Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wiide favori oyunlarınız

ppoyr

Öne çıkan mesajlar

ilk ucu girelim bakalım
1.zelda: twilight princess
2. resident evil 4
3. super paper mario

tabii cok umutlu olduklarım ama oynama fırsatı elde edemediklerim var bir de, onlar da
okami
no more heroes
metroid prime 3

icime sinmedi bir de gamecube oyunlarını yazıcam
zelda: windwaker ve metroid prime. ozellikle windwaker oynadıgım en iyi oyunlar arasında ilk uce girdi bile herseyiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Hala Wii Sports ve Wii Play dışında oyun almadım. Wii Play zaten patates. Wii Sports'da ise sadece tenis zevkli. Onda da Mii 1800 puana geldikten sonra daha zor rakipler gelmemeye başladı. 2000/1900 puanlı iki eleman geliyor yenip yenip duruyorum. Tüm training'lerde de altın madalya aldım. Kaçtı zevki yani.

Şimdi ayın başında maaşı alınca bir oyun daha alcam. Şunlar arasında kararsız kaldım:

Zelda
Super Paper Mario
Super Mario Galaxy
Mario Kart Wii
PES 2008

Hangilerinin oyun süresi (bu beşine kıyasla) uzun? Oynanış tarzı olarak hangileri daha rahat oynanır? Hangileri daha ciddi, daha kastırıcı oyunlar? Bir de hangileri iki kişi coop oynanır?

Edik: Biraz araştırdım. Hadi biraz daha daraltayım.

Zelda mı Super Mario Galaxy mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Eger beraber oynayacak birileri yoksa Zelda al, Zeldayi almamis olman kabahat. O seni bir iki hafta oyalar. Sorna Mario Galaxy. Eger FPS istiyosan Red Steel ve Metroid Prime: Corruption.

Eger arkadaslarin varsa beraber oynicak, ve gamecube controller bulabileceksen bi yerden, Smash Bros Brawl alin ve oynayin, dunyanin en zamansiz oyunudur, ozellikle multi oynamak cok zevklidir (Metaknight la bicerim, Ganondorf ile acimam, Melee de Sheik le aglatirim :))

Rayman Raving Rabbids 2 guzel diye duydum Wii de oynamak icin.

Mario Kart i bahsetmedim cunku oynamadim ama kotu duydugum bisi yok, N64 daki Mario Kart her zaman zevkli bi oyundu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...