ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Trailer'ı çıkmış ama altyazısı sanırım ispanyolca. Neyse çok önemli birşeyler demiyor zaten. Bu sefer ki 270-280. chapter gibi biticek. http://mttracker.no-ip.info/tracker/torrents/%5BMT%5D_School_Rumble_San_Gakki_Trailer_(Xvid_704x458_LQ).torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nays daze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ehe indirmedim ama güzel haber, beklemedeyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Hoba en sevdiğim anime geri dönüyor :D.İzledim trailerı hoş görüntüler var.Harima ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2 bölüm OVA olacak heveslenmeyin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Resmi açıklama mı öyle, yoksa söylenti mi? Çünkü bildiğim kadarı ile 1 ile 2. sezon arasında da 2 bölüm Ova vardı. Ardından 2. sezon gelmişti. Ayrıca Fragmandaki ilk sahneler chapter olarak 170'lerden başlayıp 260'larda(en son 274 çıktı) bitiyor.. 2 OVA için epey bir chapter yani. Bence senin duyduğun 2 tane OVA + 3. Sezon gibi birşey olabilir, aynen bir önceki sezon gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oley mangayı okumuyorum sabredip bi an önec çıkar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2 OVA kesin ne yazıkki. 21. ve 22. (yanılmıyorsam) sukuran ciltleri ile 1er bölüm gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İnşallah devamı getirirler o zaman. 2 OVA beni kesmez çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 evet 2 ova yetmez ki onun üstüne seride olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 O değilde mangada neler neler oldu anlatsam inanmazsınız... Bence hiç beklemeyim hemde hiç hemen okumaya başlayın mangasını derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zaten yapçak bişeyler arıyodum sıkıntı bastı okiyim bari :p peki kaçıncı chapterdan başlayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 2.sezon finali mangada kacıncı chapter oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ikinci sezon enrde bitiyordu ki asdf fillerdan dolayı bırakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kyo- eee İngiltere gezisinden önce bitiyordu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 160 dan başlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 <3 tenma-chan gerizekalı eri üzüyo tenmayı sinirleniyorum burda edit:derken yakumo dersini verdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eri bi tanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yakumo slap > all ki bunu sawachika fanı ben söylüyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sawachika ftw ya. Serinin en süper kızı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tsundere tsundere tsundere tsundere tsundere tsundere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 niye herkes sawachika fanı yahu favori karakter zevklerim pek tutmuyor insanlarla bunu anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok bende sevmiyorum sawachikayi. yakumo nun tokadi attigi bolumde nasi mutlu olmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 manga dan spoiler vermeyin len okumadım ben daha.kaede torrent at, getirmedin bi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Susun lan azınlık Sawachika > all dedik Yakumo gitsin kedi sevsin belli zaten 40 yaşına gelinceki hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar