Peter Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yine bizim okuldan naraso'nun yapmışlığı vardır ama. Bana da tavsiye ediyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben düzenli olarak kesiyorum 2-3 günde bir. bazen bırakıyorum sınav dönemi falan gerildiysem. aksi halde batıyor kızlara şık bir davranış değil derim. ama elde malzeme olması hiç olmamasından iyidir, en azından isteyince kesebiliyorsun köse olmak eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 22 yaşına geldim hala sakal çıkmıo ben naapıcam onu söleyin =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dün gece delanın bir önerisi vardı bak şimdi katılmak zorundayım hatırlar mısın ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yhaa bırağğ yaa bende cıkıoda noluo? cıkmıo ki. cok az bole onların ıcınede sıvılce falan yuva yapıo kafayı yıorm. hıc anlamam bu sakal bakımından. en fazla aynada bakabılıorm. o kadar az varkı sadece jilet le kesıorm. köpük yok =) çok az da diil şimdi. ama ortanın biraz altında çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hmm en sonunda o yola başvuracam artık napiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben de o kadar düzenli ve mükemmel çıkıyor ki kesmeye kıyamıyorum =( sivilcem de hiç olmadı. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ahahah gönt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yaw bende sakal var fakat bi cins cıkıo gıdıgımın orda bi bolge var orda cıkmıo sinir edio uzatıorm anca ole kapanıo orası bi de bıyıklarımla tam olarak birlesmio.ama sakal kesmek ya da sakala sahip olmaktan nefret ediom yok traş et yok kasınsın yok o yok bu cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 kestirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 2dir salak diye okuyorum giriyorum sonra topaa, çıkıyorum tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 euhe ben de öyle okudum en başta kişisel ya bi de ne salak adamlar var fln demişlerdir sanmıştım :P bende azcık olmasına rağmen kestiğimde bebek yüzlü kalıorum çok şanslıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Tersten kesince böyle daha kalite kesiliyo gibime geliyo benim jiletle, ben öyle kesiyorum daha yamulmaya rastlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yüzünü tahriş etmio mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 berbere sor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tersten alınca benim yüzümü tahriş edioda o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben önce favori hedesiyle kısaltıp DİKleştiriyorum sonra makinayla alıyorum sonra jiletle düz sonra ters kesiyorum. bebek poposu gibi oluyor. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aynen taktik o. @can-i sakalını direkt ters kesmeye çalışırsan jiletle o zaman tahriş edebilir yüzünü önce sakalını kescen en son hani böle elini yüzünde gezdirdiğinde hissedebilion kısacak sakal var ama sakalın çıkma yönüne doğru kesmeyi denediğinde daha kısalmıyor fln ondan sonra ters kescez, + köpük yerine jel kullan köpük tüm kılların arasına girmio jel daha kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 @sly ayna karşısında kaç saat geçiriyorsun bu işlemleri yaparken? benim sadece jiletle traş olmam yirmi dakikamı alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tutup çeksek sakalı, işe yarar mı ? kesmeye kıyamayacağım boyuta geldiler ama soldan rüzgar geliyormuş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bi ara sakallarım memelere değiyodu (bkz: erkekte memenin mantığı nedir?). sonra bi kestim sora tekar wowa başladım kasım sonu falan 2007'de. ork oynuyodum baktım karakterle aynı hale gelmişim sora tekrar kestim. ha bu arada kestim dediğim lise bittiğinden beri çenemi ve dudakla burun arasında kalan kısmımı görmedim(kısmım evet ne deniyo) merak ettiğim konu şu. 3 senedir çenemdenkileri hiç kesmedim 1 kere bile yani fekat çember sakal gezmediğimden yanaklar favoriler falan kestim hep. şimdi askere gidince falan yanaklarda gıdıda falan günde 2 mm falan uzarken çenede 1mm mi uzar acaba? kesince uzar diye laf vardır ya (ki doğrudur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Letsgetthesunshine said: @sly ayna karşısında kaç saat geçiriyorsun bu işlemleri yaparken? benim sadece jiletle traş olmam yirmi dakikamı alıyor 15-20dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Vingthor said: merak ettiğim konu şu. 3 senedir çenemdenkileri hiç kesmedim 1 kere bile yani fekat çember sakal gezmediğimden yanaklar favoriler falan kestim hep. şimdi askere gidince falan yanaklarda gıdıda falan günde 2 mm falan uzarken çenede 1mm mi uzar acaba? kesince uzar diye laf vardır ya (ki doğrudur) Sende çok fark edeceğini zannetmiyorum ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar