dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Abi kopacaksınız yarılacaksınız şaşıracaksınız ve hatta düşüp bayılacaksınız... Lotr'u çekerken bide ne çekmişler bakım ilk önce montaj zannediyosunuz ama gerçek ta kendisi... http://mischiefbox.com/movies/LOTRtruestory.wmv http://www.suxx.dk/misc_download_get.php?dir=funmovies&file=LOTRtruestory.wmv http://www.tufish.org/movie_bank/LOTRtruestory.wmv http://www.hax.at/files/lotrtruestory.wmv http://www.linkdump.be/redirect.php?aid=9038
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Hepsi aynı di mi bunların[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 azuuahuah aragorn!!!!![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 -Put that axe down :) gsl[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet aynı sadece mirror verdim..
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Aramanın gücüne inanalım Yo frodo eyes up here..:lol:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 pardon. [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 February 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 IT's a gift :) ya ama bunlar kim niye böle yapsınlar ki.. zaten aynı filmle[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu oscar damı yapılmıştı yoksa benmi yanlış sölüyorum[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heheh güzelmiş :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ahanda yarılldım lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bende niye download etmiyor sıyıracam.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ne gerçeği montaj işte ben bunu 4 ay önce fln izlemiştim montaj deil diyince bidaha indirdim aynısı çıktı[signature][hline] =Nothing For Everything=
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 frodo! frodo? frodo eyes up here lol :D :D :D eauhuaehuae hatta muahauuahu[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Horacules Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 frodooooooo frodoooooo frododdddooooooooooo[signature][hline]yok
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ahauhah süper ya yarıldım =D[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 lol [Bu mesaj MilleR tarafından 05 February 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Unclecan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bu MTV movie awards'ta yapildi, oyle hepsi gercek flnda diil am baya komiktir yapilali 3 yil oluo sanirim Fellowship of the Ring'den sonra yapmislardi.[signature][hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Süper Level Undergrond ta vardı ve MTV ödüllerinde vardı. Yo Frodo eyes up here! ;) Lets get this bitch to the Mount Doom :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heh uzun bir zaman önce çıkmıştı bu. Bu kadar geç yazılmasına şaşırdım açıkcası.
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 görüntü bende çıkmıyor? save as yaptım ama? wmv formatı alla ala
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ahahah güzelmiş :) -yüzük nerede lan? -walla abi bişiler oldu..Dün gece çok içmişiz biliyon mu..Buraya nasıl girdi bilmiyorum yani... lol :] iyi oturtmuşlar yerine[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Lets burn some muscle...
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 abi harbi süper yapmış adamlar :P buffyi ne hala sokmuşlar :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM...
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 heheh gerçekten süfer yapmışlar montaj olduğu belli oluyo bazı sahnelerde ama yinede süfer :D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Öne çıkan mesajlar