Sto4m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 BulletRide said: BLACK_SUN said: Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha O bile dediğin olaya zaten WCG tarihi boyunca totalde 2 adam yolladık, birinde Onat'ın(SuGosu) cidden en aşmış zamanlarıydı, bir tanesi ise bala fıstığa giden bir elemandı. yillar gecti ceyyuz un wcg ye gidisini kaldiramadiniz hala. Adam cok net oynadi o sene gitti, surekli ayni taktigi yapti bir allahin kulu da farkedip counter edemedi. final maclari bala fistiga kazanilip gitmesin diye bo5 bo3 oynaniyor zaten. Ayni zamanda Oymana hala saygimiz var adam hayallerini gerceklestirmek icin her yolu denedi. NFS kasti Ageof bilmemne kasti gitti yinede.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yalnız ceyyuzun wcg'ye gitmesine arcane'nin de yüksek katkıları vardır, hatırlatmak isterim. herisle iki maçında da 2 saate yakın oyun oynadı. kaçak oynadı, adalara kaçtı, brx uçurdu falan. turun sonunda heris ağır giydiriyordu arkaneye, "abi beynim sulandı, önce hüpletip sonra gümletecem fevziyi" diyordu ki haklı. halbuki ben takım kararı almıştım kaptan olarak, herisin bir üst tura çok rahat çıkması lazımdı şaka şaka piceyyuz tabii ki hakkıyla çıktı. piceyyuz'de hemen her maçını muta harass ile almıştı. hatta turnuva sonunda değerlendirmelerde şöyle bir görüş vardı: her maç adamın taktik belliydi, niye yediniz? adam yedirdi, yapacak birşey yok. ayrıca takım kararı falan yoktu, çok centilmendik biz :D
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 huun abi senin niye sc olmadi 35 senedir oynuyon senden eski yoktur heralde hahaha :)
Sto4m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 o deilde bu sene wcg olcak sc den filan diyolardi yalan di mi o is
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ya bilek san, şu alemde en son konuşması gereken adamlardan birisin. senle oynadığım bir tek maçı hatırlarım, alesta'daki turnuvalardan birisinde yalan olmasın jungle story sanırım harita basmışsın bir dünya bc. ne oldu o oyun? ver feedback ver mind control arada 6 carrier tamamsın işte hehe
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Eomer vardı eskiden , oda sağlamcıydı hatırladığım. Sonra ben geliorum , Bug , KzlBaron , Harris , Slasher vsvs böle gider.
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eomer iyiydi ama okadar kafaya oynayan biri deildi bana sorarsaniz en iyi 5 kişi kimdi diye 1.zaphod=sugosu 2.harris 3.piceyuz 4.duke 5.darvin bunlar kfayi cekenlerdi bide biridaha vardi ismi tam aklima gelmiyo sonzamanlarda ortaya cıkmıştı zerg oynuyodu solak tı galiba oda cok iyiydi ama ismi aklima gelmiyo
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ajan bu dediğin adamlar yıllar içinde Tr'nin önde gelen adamları oldu fakat geçen senelerdeki BeeswaX de bunlara eklenebilir.
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 venom ve grave war3 oyunculari:) sandwaves zamanında oyun atardık beraber venom orc grave human oynardi diye hatirliyorum. bnde katilmistim bi kac turnuvaya turkiye standartlarina gore iyiydim de dunyada tokatlamislardi.
Odinn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 angels of death [AoD] vardı, bizde Winds of Doom [WoD] diye takılırdık önce SNN sonre medicte, hey gidi günler heeey :>
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Aod Nicky miydi neydi,adam bana oynamayı öğretmişti hiç tanışmadım da ama baya uğraşmıştı benle,medic güzeldi ya
zepan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cok fransız kalmıssınız siz yok yeho yok harris bunlar kim ya harris tamam cok eski bi oyuncu ama hiç bir zaman bi pro gibi oynayamadı su oyunu her haliyle oynayan 1 adam vardı 1. Zaphod(Sugosu)adamın eu da bile efsane olmustur zamanında bakınız mass arbiter taktigi ondan sonra yayıldı Beaswax yazmıs kimiside bunlar kim ya ahaha güldüm cok replarımı cıkarttırmayın bana şimdi :) SoD.Zepan eskiler tanır etikete gerek yok :)
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oha ne diyonuz siz be? tabii ki benim.
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zaphod mod değilmiydi eskiden? ben mi yanlış hatırlıorm? pek girmezdim medic vs zmnı servera ztn girdinmi elime verip postalalarlardı birileri ahaha :D
xunn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Cuce said: venom ve gravedigger asıl wc3 de parladılar Arkadaşım wc3'te Venom'u finalde yendi. Sonra bu çocuk WoW'a başladı, sürekli mouse click yapıyordu istemsiz parkinson vakası gibi. bu da böyle bir hikaye işte.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 wc3 için venom gravedigger göz önünde olanlardı ondan millet söylüyor. Yoksa vakti zamanında biz oynarken insomnia yı yenen türk de var ama çok az kişi bilir :)
J'eon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 türkiye deilde, jaedong starleague de ezdi.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu kadar insan içinden bir kişi kalkıpta Yıldo dememiş hiç mi sc tarihiniz yok hocam youtube ta bile vardı adamın videoları
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 adamın nick yıldo ki insan değil o acayip bişi çinli, koreli gibi bişi
Öne çıkan mesajlar