forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 3 günden önce geçmiyor ağrısı çok gıcık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o neyse, kucuk parmagimi vurunca kafama sikasim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kötü olsa gerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dirsek kenarını masa köşesine çarpmak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 öle bi topik vardı yav koltuğun kenarına parmağını vuranlar falan. tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kapıyı kapatan kişinin sizi farketmemesi ve sizin arada ezilen parmaklarınız. yessss. 2 parmağım ezilmişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim ööle tırnağım düştü ahah ufaktım böle 11-12 yaşındaydım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim de demir kapıya sıkışmıştı öyle. bi iki gün sonra da araba bagajına sıkışmıştı. parmaklarım yamuk yumuk lan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 BİZ O... ÇOCUĞUYDUK !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 *polyanna mode on* ya ayak serçe parmağını vursaydın *polyanna mode off* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 off ayak serce parmağı öldürüyo bee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ginaly said: BİZ O... ÇOCUĞUYDUK !!1 pwned>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim başıma gelmedi, o serçe parmak olayı da gelmiyor pek. hani kapıyı ortalayamassam omzumu vuruyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ayak serçe parmağını sandalye bacağına vurmaktır olay. of sayısız darbe aldım öyle canımı yakmadı hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 benim omuzlar çürüdü. salonda yürücek yer yok. göt kadar salonda üç masa bi sürü koltuk var. gece işemeye gidersem yerde buluyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar