veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gözlerim çok agrıyo az önce çok agladım bi sebep yüzünden ve bi de pc ye bakıyorum üstelik de miyop oldugumdan biraz agrı artıo tabi, gözlügüm de var ama gene agrıyooo :( naapıcam ben uyuyamıyorum da moralim çok kötü :( aglamaya devam mı edeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uzun sohbetler için msn isteyebilirsin :P uyumuyorum bu gece aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bilgisayarı kapat gözlerinin üstüne buz torbası koy ve uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ölsene artık yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Lexius said: uzun sohbetler için msn isteyebilirsin :P uyumuyorum bu gece aklında olsun lex ne adamsın olm yaa. :D bişiler yaz günlüğe.. belki öfken diner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: ölsene artık yaa:( cidden kötüyüm amaa :( ölsem de keşke ölsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o günlerde gelir üzülme:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Allaaan emri derdim ama, öyle soğudum ki pati sayesinde Allahtan diyecek kelime bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 düşünsenize garbagedan kişisel'e konu taşınıyo!!!! o günleri görcez mi acaba?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 taşınmıştı galiba ya daha evvel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar