Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan nefret etmek

Peter

Öne çıkan mesajlar

artık anne baba katili olucam ya her şeye kavga her olaya kavga
odama kapandım alkole verdim kendimi ona bile karışıyolar artık
evimde zulamı filan karıştırıyolar ediyolar tabi asıl olay bu değil genel olarak herşey
bitsin okul ayrı eve cıkıcam yeter lan artık
anne baba katili olmalımıyım yoksa olmamalımıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle 21 yaşındayım ama hala 5-6 yaşındaymışım gibi peşimdeler, paso sorarlar, kurcalarlar falan. malum ortam kötü bu devirde. dışarda her türlü pislik var. onlar da içgüdüsel olarak seni korumaya çalışıyorlar, ana-baba yüreği işte :) birgün bizler de anne / baba olunca anlarız. :)-D

çok mu babacan konuştum lan :)
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
peter daha liselisin kendini alkole verirsen tabi kurcalarlar ne adamsın hey allahım. ne bekliyosun yani anlamadım ki? gereksiz olmuş bu çıkışın çok.

Ergenlik bunalımı o yeh..
Satanist ol,kedi kes,bol gürültülü çığlıklı böğürmeli metal müzik dinle sürekli,siyah giyin,elinde bıçakla gez,"aslında çiğ etin tadı çok güzel olur" falan de annene yemek pişirirken,duvara şeytan resmi çiz.
Ailen susar,korkar çünkü..

Ergenliktesin büyü geçer :P
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
iyiligin hersey baboli. oyle alkol malkol olmaz ki evde.
ben yurtdisindayim bak 21 yasindayim hergun ama HERGUN bi telefon bi mail devamli sorgu sual, merak hala disari cikarken ustune sunu giy, bunu yeme, meyve ye vs. :D:D

bayiyo basta ama sonra komik geliyo ve hakkaten ben annemi ozledim lan :(:(:(

+1

Yuvadan uçunca özlüyo insan :(
Sosyal ağlarda paylaş

Peter said:
sen şakamısın?

Peter said:
afush'a tav oldum
belli ki ergenliği pek iyi geçmemiş

asadasadfasasa..hayır canım.Sadece kafa buluyorum senle çünkü komik geldin bana baya.
Merak etme ergenliğim gayet güzel geçti ama eve içki zulalayan
"aaabi ona bile karışıyolar heaa.." diyen,hiç yoktan
"allahım hayattan nefret ediyorum,ailem çok salaaak..bana öylesine karışıyolar,öylesine mutsuzum ki.neden dünya toptan bana karşı anlamıyorum ben,ölsün herkes pisbokpispiskakabokpis herşey" psikolojisine girmiş ve 18 yaşında olan adam ergenlikten başka bişi olmasın mümkünse,yoksa ergenlikten çıktıysan ve hala böyleysen..yazık sana minik emo=)))
O değil de..ama Ben seni çok seviyoruuum neden böyle yapıyosun banaaaaX( dasafasasda..
Sosyal ağlarda paylaş

Afush said:
Peter said:
sen şakamısın?

Peter said:
afush'a tav oldum
belli ki ergenliği pek iyi geçmemiş

asadasadfasasa..hayır canım.Sadece kafa buluyorum senle çünkü komik geldin bana baya.
Merak etme ergenliğim gayet güzel geçti ama eve içki zulalayan
"aaabi ona bile karışıyolar heaa.." diyen,hiç yoktan
"allahım hayattan nefret ediyorum,ailem çok salaaak..bana öylesine karışıyolar,öylesine mutsuzum ki.neden dünya toptan bana karşı anlamıyorum ben,ölsün herkes pisbokpispiskakabokpis herşey" psikolojisine girmiş ve 18 yaşında olan adam ergenlikten başka bişi olmasın mümkünse,yoksa ergenlikten çıktıysan ve hala böyleysen..yazık sana minik emo=)))
O değil de..ama Ben seni çok seviyoruuum neden böyle yapıyosun banaaaaX( dasafasasda..

işte postdan o kadar anlatılıyo
evde içki zulalamıyorum zulam ayrı içkim ayrı
hayattan nefret ediyorum dediğim zamanlar ailemle gerçekten sorunum olduğu zamanlar, anne baba sevgisi her zaman vardır içimde sadece insan cok sinirleniyor bazen
mutsuzum ölsün herkez filan demiyorum evet bazen mutsuz oluyorum ama böle bi nefret kusma gayem yok dediğim gibi arada olan şeyler bunlar
ergen demek kötü bir tabir diye 18 yaşındayım yoksa biliyorum ergen oldugumu ama skim bu yaşım da bu konusuna çevrilmesin diye dedim
emoları sevmem sevene de mani olmam
ama bence sen hala moronsun

edit: yok metalciymiş emoymuş yumoymuş yok bende öyle bişey :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...