Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kashfkashg.. Haketmişsin abi sende. Madem direksiyonun iyi ne gidiyon derse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: kashfkashg.. Haketmişsin abi sende. Madem direksiyonun iyi ne gidiyon derse :D hmm ewet güzel bir soru senin arabanda 4 tane süper bayan olsun sende gidersin asdasdadsafafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hangi kurstu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: hangi kurstu :D haha şirinyer sürücü kursu öle böle deiller yani tikyler ama..ama yani rüya gibi :P 3+1 hocada bunlara dahil ;) kapiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 vay be.. bana düşen hoca da taksiciydi, geziyorduk kızlara laf felan atıyorduk camdan, gidip kahvede okey oynuyorduk :D peeh.. nerde oyle hocalar. Düşmez ki bana hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hahaha oda güzel ilk hocam öyleydi hatta kızlardan nefret ediyor galiba ben 4.5. vitese çıkıyordum, kız çıkınca direk kızıyodu -Kim sana vitesi artır dedi(hoca) -Ama o artırdı(kız= -O erkek yapar, sen kızsın yapamazsın(hoca) Kız eziliyordu direk zuazuhahuzauhzahuazhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 iimiş valla. bizim taksici de benim vites arttırmama kızardı, çünkü adam yol kenarındaki kızları kesemiyordu ben hızlı gidince.. Sonra anlaştık, ben kız gördüğümde yavaşlıyor, kızları geçince gaza basıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 slayer hikaye iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: iimiş valla. bizim taksici de benim vites arttırmama kızardı, çünkü adam yol kenarındaki kızları kesemiyordu ben hızlı gidince.. Sonra anlaştık, ben kız gördüğümde yavaşlıyor, kızları geçince gaza basıyordum :D sdafasdfsdafsdfafds süper valla adam açıyordur radarları kız görünce haber veriyodur hahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 taksici işte ne beklersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 öle deme taksiciler 10 adamlardır muhabbeti süperdir özellikle hele kafa adam denk geldi oo yol çok zevlki geçer hatta iice kafalarsan yarı yarı bile indirim alırsın yolsa ben çok yaptım hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok ben sadece kadın mevzusunda taksici işte demiştim. Yoksa biz çok eğlendik yani beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ii sabahlar cumleten, ben yatanzi. Direksiyon sinavinda basarilar. Kemer takmayi unutma ben unutmustum =/ edit : emniyet kemeri tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Osso said: Ii sabahlar cumleten, ben yatanzi. Direksiyon sinavinda basarilar. Kemer takmayi unutma ben unutmustum =/ edit : emniyet kemeri tabi. başka ne kemeri varki :P haha saol iyi uykular sanada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 iyi uykular ! Valla ben de artık yatanzi galiba, uyku ii bastırdı. Sonunda ben de uyuyacağım.. Kemer takmayı ben de unutmuştum :D Unutmasan iyi edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben hala burdayim... gece yeni baslio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eregorn said: ben hala burdayim... gece yeni baslio... gece? pardon güneş çıktı bilem hatta çıkmakla kalmadı yakmaya bile başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 benim burda gece 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ay em elayyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eregorn said: benim burda gece 11 nere ora yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 miami... 5 dk icinde takila iccem... oley... hade ben kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eregorn said: miami... 5 dk icinde takila iccem... oley... hade ben kacar ovv oda güzel ahhh ne güzel valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 irin said: ay em elayyv its alive..ITS ALIIIVE böhühü ='/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ewet sabah saat 7 ve herkez uymuş sanırım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yok burda 14:11. Ayaktayım ben (Malum öğlen yemeği vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar