Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal!!!

Peter

Öne çıkan mesajlar

yhaa bırağğ yaa bende cıkıoda noluo?

cıkmıo ki. cok az bole onların ıcınede sıvılce falan yuva yapıo kafayı yıorm. hıc anlamam bu sakal bakımından. en fazla aynada bakabılıorm.

o kadar az varkı sadece jilet le kesıorm. köpük yok =)

çok az da diil şimdi.
ama ortanın biraz altında çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen taktik o.
@can-i
sakalını direkt ters kesmeye çalışırsan jiletle o zaman tahriş edebilir yüzünü önce sakalını kescen en son hani böle elini yüzünde gezdirdiğinde hissedebilion kısacak sakal var ama sakalın çıkma yönüne doğru kesmeyi denediğinde daha kısalmıyor fln ondan sonra ters kescez, + köpük yerine jel kullan köpük tüm kılların arasına girmio jel daha kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara sakallarım memelere değiyodu (bkz: erkekte memenin mantığı nedir?). sonra bi kestim sora tekar wowa başladım kasım sonu falan 2007'de. ork oynuyodum baktım karakterle aynı hale gelmişim sora tekrar kestim. ha bu arada kestim dediğim lise bittiğinden beri çenemi ve dudakla burun arasında kalan kısmımı görmedim(kısmım evet ne deniyo)

merak ettiğim konu şu. 3 senedir çenemdenkileri hiç kesmedim 1 kere bile yani fekat çember sakal gezmediğimden yanaklar favoriler falan kestim hep. şimdi askere gidince falan yanaklarda gıdıda falan günde 2 mm falan uzarken çenede 1mm mi uzar acaba? kesince uzar diye laf vardır ya (ki doğrudur)
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:
merak ettiğim konu şu. 3 senedir çenemdenkileri hiç kesmedim 1 kere bile yani fekat çember sakal gezmediğimden yanaklar favoriler falan kestim hep. şimdi askere gidince falan yanaklarda gıdıda falan günde 2 mm falan uzarken çenede 1mm mi uzar acaba? kesince uzar diye laf vardır ya (ki doğrudur)

Sende çok fark edeceğini zannetmiyorum ehah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...