Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler kaldı bu saatde vol.835

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baluu said:
kashfkashg..

Haketmişsin abi sende.

Madem direksiyonun iyi ne gidiyon derse :D

hmm ewet güzel bir soru senin arabanda 4 tane süper bayan olsun sende gidersin asdasdadsafafds
Mesaj tarihi:
vay be..

bana düşen hoca da taksiciydi, geziyorduk kızlara laf felan atıyorduk camdan, gidip kahvede okey oynuyorduk :D

peeh.. nerde oyle hocalar. Düşmez ki bana hiç..
Mesaj tarihi:
hahaha oda güzel ilk hocam öyleydi hatta kızlardan nefret ediyor galiba ben 4.5. vitese çıkıyordum, kız çıkınca direk kızıyodu

-Kim sana vitesi artır dedi(hoca)
-Ama o artırdı(kız=
-O erkek yapar, sen kızsın yapamazsın(hoca)

Kız eziliyordu direk zuazuhahuzauhzahuazhu
Mesaj tarihi:
iimiş valla.

bizim taksici de benim vites arttırmama kızardı, çünkü adam yol kenarındaki kızları kesemiyordu ben hızlı gidince..

Sonra anlaştık, ben kız gördüğümde yavaşlıyor, kızları geçince gaza basıyordum :D
Mesaj tarihi:
Baluu said:
iimiş valla.

bizim taksici de benim vites arttırmama kızardı, çünkü adam yol kenarındaki kızları kesemiyordu ben hızlı gidince..

Sonra anlaştık, ben kız gördüğümde yavaşlıyor, kızları geçince gaza basıyordum :D

sdafasdfsdafsdfafds süper valla adam açıyordur radarları kız görünce haber veriyodur hahahhahah
Mesaj tarihi:
öle deme taksiciler 10 adamlardır muhabbeti süperdir özellikle hele kafa adam denk geldi oo yol çok zevlki geçer hatta iice kafalarsan yarı yarı bile indirim alırsın yolsa ben çok yaptım hahahaha
Mesaj tarihi:
Osso said:
Ii sabahlar cumleten, ben yatanzi. Direksiyon sinavinda basarilar. Kemer takmayi unutma ben unutmustum =/

edit : emniyet kemeri tabi.

başka ne kemeri varki :P haha saol

iyi uykular sanada.
Mesaj tarihi:
iyi uykular !

Valla ben de artık yatanzi galiba, uyku ii bastırdı. Sonunda ben de uyuyacağım..

Kemer takmayı ben de unutmuştum :D

Unutmasan iyi edersin.
  • Yeni Oluştur...