Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lahmacun Buluşması [ Ankara ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kingpin said:
oh ne güzel gelmedim lan. mutlu oldum dffdsa.

hadi oradan, nasıl canın çekmiştir senin şimdi lahmacunu..

ohş olsa da yesek : )

Killjoy, abi ben gene yarısını kırıp öyle tutmuşum.

Sen oper'e bak : )

P.S : Şimdi dikkat ettim, adam spagetti tarzında götürmüş lahmacunları : )

P.S 2 : Deniz nasıl öne çıktıysa, lexi resmen gölgede bırakmış helal olsun : )
Mesaj tarihi:
yok bone değil o. hiç benzemiyor hatta. ama o açıdan tabi biraz benzer gibi olmuş, çünkü vücutu öyle kalın kafası var 2 kolu var felan.

gay dediler olm sana, buraya gelince beybifeys falan yazıolar ama dışarda gay dediler.
Mesaj tarihi:
N-c said:

doğan seni bu şekilde yolda görsem,gerçekten arkama bakmadan kaçardım sanırım :D

Eminim temmuzdan buarada,kesin saymış sayıştırmıştır yok "adam 2 gün daha ankarada kalamadı" da,"görüşemedik"te,haydililil lilili de diye.Sağlık olsun artık.

Hem ben kötü bişeymi istiyorum,onun iyiliği için "sen isveçe yanıma gel" diyorum :D
Mesaj tarihi:
Lan o değilde,en kötüsü ne biliyonmu,şuan canım lahmacun çekti ve burda lahmacun yok(enazından ben daha varsada keşfedemedim).Gelde lanet okuma sonra buraya.Keşke 3-5 tane sardırıp falan getirseydim,sıkıldıkça dolaptan çıkarır parça parça koparıp yerken,hem forumları okur sizi anar,hemde lahmacunun tadını ve urfanın kültürünü doyasıya yaşardım afsahgfaskgaskgjan başıma vurdu gece gece
Mesaj tarihi:
yok lan ne paket siparişi.bi dünya pizzacı var onlar bile paket getirmiyo,vardır elbet 3-5 paket servis yapan yer,de öyle türkiyedeki gibi adım başı yok.İlla dışarı gidip yemek lazım.Yalnız buranın güzelliğide atıyorum dönere 10 ytl veriyosan,devasa boyutlarda bi tabakla geliyo önüne,yiyemiyosun zaten onun tamamını muhtemelen :D

Lahmacun :(
Mesaj tarihi:
Durma bile doğan'ın bu laflarının üstünde.İlk buluşmada bi laf söyleyip,gizemin kendini burger kingden dışarı atmasına sebep olanda yine doğandır.Provokatör kişiliği heryerde konuşur :D
  • Yeni Oluştur...