Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Levent Yükselden Beni Bırakın parçasına çok ihtiyacım var.. biri ömler mi ? bulamadım bir türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yok mu bilen hatırlayan ? Yüreğim sokaklarda eskiyen taşlar gibi Duruyorum duruyorum İniyor perde gecenin koyu rengi Korkuyorum korkuyorum Sustu haykıran şehir son kuşlar Havalandı oysa ben seni Seni seni bekliyorum Eksildi ömrümden kimbilir kaçıncı gün Oysa ben seni seni seni seni hala Seviyorum seviyorum Beni bırakın beni bırakın Beni bırakın bu caddelerde Beni bırakın beni bırakın Yıkılan eski meyhanelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu ne olm herkez garbage'e konu açıyo adam gibi bölümlerinize gitsenize:D:D müzik'e taşınsın buda ahfuaehfau eğlendim:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 beni birakin beni birakin beni birakin bu caddelerde beni birakin beni birakin yikilan eski meyhanelerde sustu hakiran sehir son kuslar havalandi oyusa ben seni bekliyorum salladim la yarisini, benim de canim cekti simdi sarkiyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yazdım ben zaten tamamını :D başlarım lan müzik bölümüne kim bakar bu saatte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben bakardım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adammısın olm sen ? D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hemide adamın biri.HIH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu cevabı ver diye yazmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aslında tüm topic bu yüzdendi dimi? şarkı falan bahaneydi!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adam sana çok ihtiyacım var :P ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eet eet.. herşey sana laf sokmak içindi LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben uyumaya gidiyorum ozaman hadi eyw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 tmm o zmn.. Ben de yatabilsem bi gıdık uyku yok arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ihtiyaç varsa uplayabilirim.. aradan bayagı gecmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar