slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 huun gaz verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 huun said: gerçek asi sebep yaratmaz, sıçacam bi taraflarına der geçer. sivilcemi patlatırken banyodaki aynaya ifrazat geldi annem tokat delisi yaptı falan desen neyse de, odama kapandım kendimi alkole verdim ne ya hahaha o kadar alkoliksen köprü altına gideceksin kapıyı vurup. o zaman derim, delikanlı çocukmuş. odasına kapanıp kendimi alkole vurduğum evin kirasını ve kendimi vurduğum alkolüm parasını babam ödüyor demişsin sen. yok organizasyonlarda çalışıyorum bazen ordan kazandığım parayı yiyyorum genelde alkolik değilim umarım olmam ama içiyorum ak sorunu olan gelsin beraber içelim :d şu hahaha kasılmalarını da bırakalım insanlık hali olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hakkaten ha basıp gider bu, mahkeme kararıyla kapanırız valla. bi emoturkey.com vardı noldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 saldırdım ben oraya boyozic_x nickiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 saldırdım derken? Hack girişimiyse hakkaten tebrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok harass girişimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oof değil be değil edit: hack değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de ailemle sık sık kavga ediyorum, epey sert kavgalar da kopuyor ama aile bağı ilginçtir, kopmuyor, kavganın unutulması çok sürmüyor eh bi kaç arkadaşımdan biliyorum gerçekden iğrenç aileler var, ama sanırım senin durum doğal, geçecektir nefretin. bu arada, adam gelmiş derdini dökmüş paticiğe ki yaşadığı şey gayet normal bi olay. ergenlikde de olur kırk yaşında da olur. kalkıp sen ergensin haha büyü de gel yok iki sene sonra gel, diyen sonra da laf yarışına giren olmuş. eh insan otuz yaşına gelmiş de olabilir, ergenliği çokdan bitmiş de olabilir. ama adam değildir bunu yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla sağol hocam :D sonra ben çekileyim dedim zaten fazla gerginlik bünyeye zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tamam ergensin, gençsin diye üstüne gidilmesini istemiyorsun olabilir. ben yanlış buluyorum ama gerçekten bikaç sene sonra sen de farkedeceksin şimdiki halini. hatta tam şu anki problemin ne bilmiyorum ama tamamen bundan kaynaklandığını anlıcaksın. ha "lan ergen heheh" demek kötü bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gençsin diye üstüne gidilmesini istemiyorsun ne demek abi ya kimin üstüne gitsen sıkılır bunalır hehe ergen mühe dersen daha da bozulur dimi ama tamam böle sorunlarım madem doğal çekelim çilesini gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gençsin diye demedim, "genç lan bu" diyerek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse o işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 lan boşver ya. koyver gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yav otuz tane nedeni olabilir boşver :D sabırlı davranmak daha iyi sonuç verecektir, işe yaramasa bile bol bol konuşarak anlaşmaya çalışmak da iyi sonuç verir. sabır konusunda da bir tavsiye vereyim ne kadar işe yarar bilmem, mesela anneler genelde damara basmayı bilir ve ben direk çıldırırım sabrım taşar, ama olaya alaycı bi şekilde yaklaşmak bana hep sabır konusunda yardım etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben şahsım adına anne baba katili olma noktasına takıldım. yokda doğru ko'ver gitsin, öldürme yani teyzeyi, amcayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya abi öldürceğimden mi yazdım ben onu? hani abartma olayı filan sinirden yaşanan şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 En azından kafan dağıldı peter ya.. Bana bozuldun,millete uyuz oldun,sempati duydun vs.. Sinirin geçmiştir senin şimdi. Ailenle iyi anlaşmaya bak.Hastalandığında,yalnız kaldığında falan yanında olan bi tek onlar olabilir günün birinde.Öldüreyim falan diyosun ama,allah korusun uyurken bi kalp krizi geçirip gitseler geberirsin acından.Anlık çıkışları,nefret ediyorum herşeyden falanları da bırak gitsin,hakkaten bi kaç sene sonra olmıcak onlar.Maksatları iyilik hep büyük ihtimalle onlar da sana nasıl davranıcaklarını nasıl sakin sakin konuşacaklarını bilemiyolardır. Derdin neyse sakin sakin anlat,olmadı bi daha anlat,olmadı bi daha anlat.Gene olmazsa çık dolaş sokaklarda,müzik dinle filan açılırsın.Annen "yi geceler" dedi diye de etkilenmene gerek yok,oğluna iyi geceler dilemesinden daha doğal ne olabilir?Sen de aynen iyi geceler dile sıcak bi şekilde mutlu et kadıncağızı,değerini bil ailenin bence.Ne biçim aileler var. Git uyu bi de.İşin gücün yok mu arkadaşım senin:P.. Evet empati yapan iyi kız oldum ben..böyle bişiy bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 var da şu anda dudağımı yiyyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Earenwen said: ama olaya alaycı bi şekilde yaklaşmak bana hep sabır konusunda yardım etmiştir. evet abi bu olay süper birşey. yeni keşfediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 niye lan ergenmisin sen de ? şaka şaka. gaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Afush said: Öldüreyim falan diyosun ama,allah korusun uyurken bi kalp krizi geçirip gitseler geberirsin acından. bak bu kesinlikle doğru deminki gazımdan utandım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi yok ne öldürmesi yok öle bişey bi anlık yazılan şeyler onlar :D pişmanım editleyecek yüzüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bende istanbula ailemden kaçarcasına geldim, şimdi kuru boklarını arıyorum tabri caiz ise, olsalarda yanımda sürekli akıl öğretseler, sık boğaz etseler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahah adam paticikle doğru yolu buldu resmen. stv programları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar