla o siyah yere tasinmiyor alt yazi dedigin sekilde olmuyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 boşver bence BS'yi, VLC Player kullanın daha gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yav said: boşver bence BS'yi, VLC Player kullanın daha gözelHD film tutkumu bsplayerden baskasi cozmuyor gom player arada kasiyor sesler gidiyo, vlc altyazi konusunda bs player gibi bsde su alt yazi sorunu onceleri yoktu off.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aa bi dk ya o altyaı BSplayer'ın render ettiği altyazı değil galiba. DirectVobSub mu ne bi program var, o dosya ismi ve altyazı ismi aynıysa otomatik render edip gösteriyo her video açan programda. video açtığında system trayde (windowsta saatin yazdığı sağ alttaki hede) yeşil kıvrık bi ok çıkıyosa bu program çalışıyo demektir. Önce video açtığında bunu kurcalayıp altyazıyı bu programdan kapat. Sonra BSplayerdan altyazıyı ekle. o zaman sorunun çözülür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 k lite codec pack ve vista windows media player ile gayet güzel hd film izleyebiliyorum, altyazı falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam. mkv dosyalarını açıyor rahatlıkla. neden kasıyorsun ki bu kadar, mp ile izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 k lite codec pack ile bs player da çalıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gom player ı tek geçerim,hem bs nin beleş sürümde spy yüklüyo göstere göstere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 km player da draw to overlay surface diye bişey var. siyah yere atıyor o zaman. aynısının bsplayer'da da olması lazım. kmplayer.com über bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Dark_Soul said: gom player ı tek geçerim,hem bs nin beleş sürümde spy yüklüyo göstere gösteregom patliyo abi ya filmin ortasinda ses filan kayiyor hd lerde bs player guzel o yuzden burda denilenleri denicem sonucu yazarim herkeze tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Anerchy said: film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine.surukledim biraktim gine filmin uzerinde cikiyo :S off allahim ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gom yükliyckesin ama media player classic kullnıcaksın. veya winamp tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 vimpir said: Anerchy said: film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine.surukledim biraktim gine filmin uzerinde cikiyo :S off allahim ne bu ya sağ tuş subtitles>subtitle properties>auto correction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Anerchy said: vimpir said: Anerchy said: film ile altyazısın adı aynı olmucak. sen sürüklücen altyazıyı içine. surukledim biraktim gine filmin uzerinde cikiyo :S off allahim ne bu ya sağ tuş subtitles>subtitle properties>auto correction. pro 2,27 versiyonu bahsettigin secenek yok cok tesekkur ederim ama ben biseyi atliyorum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 custom position var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Garadia said: custom position var?o siyah yere getirmiyor malesef sihay cizginin orda birakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar