huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamlar ona da karışacak nerdeyse: "hayır dışarda yiyip, içecekler ama sigara içmeyecekler!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lokanta para kaybetmişse bana ne ki yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 milletin keyfi için biz mi zehirlenicez. tiplere bak şaka gibi. yapsınlar sigarayı 20 ytl görürüm çoğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 62 yetele az 620 yetele olsun cezası o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ardeth said: 62 yetele az 620 yetele olsun cezası o_o aslında 62 ytl mantıklı. neden diceksin mesela? şimdi adamınbiri sigara içiyor. cezası kesilecek. adama 620 ytl ceza al öde dersen oda nah çeker sana. ama 62 ytl dersen verebilir. ispanyada metroda sigara içme cezası 10 euro gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama buna yakın bişeydi yani. o mantık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eskiden öyle bi fiyattı zaten 600 küsür milyon yazıyodu cezasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 e veremesin iste odenebilirligi degil caydiricilik onemli tecavuzculeri 15 gun icinde oncelikli yargilar ve direk asariz diye yasa cikar bak bakalim tecavuzculerin sayisi azaliyormu azalmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öyle bi yasa olursa bidaha kimseye tecavüz etmem valla... LAN!:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 rofl demek istediğim o değil. polise 20 kaıt verirsin kurtarırsın. şimdi o kadar fark olmadığından yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Alexi_Septimus said: Ulan vapurda sigara içilmez mi be, allahsızlar. senelerdir vapura binmememe rağmen en çok bu koyuyor valla, sigara içilmeyecekse vapur kaldırılsın!!11yüzon1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 BiTcH_oFBaT said: rofl demek istediğim o değil. polise 20 kaıt verirsin kurtarırsın. şimdi o kadar fark olmadığından yemez. 20 değil 50 verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İnsanların sigarayı bırakması için daha çok teşvikler yapılsa bence daha güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sigarayı bırakmak için teşvik sigara fiyatları ile oynama ile olur başka türlü olmaz burda yapıcaksın sigaranın paketini 10 milyon fix hertürlüsü 10 milyon olcak ozaman gör bak nasıl bırakıyo millet.(hea ben yine bırakmam kaçak sigara alırım:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sen 10 milyon yaptın diye bakkal çakkal da 10 milyona satıcak di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu getirilen kurallar caydırmak içinse işe yaramaz onu demeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Giovanni said: Ne guzel insanligin en buyuk basbelasi discourage ediliyor. ahahah ahahahahah ahahahahahah 15 yaş duman avcısı gaza gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Çokakıllıadam said: BiTcH_oFBaT said: rofl demek istediğim o değil. polise 20 kaıt verirsin kurtarırsın. şimdi o kadar fark olmadığından yemez. 20 değil 50 verirsin. nickinin hakkını veriyosun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: Sigarayı bırakmak için teşvik sigara fiyatları ile oynama ile olur başka türlü olmaz burda yapıcaksın sigaranın paketini 10 milyon fix hertürlüsü 10 milyon olcak ozaman gör bak nasıl bırakıyo millet.(hea ben yine bırakmam kaçak sigara alırım:D) Abi biz otelin birinde dükkan işletiyoruz sıgarayı 10-15 ytl arası satıyoruz. Adamlar sıgaraya 10 ytl vermemek için 10km yürüyüp otel dışından alıyorlardı, Türkler yapıyordu tabi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 e tamam işte 10 km yürüdükleri yerde de sigara 10 milyon olursa nerden alcaklar alamıyacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 biri birseyi alamıyorsa demek ki biri de satamıyordur, adam da 10 milyona satmicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tamam satmıyacak nolur sus tamam kimse bişi satmıyacak zaten sigarada yok hepimiz matrixdeyiz tamam sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sigara yasagının kalkmasını isteyenler. uyuşturucu maddelerinde kalkmasını isticeklermi ? böyle sacma birşey olarak siz o sigarayı iciceksiniz diye ben rahatsız olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uyuşturucu ile sigarayı aynı kefeye koymakta iyiymiş heaa. türkiye de uyuşturucu yasağı kalksın diye bi kampanya başlat bakim neler oluyo sonra öyle saçma şey olmaz. bu sırada sen rahatsız olcaksın diye bende sigara içmemezlik edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 rahatsiz etmiyor direk zehirliyor hersey mustehak git sigara odasinda ic desen "ben elelamin dumanini icime cekmek istemiyorum" der tiryakilerin cogu bencillik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 said: ben elelamin dumanini icime cekmek istemiyorum Şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar