sQu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Selamlar, konu belki biraz saçma ve yersiz gelicek ama sonucunu hiç bi yerde ögrenemedim. Eskilerden beri oynamış, Harris diye bir oyuncu var, beşiktaşta eskiden bulunan alesta cafede oynayan biri. Bu arkadaş her fırsatta türkiye'nin en iyi sc'cisi oldugunu, herkezi nası *kazıdığını* falan söyleyip duruyor. Benim de ilgimi cekti, adamda oyuncu tipi yok, yetenek desen pek yok, zeka seviyesi çok parlak degil ama sc bir zeka/yetenek oyunu. Peki bu adam nelere güveneren bunları söylüyo ? Yok mu bu arkadaş ile oynamış ve yenmiş olan birileri Teşekkürler
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben cok oynadım allestada cok dhaa sağlam oyuncular vardı. benıc ok dövüyolardı. hatta hatırlamıyo gibiyim pek adını kendisinin
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Harris'i hatırlıyorum, bir zamanler epey ünlüydü. Yeraltında kalmış cevherleri tanımamakla beraber Venom ve Gravedigger en başarılı oyuncular olarak biliyorum ben.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 venom ve gravedigger asıl wc3 de parladılar
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gravedigger ve venom war3 oyuncularıydı, ben kendim de war3 oynayıp wcg ye gittigim icin onları tanıyorum, regular oyuncular. Ama bu harris hani böyle yok kore'de yasasam pro olurdum, apm 400 falan tarzında takılan bir arkadaş
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sen ut'de de gitmiştin di mi wcgye
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eet, aynı wcg de 2 oyundan final oynayip gitmiştim ama sc den harris degil de baska biri gelmisti o sene, harris ilk 4 e girememisti sanirim. Hatırlayan var mı ?
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hahah emir kabul edelim en efsane oyuncudur türkiye'de. niye diyeceksin? evet belki hiç bir zaman bir onat (sugosu) kadar ünlü olamadı ama onun kadar da bu oyuna gönül vermedi. heris zekasını oyuna en çok yansıtan arkadaşımızdı. ayrıca hatırlatırım milli maçların birisinde android'i 2-0 gibi net bir skorla kazımıştır. squ ayıpcıl hareketler bunlar, herisle pozisyonlarını biliyorum. huun the all seeing eye
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Pardon ya warcraftla karıştırdım, özür dilerim :S
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 niye ayıpcıl ? harris de biliyo bu başlığı, sadece accountu olmadığı için yazamıyo ^^ ama konu ve konu altında ki herşey gerçek. Yani herhangi bir karalama yada dalga söz konusu degil. Harris'i tanıyosan zaten bilirsin kişiliğini :) Benim bu başlık altında ögrenmek istedigim sadece sizlerin düsünceleri
huun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o zaman heris'le ilgili en büyük efsaneyi anlatayım size. bu cafe ortamlarından herisi tanıyan birisi bir gün herisin evini arar ve herisin annesi telefona cevap verir: -alo teyze heris evde mi? -heris new york'a gitti. -çat- -dıııt dıııt dıııt
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi nerden çıkardınız ben alesta cafe'de falan oynamıyorum ?
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sQu said: ...baska biri gelmisti o sene... Hatırlayan var mı ? piceyyuz idi.
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Onat aka "sugosu" , "zaphod" Duke de fena deildi sanırım gerçi 4 senedir camiadan uzağım ama Zaphod (ya da en son nicki Sugosu'ydu) bu oyuna eskiden beri en çok emek vermiş oyuncuların başında gelir. Oyman da gitmişti yanlis hatirlamiyorsam, Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =] ama huun hiç bir zaman öğrenemedi o ayrı bir konu, hala transfer paramı vermiş değil kendisi, zamanında az yalvarmamıştı abi nolur bizim clana gel diye =p
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 zaphodlu, dark drli, wantedlı, oymanlı serverı hatırladım simdi eskilere gittim. Tey tey tey. Onat bu klanın en iyisi benim ben niye klan lideri değilim demişti de didişmiştik. Hey gidi
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yoksa sen [Tol]Gimli misin ?
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben Frost icq da konusuyorduk :) bana lotryi okumamı söyledin clana girebilmek için hatta icqdan blind guardian dan bard song yoladın. teşekkür ü bir borç bilirim :D gerçekten hayatta değer verdiğim şeylerin başında geliyorlar.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oha [tol]gimli =) yanlış hatırlamıyosam sihir'de falan oyun atıyoduk... kaç sene önce tabi 8-9 sene, belki daha çok..
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Gimli hatırlarmısın bilmem, [AOD]MadOrca ben selamlar, hayatta mıydın sen ya ? :)
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Thraine_Numeheru said: ben Frost icq da konusuyorduk :) bizim şu kolpacı frost?
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ahah tolkien :P Simdi fantazi edebiyat ve progresif metalle pek alakam kalmasa da (jazzla uğraşıyorum ne hikmetse) eğlenceli yıllardı. Yani yıllardır burdayım işte. Ama starcraft camiasından çok uzaklaştım. Tabii ben oyuna başladığım yıllarda hakim olarak oynayamıyordum. Bikaç sene önce tekrar göz attığımda, oyunun üst seviyelerde çoook fazla micro gerektirdiğini ve diğer taraftan ara yüzününü de bu oranda micro kaldırıcak düzeyde olmadığını acı bi şekilde farkettim vede sc den elimi çektim. (beceremiyorum kardeşim goon microsu falan) Company of heroes oynuyorum simdi deliler gibi, hepinize de tavsiye ederim.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ha bu arada 8-9 değil resmen 10 sene olmuş
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 huun said: Thraine_Numeheru said: ben Frost icq da konusuyorduk :) bizim şu kolpacı frost? kolpacı ?? sen belki LaFrost u diyosundur hep karıştırırlardı.
Öne çıkan mesajlar