KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 HERKESIN TUTTUĞU KENDINE :) baluuu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kingpin said: oh ne güzel gelmedim lan. mutlu oldum dffdsa. hadi oradan, nasıl canın çekmiştir senin şimdi lahmacunu.. ohş olsa da yesek : ) Killjoy, abi ben gene yarısını kırıp öyle tutmuşum. Sen oper'e bak : ) P.S : Şimdi dikkat ettim, adam spagetti tarzında götürmüş lahmacunları : ) P.S 2 : Deniz nasıl öne çıktıysa, lexi resmen gölgede bırakmış helal olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 en arkada biri feci yumuluyor saddsf. edit: ahah lan yoksa uğur mu o? ahahsudhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sende gelmeliydin.. ki kulağını çınlattık walla.. beybifeys falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 en arkadaki bone mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok bone değil o. hiç benzemiyor hatta. ama o açıdan tabi biraz benzer gibi olmuş, çünkü vücutu öyle kalın kafası var 2 kolu var felan. gay dediler olm sana, buraya gelince beybifeys falan yazıolar ama dışarda gay dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lex'in bölümden arkadaşı kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iyi gelmemişim. sevmiyorum oranın lahmacununu. (bkz. gelemedi diye bok atmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahaha:D o diil harbi lexi kapatmışım nası başardım bilmiorum poz verme sevdası bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 zayıflıom ake :P eriyip bitmişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 belki de deniz kilo alıyordur :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aaa denize ayı dediğ... ben demedim o dediiiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 utkuuu kızıştrma ortalıııı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 naapsın ablası, yapabildiği en iyi şeyi yapmaktan başka !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lan medmeks deilmi o? Vay amerikalı vay,kesin benim dedikodumuda yapmıştır o orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 senin için ne laflar hazırlayıp gelmiş buluşmaya bi bilsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 N-c said: doğan seni bu şekilde yolda görsem,gerçekten arkama bakmadan kaçardım sanırım :D Eminim temmuzdan buarada,kesin saymış sayıştırmıştır yok "adam 2 gün daha ankarada kalamadı" da,"görüşemedik"te,haydililil lilili de diye.Sağlık olsun artık. Hem ben kötü bişeymi istiyorum,onun iyiliği için "sen isveçe yanıma gel" diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Lan o değilde,en kötüsü ne biliyonmu,şuan canım lahmacun çekti ve burda lahmacun yok(enazından ben daha varsada keşfedemedim).Gelde lanet okuma sonra buraya.Keşke 3-5 tane sardırıp falan getirseydim,sıkıldıkça dolaptan çıkarır parça parça koparıp yerken,hem forumları okur sizi anar,hemde lahmacunun tadını ve urfanın kültürünü doyasıya yaşardım afsahgfaskgaskgjan başıma vurdu gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 he he : ) paket sipariş getirmiyorlar mı oraya ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok lan ne paket siparişi.bi dünya pizzacı var onlar bile paket getirmiyo,vardır elbet 3-5 paket servis yapan yer,de öyle türkiyedeki gibi adım başı yok.İlla dışarı gidip yemek lazım.Yalnız buranın güzelliğide atıyorum dönere 10 ytl veriyosan,devasa boyutlarda bi tabakla geliyo önüne,yiyemiyosun zaten onun tamamını muhtemelen :D Lahmacun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oh lahmacun yedim ne guzeldi, gidip biraz daha yiyim ohss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 defol la burdan asdasgajb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Baluu said: naapsın ablası, yapabildiği en iyi şeyi yapmaktan başka !!! Baluu said: senin için ne laflar hazırlayıp gelmiş buluşmaya bi bilsen.. höh be birader (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Durma bile doğan'ın bu laflarının üstünde.İlk buluşmada bi laf söyleyip,gizemin kendini burger kingden dışarı atmasına sebep olanda yine doğandır.Provokatör kişiliği heryerde konuşur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 onur sen bu yazıyı okurken ben bol tereyağlı bol soslu iskenderimi yiiyor olcam ehe sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar