Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fiyat hatırlamıyorum ama yakındır, gio gibidir yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 rakam ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 -Abicim buyrun. Elimde çok güzel parfümler var bah. Fehrınayt ciyo armani kode ciyorciyo hepsi sıfırı abi. Jalatini üstünde. -Bak al bunu eline, bi de şunu al, 20 lira ver. Helal olsun abi bana geliri 180 lira ama 20 lira yeter. -Abicim niye bırakıyosun bak 19803 liralık malı 20 ye veriyom. Ama daha napiym ki ben. -Peki abicim iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Armani Mania kullanıyordum ben bi aralar, değişik ve hoş bir parfüm. Gerçi pek parfüm kullanmam ama, aklıma estiğinde onu kullanıyordum. Ha bir de, nolursa olsun garbıç yani burası bunu koymamız lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ginaly said: Ziyadesiyle bilinçli bir üye olduğum için yeni topik açmadım. Bana parfüm tavsiyesi lazım. Önceden bunu kullanıyordum. Değişiklik yapmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı lan? Bundan vazgeçilmez,ama illa vazgeçeceksen daha haşini var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar