Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lahmacun Buluşması [ Ankara ]

Baluu

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:
oh ne güzel gelmedim lan. mutlu oldum dffdsa.

hadi oradan, nasıl canın çekmiştir senin şimdi lahmacunu..

ohş olsa da yesek : )

Killjoy, abi ben gene yarısını kırıp öyle tutmuşum.

Sen oper'e bak : )

P.S : Şimdi dikkat ettim, adam spagetti tarzında götürmüş lahmacunları : )

P.S 2 : Deniz nasıl öne çıktıysa, lexi resmen gölgede bırakmış helal olsun : )
Sosyal ağlarda paylaş

N-c said:

doğan seni bu şekilde yolda görsem,gerçekten arkama bakmadan kaçardım sanırım :D

Eminim temmuzdan buarada,kesin saymış sayıştırmıştır yok "adam 2 gün daha ankarada kalamadı" da,"görüşemedik"te,haydililil lilili de diye.Sağlık olsun artık.

Hem ben kötü bişeymi istiyorum,onun iyiliği için "sen isveçe yanıma gel" diyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Lan o değilde,en kötüsü ne biliyonmu,şuan canım lahmacun çekti ve burda lahmacun yok(enazından ben daha varsada keşfedemedim).Gelde lanet okuma sonra buraya.Keşke 3-5 tane sardırıp falan getirseydim,sıkıldıkça dolaptan çıkarır parça parça koparıp yerken,hem forumları okur sizi anar,hemde lahmacunun tadını ve urfanın kültürünü doyasıya yaşardım afsahgfaskgaskgjan başıma vurdu gece gece
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan ne paket siparişi.bi dünya pizzacı var onlar bile paket getirmiyo,vardır elbet 3-5 paket servis yapan yer,de öyle türkiyedeki gibi adım başı yok.İlla dışarı gidip yemek lazım.Yalnız buranın güzelliğide atıyorum dönere 10 ytl veriyosan,devasa boyutlarda bi tabakla geliyo önüne,yiyemiyosun zaten onun tamamını muhtemelen :D

Lahmacun :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...