GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 DVD nasıl rip edilir bileniniz varmı? Yani nası Divx formatına cevircem ne gerekli ne kadar sürer cok kaliteli olurmu[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 ysazılım blümünde daha çok şansın olur bence[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 evet sanırım :) biri oraya yollarsa sevinirim[hline]Take No Prisoners!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 şöyle bir up! bende bulamadım :P nasıl riplenir?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 DVD rip ediliyomu DVX e hımm :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Bildigim kadariyla Dr. DivX yapiyor o olayi.. Tam emin degilim. Piyasa da aratinca onlarca DVD Ripper cikiyor.. Denemek lazim sirayla :) Linux icin bir tane indirdim ve kurdum. Henuz denemek nasip olmadi. Yarin su The Ring `i rip edecegim. Hem Windows kac saatte ediyor, Linux kac saatte ediyor ona bakacagim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yok canim ne demek, cikan sonuc neyse onu soylerim :) Ha isin icinde Micro$oft`un yaptigi kadar les olmasa da biraz pazarlama payi var elbette, fakat gorunenin aksine feci dogrucu davutumdur :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 walla DVD 'nin code olayını tam hatırlamıyorum ama en iyi DVD rip yapan program her derede deva Virtual Dub. bi yerlerden DVD protection'ınını kaldırmayı öğrenirsen sevamında movie'leri VDub ile aç. sonra video menisünden "full processing mode" a geç. Sonra Video->Compression seçtikten sonra sıkıştırmak istediğin codec'i seç.bu codec'in ayarları zordur.optimum frame rate'i seçmek zordur.orası sana kalmış onu hesaplıyan programlar var.bunuda yaptıktan sonra Audio menusunden "full processing mode" a geç.bunun Compression'ddan Mpeg 3'ü seç bit rate'inide istediğin gibi ayarla.128/44 genelde iyidir. bunlardan sonra File menusünden "Save As Avi" diyip dosya adını belirle.sıkıştırma ortalama 4 saat sürecektir.bilgisayarına göre belki daha fazla. kusura bakma bu kadar içmişken bu kadar anlatabildim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 hımmm... çok sağol Ra_d.. fakat o korumayı nasıl aşacağız? birde orası önemli :] falla,makineyi 10 saat açık bırakırım... divx etsin gerisi sorun değil :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Ellerine saglik Ra_d. Hayatinda hic DVD riplememis biri olarak, istahla okudum neler yapilmasi gerektigini.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Dr. divx ile yapabilirsin ama VirtualDubMod kullanmak daha mantıklı. TMPGenc ve VirtualDubMod. Divxlerle uğraşan her bilgisayarda bulunması gereken 2 program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar