Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wiide favori oyunlarınız

ppoyr

Öne çıkan mesajlar

Zelda
Super Mario Galaxy
Mario Kart Wii

Bunların üçünü de alcam zaten kesinlikle. Ben daha çok hangisini önce alcağama karar vermeye çalışıyorum. Herkes farklı bir şey söylüyor. Anladığım kadarıyla burda yanlış/doğru seçim yok. Kişiye göre değişiyor. O yüzden gözümü kapatıp alcam artık. Belki iki tane alırım.
Sosyal ağlarda paylaş

mario kart cok iyi

sunuda soyliyim gerek smash bros olsun gerek mario kart olsun (en cok bu ikisi ile oylaniyorum bugunlerde) 4 tip kontrol destekliyor

ister sadece wiimote ile oynuyorsunuz

ister wiimote + nunchuk kombinasyonuyla

ister classic controller

onuda begenmezseniz gamecube controller

gecen hafta sag elimin isaret parmagini parcaladigimdan B tusuna basmak iskence oldu o yuzden gamecube controller ile takiliyorum gayet iyi

mario kart wii wheel sekli oynanisida pek hosuma gitmedi
gereksiz zor ve yorucu elde direksiyon sag sol yapmak, onu kullanmiyan bir adam cok rahat eziyor sizi online oynarken

ha zaten mario kart wii nin en guzel olayi WFC olmus

10 dakikada fila ndirek bir gurup buluyor size 10 kisiyle saatlerce oynuyorsunuz
milelt bide mii lerle oynadigindan kizlar filan gecince hirs yapiyorsunuz filan :p (cok kiz var oyniyan yada mii lerini female acicak derecede manyak erkekler var bu gezegende :P)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler yorumlar için. Dükkana gidip Super Mario Galaxy istedim. Onlarca Wii oyunu vardı ama Galaxy kalmadı dedi. Bir elime Mario Kart Wii bir elime Zelda aldım karar vermeye çalışıyorum. Adam geldi "Şansın varmış. Bir tane kalmış diplerde." dedi. Ben de Super Mario Galaxy almış oldum böylece. Demin yarım saat oynadım, eğlenceli geldi valla. Oyalar beni uzun süre. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Aradan epey zaman geçti. Super Mario Galaxy'de epey ilerdedim sonra sıkılıp attım bir kenara. Bir gaza gelip Lego Indiana Jones aldım. Sinir oldum bir iki saat zor oynadım. Sonra ikisini de ebay'de sattım.

Şimdi Wii Sports dışında oyunum yok. Sports'ta da sadece tenis seviyodum ama o da kendini tekrarlıyor artık. Tek kişi oynadığım için sıkıyor.

Bizim burda Gamestop bayisi var. Girip orda arada Wii oyunlarına bakıyorum. Gamespot.com dan falan bakıyorum. Hiç beğendiğim oyun çıkmıyor Wii'ye. Ya çocuk oyunları yada parti oyunları. Satmayı düşünüyorum Wii'yi. Satmadan önce kesinlikle oynanması gereken oyunları bir sayar mısınız?

Legen of Zelda: The Twilight Princess
Mario Kart Wii

bu ikisini alcam. Bunlar dışında var mı satmadan önce oynamam gereken bir şeyler? Oyun başı 50-60 euro olduğu için baya araştırıyorum artık. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Enginar said:
yırttık kendimizi wii yi diğerlerine tercih etme diye ama :P.

Enginar said:
wii ve ps360 arasinda ki fark grafik ve kontrol değil sadece. sahip olduklari oyun yelpazesi bi hayli farkli. onu iyice araştir. daha önce de konsol sahibi falan değilmişsin ki hele mario lara mahkum kalma

Valla dediğin çıktı ne diyeyim. Dinlemedik Enginar sözü böyle oldu. :p

Ebay'den Zelda ısmarladım. Onu bitirince (yada sıkılıp bırakınca) satcam muhtemelen Wii'yi.

Zaten oyun oynamaya pek vaktim yok. İlerde olursa da ya bi kaç yüz euro bayılıp yeni ekran kartı alırım yada gider ps3 falan alırım. Ama çok (orjinal) oyun alınca PC upgrade etmek daha karlı oluyor. PS3 ve Xbox oyunları 15-20 euro falan pahalı PC oyunlarına göre. Benim gibi ayda bir oyun falan alan biri için arada fark yılda 200-250 euro'yu buluyor. O paraya PC'yi upgrade edip canavar halde tutarım ben. Yine de sırf denemek için PS3 de alabilirim elli olmaz. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zelda elime ulaştı. Dün bi yarım saat oynadım da pek bir şey anlamadım. Oyunda o anda ne yapmamız gerektiğini anlamanın bir yolu yok mu? Ne bileyim quest log olur, haritada gözükür, ekranda ok olur...

Adamın biri çıkıp hede hödö yap diyor. Sonra nereye gitceğimi bilmeden oraya buraya koşturuyorum. Zaten keçilerle uğraştırdılar sinir oldum. Grr.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Wii'nin sorunu oyunları. Yoksa şu anda masamda 3 konsol da var, hiçbiri Wii oyunları kadar eğlendirmiyor. Mario ve WiiSports yeter zaten.

Güzel bikaç FPS ve kılıçlı oyun gelse tadından yenmez.

Zelda garip bi oyun, bazen eğlenceli oluyo da. Yani klasik RPG'den uzak. "Japon'lar RPG yapmasın PLS" dedirtiyo her zamanki gibi.

Oyun çıksa harika alet wii, ama çıkmıyo işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
abov, zelda niye aldınki :) . zelda baya şişirilmiş balon gibi bişey, oynanabilirlik ve eğlence oranı baya düşük.

bende en fazla 1-2 saat oynayıp baymıştım. bnce zeldanın çok popüler olmasının sebebi wii çıktığında başka sağlam oyun olmamasıydı.

Valla keşke önceden söyleseymişsin elesso. Herkes Zelda'yı o kadar öve öve anlatıyodu ki ben böyle muhtemeşem bir şey bekliyodum. Aynen 1-2 saatte baydım.

Hakkaten japonlar RPG yapmasın ya. Bu da çocuk oyunu çıktı. Bunu satıp bir de Mario Kart denicem. Sonra da satcam Wii'yi.

World of Goo almak istiyodum ama WiiWare olduğu için satarken Wii'den ayrı satamam. Değeri düşer diye PC'ye alcam sanırım World of Goo'yu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...