aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 enterprisein yapimiyla, kirkun ise baslmasi bu bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kirk ilk enterprise ı kumanda etmiyor. ilk enterprise jonathan archer tarafından kumanda edilmiştir. enterprise dizisindeki kaptan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 voyager bitti next generation bitti original bitti ds9 sadece final bolumunu izlemek kaldi :) enterprise ida bitirirsem filme hazir olacagim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cok bilmiyorum startreki, ama efsane olmasini cok istiyorum. hatta sonra dizi olarak devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 heh o dizinin adı oydu. jonathan archer tnt de mi yayınlan dı bir ara türk tvlerinde gösterildi sonra kaybetti ne oldu ne bitti... güzel diziydi. dizisi gelmesin aman kotam doluyo sonra :d 2 senede 1 star trek çıksın yeriz biz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya Türkiye'ye nasıl getirecekler acaba? "Uzay Yolu" derler allah bilir.. millet önyargıdan gitmez :) Ama şaka maka Jonathan Archer'lı Enterprise'ın son bölümünü izlediğimden beri ilk defa yeni Star Trek materyali izlemek heycanlı olucak. Daha Star Trek: First Contact'in trailerını bi filmden önce sinemada izlediğimi ve delirdiğimi hatırlıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 offf yeni trailer da mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 star trek ciktigindan beri uzay yolu ki? neyin onyargisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bunu izlerim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fragmanini gosterdi watchmenden once bugun, icim titredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bizim türk milleti fragmanı görmeden uzay yolu diyince direk eski kimsenin izlemediği filmler akıllarına gelir. nemesis first contact insurrection falan gibi Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bu girer ve izlenir. sylar var dedin mi herkes koşa koşa gelir eueheuehu. bilim kurgu filmi sonuçta belli bir izleyen kitlesi var paticikten gördüğümüz kadarıylada hepimiz çıkmasını bekliyoruz :D gerisi mihim değil onlar kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Sovereign said: nemesis first contact insurrection falan gibi Kaldı ki bu yukarda saydığım hiçbir film İstanbul'da gösterime girmemişti bile.. Abi ben First Contact ı gayet sinemada izlediğimi hatırlıyorum babamla, yanlış hatırlıyor olma ihtimalin var mıdır? Bacak kadar velettim gerçi, ama aklımda yanlış kalmadıysa Capitol de izlemiştik hatta o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 o zaman first contact en son gösterime girendi.. diğerlerini çıkarmadıklarına adım gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 first contact 96 filmi, gosterilmemis olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ben kucukken eski seri Star Trek'i izlerdim, severdimde. Ama ne zaman modern seriye gectiler o zaman biraktim. Hic sevemedim o seri Star Trek'i. Fakat J.J. yapmis abicim. Harika duruyor, bayildim. Hele son trailer beni benden aldi. Icinde de Eric Bana, Simon Pegg gibi sevdigim adamlar mevcut. Harika harika. Bu sene blockbuster filmlerde bos yok. Terminator: Salvation, Star Trek, Transformers: Revenge of the Fallen, X-Men Origins: Wolverine, HP: Half-Blood Prince falan hepsi sahane duruyor. Umarim hepsi IMAX'te gosterime girerde doya doya izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aynen lathspell'in dedigi gibi. son donemdekileri izlemedim bile ama hakikaten bu biraz heyecanlandiriyor. turkiyeye her filmde oldugu gibi bombok gelir. salak bir isim, buyuk sehirler haric her yerde turkce dublajli olarak izletirler insanlara. ulan holywood studyolari versin bir ultimatom "bizden cikan filmler kesinlikle dublajlanamaz" diye ne sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 O saydıklarının içersinde bir terminatorden tırsıyorum patlar matlar diye. Çok zor bir proje inşallah başarılı olur. Ben her türlü star trek dizisini filmini seviyorum abi bu da en başarılardan birisi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bugün sinemada izledim trailer'ı da şimdi tüm filmleri izlemek mi lazım bundan bişeyler anlamak için. hiç bişey hatırlamıyorum star trek hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yok, bu basina donuyo olayin. yani, diger filmlerden bisey bilmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 zaten hatırlamıyorumda yani iyi o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Star Trek Voyager 7. sezonunda çevirileri bitti. http://sinema.yedincigemi.com/altyazi.php?filmid=309 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 8 sene sürmüş çeviriler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Commander William Riker'ın olmadığı enterprise'a enterprise demem ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar