Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi starcraft oyuncusu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

konu belki biraz saçma ve yersiz gelicek ama sonucunu hiç bi yerde ögrenemedim. Eskilerden beri oynamış, Harris diye bir oyuncu var, beşiktaşta eskiden bulunan alesta cafede oynayan biri. Bu arkadaş her fırsatta türkiye'nin en iyi sc'cisi oldugunu, herkezi nası *kazıdığını* falan söyleyip duruyor. Benim de ilgimi cekti, adamda oyuncu tipi yok, yetenek desen pek yok, zeka seviyesi çok parlak degil ama sc bir zeka/yetenek oyunu. Peki bu adam nelere güveneren bunları söylüyo ? Yok mu bu arkadaş ile oynamış ve yenmiş olan birileri

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
Harris'i hatırlıyorum, bir zamanler epey ünlüydü.

Yeraltında kalmış cevherleri tanımamakla beraber Venom ve Gravedigger en başarılı oyuncular olarak biliyorum ben.
Mesaj tarihi:
gravedigger ve venom war3 oyuncularıydı, ben kendim de war3 oynayıp wcg ye gittigim icin onları tanıyorum, regular oyuncular. Ama bu harris hani böyle yok kore'de yasasam pro olurdum, apm 400 falan tarzında takılan bir arkadaş
Mesaj tarihi:
eet, aynı wcg de 2 oyundan final oynayip gitmiştim ama sc den harris degil de baska biri gelmisti o sene, harris ilk 4 e girememisti sanirim. Hatırlayan var mı ?
Mesaj tarihi:
hahah emir kabul edelim en efsane oyuncudur türkiye'de. niye diyeceksin? evet belki hiç bir zaman bir onat (sugosu) kadar ünlü olamadı ama onun kadar da bu oyuna gönül vermedi.

heris zekasını oyuna en çok yansıtan arkadaşımızdı. ayrıca hatırlatırım milli maçların birisinde android'i 2-0 gibi net bir skorla kazımıştır.

squ ayıpcıl hareketler bunlar, herisle pozisyonlarını biliyorum.

huun the all seeing eye
Mesaj tarihi:
niye ayıpcıl ? harris de biliyo bu başlığı, sadece accountu olmadığı için yazamıyo ^^ ama konu ve konu altında ki herşey gerçek. Yani herhangi bir karalama yada dalga söz konusu degil. Harris'i tanıyosan zaten bilirsin kişiliğini :)

Benim bu başlık altında ögrenmek istedigim sadece sizlerin düsünceleri
Mesaj tarihi:
o zaman heris'le ilgili en büyük efsaneyi anlatayım size.

bu cafe ortamlarından herisi tanıyan birisi bir gün herisin evini arar ve herisin annesi telefona cevap verir:

-alo teyze heris evde mi?
-heris new york'a gitti. -çat-
-dıııt dıııt dıııt
Mesaj tarihi:
Onat aka "sugosu" , "zaphod"
Duke de fena deildi sanırım gerçi 4 senedir camiadan uzağım
ama Zaphod (ya da en son nicki Sugosu'ydu) bu oyuna eskiden beri en çok emek vermiş oyuncuların başında gelir.
Oyman da gitmişti yanlis hatirlamiyorsam, Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =]
ama huun hiç bir zaman öğrenemedi o ayrı bir konu, hala transfer paramı vermiş değil kendisi, zamanında az yalvarmamıştı abi nolur bizim clana gel diye =p
Mesaj tarihi:
zaphodlu, dark drli, wantedlı, oymanlı serverı hatırladım simdi eskilere gittim. Tey tey tey.

Onat bu klanın en iyisi benim ben niye klan lideri değilim demişti de didişmiştik. Hey gidi
Mesaj tarihi:
Ahah tolkien :P Simdi fantazi edebiyat ve progresif metalle pek alakam kalmasa da (jazzla uğraşıyorum ne hikmetse) eğlenceli yıllardı.

Yani yıllardır burdayım işte. Ama starcraft camiasından çok uzaklaştım.

Tabii ben oyuna başladığım yıllarda hakim olarak oynayamıyordum. Bikaç sene önce tekrar göz attığımda, oyunun
üst seviyelerde çoook fazla micro gerektirdiğini ve diğer taraftan ara yüzününü de bu oranda micro kaldırıcak düzeyde olmadığını acı bi şekilde farkettim vede sc den elimi çektim.
(beceremiyorum kardeşim goon microsu falan)

Company of heroes oynuyorum simdi deliler gibi, hepinize de tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...