N-c Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 olar bende yok ki olsa koycaktım ozmn çekmedik bnm telefonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hep şirinlik cek hep mutluluk cek cıvırllık cek. hayata dair bişey varmı desek "yok benım telefonla cekmedik". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 doğan saç imajına bittim sdafdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 401 yılda bi saç yapim dedim, onu da elime yüzüme bulaştırdım lolz. Güzel tespit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 N-c said: nasıl çektiyseniz normalde ben fd nin oralardayım kafayı uzattım direk :D resimde varım ama,yokum işte görünende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lan buluşmaya gelenlerde adım yok... :S fotolar makinada. eve gidince koyucam buraya.. zaten 3-4 tane foto var :D benim pozlar uber olmuş yine bu arada ^^ ben de odtü stadında bi güzel içtim eğlendim arkadaşlarlan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet evet bana da hep bi eksik var gibi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 1)n-c nin olduğu fotolar net n-c olmadığı fotolar karanlık neden? 2) temmuz ne ara geldin hayin adam? 3)manyak mısınız siz? bu 3 sorunun cevabını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oper sende koy fotoları.. yaw siz kaça kadar kaldınız elpasoda ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 9.30 10 filandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 3. foto. baluu hayvanmısın oğlum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hayatı siz yaşıyorsunuz yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lahmacun candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 iidi iidi ayrıca ivy cim içinde benm olduum fotoların çounu ben çektim ondan net dierlerinde başkaları çekti telefona alışık olmadıklarından net yakalayamışlardır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bence sen ışık saçmışsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ulan bensiz nası buluştunuz lan? nası geçti boğazınızdan vicdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 geleydin.. kaç zamandır başlık burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adam antalyada olum. ginaly üzülme ben yediririm burda sana leahmacun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 antalyada yaşarken bana mı sordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 10 harekettten dokuzu yanlış. Ginaly normalda ankara sınırları içerisinde nefes alıp veren bir insan : ) Neyse ginalim sen gel, lunaparka gidicez dsgdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 demek istediğimiz; utku normalde ankarada ama şu sıralar antalyada. shjdfjdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 oh ne güzel gelmedim lan. mutlu oldum dffdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 urmesque said: adam antalyada olum. ginaly üzülme ben yediririm burda sana leahmacun. oh bebeğim sçs conem. Baluu said: 10 harekettten dokuzu yanlış. Ginaly normalda ankara sınırları içerisinde nefes alıp veren bir insan : ) Neyse ginalim sen gel, lunaparka gidicez dsgdsg. seni de seviom lan. /erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar