abi spoiler allahaskina
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Star Trek (2009)
ya abi cidden dangalak mısınız yoksa bilerek mi yapıyorsunuz ?
bu hafta spoiler yemekten dibim damağım düştü heryerde
bu hafta spoiler yemekten dibim damağım düştü heryerde
Gelip dövseydin bir de...
Hepsini yazdıktan sonra kesip spo ya koyacaktim,daldırmışım öle bastım gönder'e sonra farkettim..
Hepsini yazdıktan sonra kesip spo ya koyacaktim,daldırmışım öle bastım gönder'e sonra farkettim..
hem severim hem döverim ben
phasers set to stun.
nasil bir yalandir nemesis i ben sinemada izledim
bizim türk milleti fragmanı görmeden uzay yolu diyince direk eski kimsenin izlemediği filmler akıllarına gelir.
nemesis first contact insurrection falan gibi
Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile..
turkiyede uzay yolu denilince, kimsenın izlemediği insurrection nemesis falan değil, herkezin izlediği Uzay Yolu dizisi gelir.
star trek gelince benim aklıma atılgan gemisi ve adamların yanaklarındaki tuzu yalayarak ona dönüşen karılar geliyor bi tek
tabi canım, önce turist ömer uzayda gelir, sonra dizi
size soru. Hayatimda 3-4 bolum next generation izlemisimdir... star trek bilgim de bundan ibarettir. Film hitap ediyor mu? Picardsiz star trek izlenir mi?
izle!
turist ömer uzayda star trek in başlangıcı diyorlar.
size soru. Hayatimda 3-4 bolum next generation izlemisimdir... star trek bilgim de bundan ibarettir. Film hitap ediyor mu? Picardsiz star trek izlenir mi?
benim bunun üstüne tüm karakterler vs. hakkında internetten okuduğum şeyler vardı ki öyle izledim.Beni aşırı derece tatmin etti,hiçbirşey bilmeyen bilen birisine de fazlasıyla hitap edebilir.Yine de eski seriyi izlemek gerek bence merak ettiğim bazı şeyler vardı :)
bidaha gidicem galiba.
bide bütün karakterlerin dışında mccoy inanılmazdı:D
film biraz degisik. yani trek ile alakasiz bir kisi bile rahatca izleyebilir. tabi bu trekkie'ler icin kotu demek degil. bilmiyorum baya kisi yok jj abrams dizide iyidir ama sinemada kotu olur, yok sylar'dan spock mu olur igrenc diyenlere tokat gibi cevap olmus.
o zaman son soru... ben simdi filme gitmeden bir iki ST filmi izleyip ortama alismak istiyorum. Bana star trekin en izlenir, guzel bir kac filmini onersenize :D
arada next generation karekterlerinin oldugu bir film varsa o da caizdir, uygundur.
arada next generation karekterlerinin oldugu bir film varsa o da caizdir, uygundur.
Öne çıkan mesajlar