SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Talepte gelmedi zaten kimse istemio sesunun fotolarını bak asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: Zebilith said: koyarım bak?! noldu sesu sustun kaldın?! için fesat lan senin :D masum fotolarımı kendi çapında yorumlayıp burda insanların aklını karıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 resim isteriz resim isteriz resim isteriz resim isteriizz yihhuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu said: Zebilith said: Zebilith said: koyarım bak?! noldu sesu sustun kaldın?! için fesat lan senin :D masum fotolarımı kendi çapında yorumlayıp burda insanların aklını karıştırma istersen bırakalım da pati ahalisi versin bu kararı ha??!1!112 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu said: urmesque said: sesu said: sex yafrum sevişelim tamam ama sen bize gel ahah ama ama ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sechil said: resim isteriz resim isteriz resim isteriz resim isteriizz yihhuuuu seçil özel msg yoluyla msn ver gösterim fotoları hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: sesu said: Zebilith said: Zebilith said: koyarım bak?! noldu sesu sustun kaldın?! için fesat lan senin :D masum fotolarımı kendi çapında yorumlayıp burda insanların aklını karıştırma istersen bırakalım da pati ahalisi versin bu kararı ha??!1!112 vermesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kararı sadece ben değil bütün patidaşlar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tamam konudan sapmayalım arkadaşlar garbıç diil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aaa burası "kişisel"miş lan. pardon. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: sechil said: resim isteriz resim isteriz resim isteriz resim isteriizz yihhuuuu seçil özel msg yoluyla msn ver gösterim fotoları hemen. Fırsatçılığını konuşturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sly bi süre banlı olduğu için mesajını ben atıyorum aynen : sesu said: sex "Birileri öyle erimiyor diyip artistlik yapsa da ben arttırıyorum ve eridiğini iddia ediyorum. Şu güne kadar baklavalarımın göründüğü tek zaman varsa o da düzenli birlikteliğimin olduğu zamanlardı. tabi hakkıyla yapmak lazım sori. saygılar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet dediğim gibi sağlıklı beslenme spor işini halleder içkisiz ve bol yeşillikli bi hayata adım at derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yok güzelim öyle bir şey, düzenli ilişkilerim sırasında kilo verdiğim oldu ama göbekten gitmedi hiçbir şey. Gayet hükümet gibi duruyor kendisi yerinde. Edit: Sly'a bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bisiklete bin ve koş, bu ikisi en fazla yağ yaktıran aktiviteler, geçen bir şablonda görmüştüm, mekikle de desteklemek idealdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kilo vermekle göbek eritmek aynı şey değil yalnız, kilo verdirtmeye çalışıyorsunuz siz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 spidee haklı kilo vermekle göbek eritmek arasında çok fark var 1 ayda 15 kilo verirsin ama o göbek yinede erimez bkz:ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla ben bi ara sadece mekik çekip az yemek yierek baya eritmiştim göbeği hakkaten mekik yarıyo işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kilo vermek farklı olay. bölgesel kilo vermek farklı. göbeği ve bel bölgesini inceltmek istiyorsan miğde hareketlerini yapıcaksın. çeşitli mekik hareketleri, twist vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kilo vermeden o göbek nası ericek pardon bütün göbeği kas yapsan ne olur sadece mekik çekersen göbek olduğu gibi kalır biraz toparlar sadece alttaki kasların gelişir düz fln olmaz göbeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hımmm o zaman bölgesel zayıflama yapıceksin amaan git bi diyetisyene onlarda herşey var bölgesel zayıflatır seni fıstık gibi olursun 1 ayda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mekik sıkıcı abi, kim yapıcak göbek eriticek kadar mekik. toptan versin kurtulsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Multipower CLA yazmıstım ben cheat bölümüne.. Baktım yağ eritici haplar. Hemde sırf bel bölgesi. Evet. Göbeği eritiyo. Tavsiyem bu. +sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sly : " bölgesel kilo vermek için bölgesel kas geliştirecek pozisyonlar uygulamak lazım, ayrıntıları spidee ye pm le yolladım asdds. saygılar." benden ek: ewt pozisyon zenginliği her zmn önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spidee said: Zebilith said: sechil said: resim isteriz resim isteriz resim isteriz resim isteriizz yihhuuuu seçil özel msg yoluyla msn ver gösterim fotoları hemen. Fırsatçılığını konuşturdu. ayriyeten bu beni gülmekten öldürdü ercan taner söylemiş gibi düşünence daha mi komik oluyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar