Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bir 30 Dk kadar evvel, dışarı çıktım.. Canım sıkkındı, yürümek istedim karanlık içinde. Mutlu olduğum 10-15dk idi bu yürüyüş. Ben çıktım, yağmur başladı. Ben çok severim yağmuru. Hiç aldırmadan altında yürüdüm, O şiddetini arttırdı, arttırdı.. Ben ise altında kalmakta ısrarlı idim, ıslanmak istiyordum. Gözyaşlarının temizlemede yeterli gelemediği o pisliği akıtmanın tek yoluydu yağmur.. Biz 4-5 isimle büyüdük. Sezen Aksu, Levent Yüksel, Sertab Erener, Teoman.. Hepsi'nin yeri farklıdır. Unutulmazlardır Onlar.. Unutmadık.. Aşk intikam kokan çiçek Sessizce simsiyah solar gider Kalbimde hançeri Acıtır rüyamda Veda çeker kürekleri ağır ağır uzaklara Söner nefes verir gibi aşk Yürür hasret dolu vagonları Yanar orman olmuş kalplerde Unutulur mu hic unutulur mu Söner nefes verir gibi aşk Yürür hasret dolu vagonları Yanar orman olmuş yalnız kalpler Unutulurmuş unutulurmuş Aşk intikam kokan çiçek Sessizce simsiyah solar gider Kalbimde külleri Acıtır yağarken Veda çeker kürekleri ağır ağır uzaklara Söner nefes verir gibi aşk Yürür hasret dolu vagonları Yanar orman olmuş kalplerde Unutulur mu hic unutulur mu Söner nefes verir gibi aşk Yürür hasret dolu vagonları Yanar orman olmuş yalnız kalpler Unutulurmuş unutulurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben de bu çocuk sürekli Levent Yüksel dinliyor heralde diyorum bayadır.Msn de yanda hep onu görüyoruz.Meğersem çocuğun derdi varmış. Yazıda çok güzel olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Aşk intikamı kokan çiçek kısmı çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 CaNNi said: Aşk intikamı kokan çiçek kısmı çok güzel olmuş. bnmde "Söner nefes verir gibi aşk" kısmı hoşume gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 He he : ) Arkadaşlar ufak bir karışıklık oldu sanırım, bu parça Levent Yüksel'in seslendirdiği bir şarkı aslında. Bu topic normalde Kişisel'e açımıştı, sonradan herhalde şiir benim tarafından yazıldığı düşünülerek buraya gönderilmiş : ) Belirtmek istedim. Şiiri ben yazmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sfdgksj fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar