ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilk ucu girelim bakalım 1.zelda: twilight princess 2. resident evil 4 3. super paper mario tabii cok umutlu olduklarım ama oynama fırsatı elde edemediklerim var bir de, onlar da okami no more heroes metroid prime 3 icime sinmedi bir de gamecube oyunlarını yazıcam zelda: windwaker ve metroid prime. ozellikle windwaker oynadıgım en iyi oyunlar arasında ilk uce girdi bile herseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ninja reflex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 trauma center new blood ve trauma center second opinion. doktor olup adami kesip biciyonuz super bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 wii yok.hiç oynamadım daha ama 'hajime no ippo' diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Guitar Hero 3 ve tüm customları (GH1,2,modifieds,RockBand) Resident Evil 4 ve chronicles Rayman raving rabbits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 rayman en eğlenceli oyunlardan biri kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Super Mario Galaxy harikadır Wii Sports :) Zelda: Twilight Princess RE:4 Oynayamasam da Elebits ve PES2008 deli oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 elebits iğrenç yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 millette wii bile var allahım bende kuş vurduğumuz silahlı atari bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 SUPER SMASH BROTHERS BRAWL! evinzide wii var ve oynamiyorsaniz cok sey kaciriyorsunuz MUAHAAHAHAHA piskoapt bisi bu oyuna solid snake ekliyenelre saygilarimi ve sevgilerimi yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Single güzel mi ki bu? Ben 250 kağıt veremem valla yeni wiimote + nunchuck'a. Xbox alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gayet zevkli single bdie ikinci kontrolor olarak GC kontroller da kabul ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mario Kart Wii ve Mario Strikers Charged Football. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Metroid Prime 3 güzele benziyor. Henüz oynamadım ama sınavdan sonra ilk iş onu alıcam. Şimdilik wii sports ile idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 metroid prime 3 harbiden efsane olmus iste gercek "yeni nesil" oyun oynanista adamlar devrim yapmis hastasi oldum FPS dedigin boyle olucak iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 nextgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 kesinlikle zelda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 slickers said: millette wii bile var allahım bende kuş vurduğumuz silahlı atari bile yok auhausd ulan bende pc bile yok. 2 masaüstü pc kullanıyorum (uu ye buraya kadar havalı gelebilir) ama gel gör ki birinden msn diğerinden explorer ddfgfds. ikisini aynı anda yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hala Wii Sports ve Wii Play dışında oyun almadım. Wii Play zaten patates. Wii Sports'da ise sadece tenis zevkli. Onda da Mii 1800 puana geldikten sonra daha zor rakipler gelmemeye başladı. 2000/1900 puanlı iki eleman geliyor yenip yenip duruyorum. Tüm training'lerde de altın madalya aldım. Kaçtı zevki yani. Şimdi ayın başında maaşı alınca bir oyun daha alcam. Şunlar arasında kararsız kaldım: Zelda Super Paper Mario Super Mario Galaxy Mario Kart Wii PES 2008 Hangilerinin oyun süresi (bu beşine kıyasla) uzun? Oynanış tarzı olarak hangileri daha rahat oynanır? Hangileri daha ciddi, daha kastırıcı oyunlar? Bir de hangileri iki kişi coop oynanır? Edik: Biraz araştırdım. Hadi biraz daha daraltayım. Zelda mı Super Mario Galaxy mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Bence Mario Kart çünkü online da oynayabiliyorsun bu sebeple oynanış süresi çok zevkli. Zelda ve Mario Galaxy oynanış süreleri yakın. Sevmene bağlı şahsen Mario Galaxy bence çoook daha güzel ve eğlenceli bir oyun Zelda'dan. Ama tercih meselesi tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 mario party smash bros brawl hmm wii sports:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Eger beraber oynayacak birileri yoksa Zelda al, Zeldayi almamis olman kabahat. O seni bir iki hafta oyalar. Sorna Mario Galaxy. Eger FPS istiyosan Red Steel ve Metroid Prime: Corruption. Eger arkadaslarin varsa beraber oynicak, ve gamecube controller bulabileceksen bi yerden, Smash Bros Brawl alin ve oynayin, dunyanin en zamansiz oyunudur, ozellikle multi oynamak cok zevklidir (Metaknight la bicerim, Ganondorf ile acimam, Melee de Sheik le aglatirim :)) Rayman Raving Rabbids 2 guzel diye duydum Wii de oynamak icin. Mario Kart i bahsetmedim cunku oynamadim ama kotu duydugum bisi yok, N64 daki Mario Kart her zaman zevkli bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 N64'deki Mario Kart unutulmaz ki. İtiraf ediyorum geçen gün kız arkadaşımla N64'ü mezarından çıkarıp oynadık 1-2 el, hala aynı tadı verebiliyor yani. Mario Kart kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Hatta iddia ediyorum ki Wii Mario Kart N64 kadar zevkli olamaz. Wii controllerlar pis kaka cunku (getirdikleri yenilik kadar, eski oyunlarda oynanabilirligi yoketmeleri var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 N64 controllerı zaten gelmiş geçmiş en rahat controllerlardan biri. Ben nintendo olsam hep ondan çıkarırdım da, D Pad kullanımı zor onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar