KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 HERKESIN TUTTUĞU KENDINE :) baluuu :)
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kingpin said: oh ne güzel gelmedim lan. mutlu oldum dffdsa. hadi oradan, nasıl canın çekmiştir senin şimdi lahmacunu.. ohş olsa da yesek : ) Killjoy, abi ben gene yarısını kırıp öyle tutmuşum. Sen oper'e bak : ) P.S : Şimdi dikkat ettim, adam spagetti tarzında götürmüş lahmacunları : ) P.S 2 : Deniz nasıl öne çıktıysa, lexi resmen gölgede bırakmış helal olsun : )
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 en arkada biri feci yumuluyor saddsf. edit: ahah lan yoksa uğur mu o? ahahsudhdsa
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sende gelmeliydin.. ki kulağını çınlattık walla.. beybifeys falan :)
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 yok bone değil o. hiç benzemiyor hatta. ama o açıdan tabi biraz benzer gibi olmuş, çünkü vücutu öyle kalın kafası var 2 kolu var felan. gay dediler olm sana, buraya gelince beybifeys falan yazıolar ama dışarda gay dediler.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lex'in bölümden arkadaşı kendisi :)
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iyi gelmemişim. sevmiyorum oranın lahmacununu. (bkz. gelemedi diye bok atmak)
N-c Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahaha:D o diil harbi lexi kapatmışım nası başardım bilmiorum poz verme sevdası bu olsa gerek
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 zayıflıom ake :P eriyip bitmişim ben
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 belki de deniz kilo alıyordur :S
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aaa denize ayı dediğ... ben demedim o dediiiğ
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 naapsın ablası, yapabildiği en iyi şeyi yapmaktan başka !!!
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lan medmeks deilmi o? Vay amerikalı vay,kesin benim dedikodumuda yapmıştır o orda.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 senin için ne laflar hazırlayıp gelmiş buluşmaya bi bilsen..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 N-c said: doğan seni bu şekilde yolda görsem,gerçekten arkama bakmadan kaçardım sanırım :D Eminim temmuzdan buarada,kesin saymış sayıştırmıştır yok "adam 2 gün daha ankarada kalamadı" da,"görüşemedik"te,haydililil lilili de diye.Sağlık olsun artık. Hem ben kötü bişeymi istiyorum,onun iyiliği için "sen isveçe yanıma gel" diyorum :D
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Lan o değilde,en kötüsü ne biliyonmu,şuan canım lahmacun çekti ve burda lahmacun yok(enazından ben daha varsada keşfedemedim).Gelde lanet okuma sonra buraya.Keşke 3-5 tane sardırıp falan getirseydim,sıkıldıkça dolaptan çıkarır parça parça koparıp yerken,hem forumları okur sizi anar,hemde lahmacunun tadını ve urfanın kültürünü doyasıya yaşardım afsahgfaskgaskgjan başıma vurdu gece gece
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 he he : ) paket sipariş getirmiyorlar mı oraya ? :D
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok lan ne paket siparişi.bi dünya pizzacı var onlar bile paket getirmiyo,vardır elbet 3-5 paket servis yapan yer,de öyle türkiyedeki gibi adım başı yok.İlla dışarı gidip yemek lazım.Yalnız buranın güzelliğide atıyorum dönere 10 ytl veriyosan,devasa boyutlarda bi tabakla geliyo önüne,yiyemiyosun zaten onun tamamını muhtemelen :D Lahmacun :(
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oh lahmacun yedim ne guzeldi, gidip biraz daha yiyim ohss
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Baluu said: naapsın ablası, yapabildiği en iyi şeyi yapmaktan başka !!! Baluu said: senin için ne laflar hazırlayıp gelmiş buluşmaya bi bilsen.. höh be birader (:
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Durma bile doğan'ın bu laflarının üstünde.İlk buluşmada bi laf söyleyip,gizemin kendini burger kingden dışarı atmasına sebep olanda yine doğandır.Provokatör kişiliği heryerde konuşur :D
N-c Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 onur sen bu yazıyı okurken ben bol tereyağlı bol soslu iskenderimi yiiyor olcam ehe sevgiler
Öne çıkan mesajlar