Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evet ya biraz araştırınca yemedi resmen. sadece filmleri izlemeye karar verdim ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 the future begins alternatif bir gelecek degil mi? resetlemediler mi direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 evet resetlendi Captain Piccard aslında yok mesela şu an, bir tek eski kaptan archer var galiba hikayede. İnternette karikatürünü görmüştüm de oradan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ayıp etmişler o zaman. spock tan sonra tüm serinin en sağlam adamıydı picard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 filmi tekrar izledim tekrar hoşuma gitti. karakterler çok güzel, konu akışı iyi vs. yeni film biran önce gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar