Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara tiryakileri atağa geçti :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
62 yetele az 620 yetele olsun cezası o_o

aslında 62 ytl mantıklı. neden diceksin mesela?

şimdi adamınbiri sigara içiyor. cezası kesilecek. adama 620 ytl ceza al öde dersen oda nah çeker sana.

ama 62 ytl dersen verebilir.

ispanyada metroda sigara içme cezası 10 euro gibi bişeydi net hatırlamıyorum ama buna yakın bişeydi yani. o mantık :p
Mesaj tarihi:
e veremesin iste

odenebilirligi degil caydiricilik onemli

tecavuzculeri 15 gun icinde oncelikli yargilar ve direk asariz diye yasa cikar bak bakalim tecavuzculerin sayisi azaliyormu azalmiyormu
Mesaj tarihi:
Alexi_Septimus said:
Ulan vapurda sigara içilmez mi be, allahsızlar.

senelerdir vapura binmememe rağmen en çok bu koyuyor valla, sigara içilmeyecekse vapur kaldırılsın!!11yüzon1!
Mesaj tarihi:
Sigarayı bırakmak için teşvik sigara fiyatları ile oynama ile olur başka türlü olmaz burda yapıcaksın sigaranın paketini 10 milyon fix hertürlüsü 10 milyon olcak ozaman gör bak nasıl bırakıyo millet.(hea ben yine bırakmam kaçak sigara alırım:D)
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
Sigarayı bırakmak için teşvik sigara fiyatları ile oynama ile olur başka türlü olmaz burda yapıcaksın sigaranın paketini 10 milyon fix hertürlüsü 10 milyon olcak ozaman gör bak nasıl bırakıyo millet.(hea ben yine bırakmam kaçak sigara alırım:D)

Abi biz otelin birinde dükkan işletiyoruz sıgarayı 10-15 ytl arası satıyoruz. Adamlar sıgaraya 10 ytl vermemek için 10km yürüyüp otel dışından alıyorlardı, Türkler yapıyordu tabi bunu.
Mesaj tarihi:
sigara yasagının kalkmasını isteyenler. uyuşturucu maddelerinde kalkmasını isticeklermi ?

böyle sacma birşey olarak siz o sigarayı iciceksiniz diye ben rahatsız olamam.
Mesaj tarihi:
uyuşturucu ile sigarayı aynı kefeye koymakta iyiymiş heaa.
türkiye de uyuşturucu yasağı kalksın diye bi kampanya başlat bakim neler oluyo sonra öyle saçma şey olmaz.

bu sırada sen rahatsız olcaksın diye bende sigara içmemezlik edemem.
  • Yeni Oluştur...