Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek (2009)

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Filmle İlgili Çok Önemli Spoiler,Zevkin İçine Eder

Şimdi filmde şöyle bir olay var,Spock'ın bu filmden 129 yıl sonrasıydı sanırım bir olayı var ve bu olay sonucu Romulus'ların gezegeni yok oluyor,bir kara delik oluşuyor ve Romulus maden gemisi ile Spock'in gemisi kara deliğe giriyor.Kara delikten çıktığında George Kirk'in içinde bulunduğu gemiye denk geliyor ve yok ediyor.Spock'un dediğine göre o dönemden sonra zaman kırılması yaşanıyor ve alternatif bir evren oluşuyor.Yani bizim evren asıl hikayenin dışında kalıyor diye anladım

Ki olay buysa gerçekten harika bir iş daha çıkarıyor JJ Abrahms.Eski serinin etkisinde aynı hikayeleri farklı şekilde anlatmak yerine paralel evren geyiğine yeni şeyler ortaya çıkabilir ve Star Trek serisini resleyebilir

.

Tabii önceki serilerde de olay buysa bilemem asdfsda
Sosyal ağlarda paylaş

dedim abi adsfsa 2-3 bölümünü falan izledim dizilerin 2-3 tane de filmi yani :)

Film bence harikaydı.Yani çok az şey biliyorum seri hakkında ve buna rağmen beni aşırı derece tatmin ettim.Bir önceki postumda dediğim gibi 2009'un en iyi filmidir,eleştirmenlere katılmamak elde değil.Denildiği gibi aşırı sulu ve gereksiz sahneler olmasıan rağmen kurgusu olsun konunun işlenişi olsun harika,JJ abim yine işin altından olağanüstü bir şekilde kalkmış.

Gidin yani hiçbir şekilde zarara uğramazsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

/bow JJ Abrams

cok iyiydi, yeni bi serinin baslangici adeta. umarim boyle devam ederler.

hafif spoiler

sonunda adeta devir teslimi oldu, nimoy yerini quintoya verdi, yeni nesil sizsiniz yuruyun dedi, cok guzeldi orasi. bi de chekovun nasil durdurucaklarini anlattigi sahnede, hepsi bir arada, yeni kadro pozu ehehe.

action sahnelerinde hareketli kamera kullanimini cikaran adamin allah belasini versin.
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın ya daldırdım...

Yanlız farkettiniz mi bilmiyorum yine J.J Abrahams ve yine zaman konusu...
Acaba diyorum bir mesaj mı vermeye çalışıyor adam zaman makinesi mi buldu ne yaptı sdf...
Hani mesela bu filmde görüyoruz ki "geçmiş değiştirilmesine rağmen,Kirk yine kaptan oldu bir şekil,crew toplandı Mr.Scott Hoth gezegeninden geldi fln,kaderleri tamamlanmış oldu bir nevi"
Losttaki hani geçmişi değiştiremezsin geyiği bu mu acaba,hani değiştirsen bile iş olacağına varır...
Evet gecenin bu saatinde Lost ile Star Trek i birleştirdim helal olsun bana:)..
J.J fena adam yanlız,şaka maka filmde gayet güzeldi devamı gelirse güzel olabilir..
Edit:Evet Darkrider farketmiş:)

Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
nasil bir yalandir nemesis i ben sinemada izledim

Sovereign said:
bizim türk milleti fragmanı görmeden uzay yolu diyince direk eski kimsenin izlemediği filmler akıllarına gelir.

nemesis first contact insurrection falan gibi

Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile..

turkiyede uzay yolu denilince, kimsenın izlemediği insurrection nemesis falan değil, herkezin izlediği Uzay Yolu dizisi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
size soru. Hayatimda 3-4 bolum next generation izlemisimdir... star trek bilgim de bundan ibarettir. Film hitap ediyor mu? Picardsiz star trek izlenir mi?

filmi daha izlemedim ama pikardsız seriye ayak uydurmak icin : Star Trek : The Generations filmini izlemen lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
size soru. Hayatimda 3-4 bolum next generation izlemisimdir... star trek bilgim de bundan ibarettir. Film hitap ediyor mu? Picardsiz star trek izlenir mi?

benim bunun üstüne tüm karakterler vs. hakkında internetten okuduğum şeyler vardı ki öyle izledim.Beni aşırı derece tatmin etti,hiçbirşey bilmeyen bilen birisine de fazlasıyla hitap edebilir.Yine de eski seriyi izlemek gerek bence merak ettiğim bazı şeyler vardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...