Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan nefret etmek

Peter

Öne çıkan mesajlar

huun said:
gerçek asi sebep yaratmaz, sıçacam bi taraflarına der geçer. sivilcemi patlatırken banyodaki aynaya ifrazat geldi annem tokat delisi yaptı falan desen neyse de, odama kapandım kendimi alkole verdim ne ya hahaha

o kadar alkoliksen köprü altına gideceksin kapıyı vurup. o zaman derim, delikanlı çocukmuş.

odasına kapanıp kendimi alkole vurduğum evin kirasını ve kendimi vurduğum alkolüm parasını babam ödüyor demişsin sen.

yok organizasyonlarda çalışıyorum bazen ordan kazandığım parayı yiyyorum genelde
alkolik değilim umarım olmam ama içiyorum ak sorunu olan gelsin beraber içelim :d
şu hahaha kasılmalarını da bırakalım insanlık hali olur böyle şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

ben de ailemle sık sık kavga ediyorum, epey sert kavgalar da kopuyor ama aile bağı ilginçtir, kopmuyor, kavganın unutulması çok sürmüyor
eh bi kaç arkadaşımdan biliyorum gerçekden iğrenç aileler var, ama sanırım senin durum doğal, geçecektir nefretin.

bu arada, adam gelmiş derdini dökmüş paticiğe ki yaşadığı şey gayet normal bi olay. ergenlikde de olur kırk yaşında da olur.
kalkıp sen ergensin haha büyü de gel yok iki sene sonra gel, diyen sonra da laf yarışına giren olmuş. eh insan otuz yaşına gelmiş de olabilir, ergenliği çokdan bitmiş de olabilir. ama adam değildir bunu yapan
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ergensin, gençsin diye üstüne gidilmesini istemiyorsun olabilir. ben yanlış buluyorum ama gerçekten bikaç sene sonra sen de farkedeceksin şimdiki halini. hatta tam şu anki problemin ne bilmiyorum ama tamamen bundan kaynaklandığını anlıcaksın. ha "lan ergen heheh" demek kötü bişeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

yav otuz tane nedeni olabilir boşver :D
sabırlı davranmak daha iyi sonuç verecektir, işe yaramasa bile bol bol konuşarak anlaşmaya çalışmak da iyi sonuç verir.
sabır konusunda da bir tavsiye vereyim ne kadar işe yarar bilmem, mesela anneler genelde damara basmayı bilir ve ben direk çıldırırım sabrım taşar, ama olaya alaycı bi şekilde yaklaşmak bana hep sabır konusunda yardım etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

En azından kafan dağıldı peter ya..
Bana bozuldun,millete uyuz oldun,sempati duydun vs..
Sinirin geçmiştir senin şimdi.

Ailenle iyi anlaşmaya bak.Hastalandığında,yalnız kaldığında falan yanında olan bi tek onlar olabilir günün birinde.Öldüreyim falan diyosun ama,allah korusun uyurken bi kalp krizi geçirip gitseler geberirsin acından.Anlık çıkışları,nefret ediyorum herşeyden falanları da bırak gitsin,hakkaten bi kaç sene sonra olmıcak onlar.Maksatları iyilik hep büyük ihtimalle onlar da sana nasıl davranıcaklarını nasıl sakin sakin konuşacaklarını bilemiyolardır.
Derdin neyse sakin sakin anlat,olmadı bi daha anlat,olmadı bi daha anlat.Gene olmazsa çık dolaş sokaklarda,müzik dinle filan açılırsın.Annen "yi geceler" dedi diye de etkilenmene gerek yok,oğluna iyi geceler dilemesinden daha doğal ne olabilir?Sen de aynen iyi geceler dile sıcak bi şekilde mutlu et kadıncağızı,değerini bil ailenin bence.Ne biçim aileler var.
Git uyu bi de.İşin gücün yok mu arkadaşım senin:P..

Evet empati yapan iyi kız oldum ben..böyle bişiy bu da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...