Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DVD Ripping

GeeM

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Bildigim kadariyla Dr. DivX yapiyor o olayi.. Tam emin degilim. Piyasa da aratinca onlarca DVD Ripper cikiyor.. Denemek lazim sirayla :)

Linux icin bir tane indirdim ve kurdum. Henuz denemek nasip olmadi. Yarin su The Ring `i rip edecegim. Hem Windows kac saatte ediyor, Linux kac saatte ediyor ona bakacagim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok canim ne demek, cikan sonuc neyse onu soylerim :) Ha isin icinde Micro$oft`un yaptigi kadar les olmasa da biraz pazarlama payi var elbette, fakat gorunenin aksine feci dogrucu davutumdur :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

walla DVD 'nin code olayını tam hatırlamıyorum ama en iyi DVD rip yapan program her derede deva Virtual Dub.

bi yerlerden DVD protection'ınını kaldırmayı öğrenirsen sevamında movie'leri VDub ile aç. sonra video menisünden "full processing mode" a geç. Sonra Video->Compression seçtikten sonra sıkıştırmak istediğin codec'i seç.bu codec'in ayarları zordur.optimum frame rate'i seçmek zordur.orası sana kalmış onu hesaplıyan programlar var.bunuda yaptıktan sonra Audio menusunden "full processing mode" a geç.bunun Compression'ddan Mpeg 3'ü seç bit rate'inide istediğin gibi ayarla.128/44 genelde iyidir.

bunlardan sonra File menusünden "Save As Avi" diyip dosya adını belirle.sıkıştırma ortalama 4 saat sürecektir.bilgisayarına göre belki daha fazla.

kusura bakma bu kadar içmişken bu kadar anlatabildim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerine saglik Ra_d. Hayatinda hic DVD riplememis biri olarak, istahla okudum neler yapilmasi gerektigini.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

-EE

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...