fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 seviyolar böyle tsundereleri.hani "kız toplum içinde beni aşağılasın, ağzıma z.çsın ama beraber kalırsak erisin bana" fantaaziisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tam terside ruhsuz odun gibi karakterleri sevenler icinde gecerli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Çamur atanda mavi saçlı otaku kız sübyancısı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 a aa ben LS ı en asil duygularla seyrediyodum bi kere. sen bana şu torrenti yolla bi ara.bi kere atmıştın ama ölüydü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 300 chapter SR manga yazdığım cd yi buldum bekle 3 hafta sonra gelicem Istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ALLAH BEE! Oy anam hemen izliyorum trailerı. Edit: Yalnız daha yeni mi gördüm bunu öeh bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kaede said: Sawachika > all dedik Yakumo gitsin kedi sevsin belli zaten 40 yaşına gelinceki hali yakumo beni sevsin gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 manga haftaya bitiyor... hemde havada bitecek galiba... yazık olacak bu seriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: Kaede said: Sawachika > all dedik Yakumo gitsin kedi sevsin belli zaten 40 yaşına gelinceki hali yakumo beni sevsin gelip. Hayır beni sevsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kaede said: Susun lan azınlık Sawachika > all dedik Yakumo gitsin kedi sevsin belli zaten 40 yaşına gelinceki hali Sol sağ başlığında yakumoyu seçiyosun sawachika yerine ama, ayıp be. valla ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Animede ne yazıkki Sawachika ezip geçiyor. Mangada tek sahnede Yakumo siliyor. O yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mangası kaç cilt bu arada, oturup mangasını çekeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 22 cilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 300'de biter diyodum ama adam kısa kesti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oh bea devam edecekmiş School Rumble Z adı altında başka dergide... rahatladım anasını satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yokattaaaaa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 SRZ "rüya" gibi birşey değilmiydi ya ? Sanki reklamının olduğu dergi resminde yanında kocaman DREAM falan yazıyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 son sayının son sayfasının altında yazıyor School Rumble Z yeni magazinde sizinle buluşmak üzere atrzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 animegentr den alinti : ` 6 yıl boyunca Weekly Shonen Magazine'de yayınlanan School Rumble, 2 televizyon serisi [1, 2] ve biri bu hafta başlayan iki OVA [1, 2] serisine uyarlandı. Bu hafta başlayan OVA'nın ilk bölümü manganın 21. cildinin yanında veriliyor. İkinci bölüm ise manganın 22. cildi çıktığında, yani Eylül ayında yayınlanacak. ` bu ilk ova download link isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 draedan said: animegentr den alinti : ` 6 yıl boyunca Weekly Shonen Magazine'de yayınlanan School Rumble, 2 televizyon serisi [1, 2] ve biri bu hafta başlayan iki OVA [1, 2] serisine uyarlandı. Bu hafta başlayan OVA'nın ilk bölümü manganın 21. cildinin yanında veriliyor. İkinci bölüm ise manganın 22. cildi çıktığında, yani Eylül ayında yayınlanacak. ` bu ilk ova download link isteriz. rawı çıktıda çeviren yok sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 o değilde ölümüne arcları atlamışlar... İngiltere arc yok mesela sadece bunlar koşu yapıyorlar ya onun sabahı var... Yani baya bir kısmını atlamışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 peki o zaman sormadan edemiyorum. salak mı bunlar? pfff.. yani cidden insanın canı sıkılıyor, bir yanda dallama naruto/bleach fillerları yüzlerce bölüm sürer, öbür yandan böyle popüler bir seride manga bölümleri atlanır filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bide bölümün ismi sangakki 25 olarak çıkmış la sangakki 1-24 yok ki yoksa yoksa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sub çıktı güzelde çevirmişlerde 2-3 yerde hata var Chihiro çevirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Chihiro dan izliyceğinize RAW izleyin valla daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar