Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi starcraft oyuncusu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BulletRide said:
BLACK_SUN said:
Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha

O bile dediğin olaya zaten WCG tarihi boyunca totalde 2 adam yolladık, birinde Onat'ın(SuGosu) cidden en aşmış zamanlarıydı, bir tanesi ise bala fıstığa giden bir elemandı.

yillar gecti ceyyuz un wcg ye gidisini kaldiramadiniz hala. Adam cok net oynadi o sene gitti, surekli ayni taktigi yapti bir allahin kulu da farkedip counter edemedi. final maclari bala fistiga kazanilip gitmesin diye bo5 bo3 oynaniyor zaten.

Ayni zamanda Oymana hala saygimiz var adam hayallerini gerceklestirmek icin her yolu denedi. NFS kasti Ageof bilmemne kasti gitti yinede.
Mesaj tarihi:
yalnız ceyyuzun wcg'ye gitmesine arcane'nin de yüksek katkıları vardır, hatırlatmak isterim.

herisle iki maçında da 2 saate yakın oyun oynadı. kaçak oynadı, adalara kaçtı, brx uçurdu falan. turun sonunda heris ağır giydiriyordu arkaneye, "abi beynim sulandı, önce hüpletip sonra gümletecem fevziyi" diyordu ki haklı.

halbuki ben takım kararı almıştım kaptan olarak, herisin bir üst tura çok rahat çıkması lazımdı

şaka şaka piceyyuz tabii ki hakkıyla çıktı. piceyyuz'de hemen her maçını muta harass ile almıştı. hatta turnuva sonunda değerlendirmelerde şöyle bir görüş vardı: her maç adamın taktik belliydi, niye yediniz? adam yedirdi, yapacak birşey yok. ayrıca takım kararı falan yoktu, çok centilmendik biz :D
Mesaj tarihi:
ya bilek san, şu alemde en son konuşması gereken adamlardan birisin.

senle oynadığım bir tek maçı hatırlarım, alesta'daki turnuvalardan birisinde yalan olmasın jungle story sanırım harita basmışsın bir dünya bc. ne oldu o oyun? ver feedback ver mind control arada 6 carrier tamamsın işte hehe
Mesaj tarihi:
eomer iyiydi ama okadar kafaya oynayan biri deildi bana sorarsaniz en iyi 5 kişi kimdi diye

1.zaphod=sugosu
2.harris
3.piceyuz
4.duke
5.darvin

bunlar kfayi cekenlerdi bide biridaha vardi ismi tam aklima gelmiyo sonzamanlarda ortaya cıkmıştı zerg oynuyodu solak tı galiba oda cok iyiydi ama ismi aklima gelmiyo
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
venom ve grave war3 oyunculari:)
sandwaves zamanında oyun atardık beraber venom orc grave human oynardi diye hatirliyorum.

bnde katilmistim bi kac turnuvaya turkiye standartlarina gore iyiydim de dunyada tokatlamislardi.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cok fransız kalmıssınız siz yok yeho yok harris bunlar kim ya harris tamam cok eski bi oyuncu ama hiç bir zaman bi pro gibi oynayamadı

su oyunu her haliyle oynayan 1 adam vardı
1. Zaphod(Sugosu)adamın eu da bile efsane olmustur zamanında bakınız mass arbiter taktigi ondan sonra yayıldı
Beaswax yazmıs kimiside bunlar kim ya ahaha güldüm cok
replarımı cıkarttırmayın bana şimdi :)

SoD.Zepan eskiler tanır etikete gerek yok :)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Cuce said:
venom ve gravedigger asıl wc3 de parladılar

Arkadaşım wc3'te Venom'u finalde yendi. Sonra bu çocuk WoW'a başladı, sürekli mouse click yapıyordu istemsiz parkinson vakası gibi. bu da böyle bir hikaye işte.
Mesaj tarihi:
wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :)
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...