Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 telefonun gprsinde kalan son damlalar + laptopla yazıyorum bu satırları. 3 saattir oyun kurulsun diye bekledim, girmeye çalıştım elektrikler down&die BU NASIL ADALET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tamam ben rica ettim bidaha kesmicekler. edik.eksikelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yazık olmuş cidden.. geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şeker de yiyebilsinler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 siz onu lance e sorun, sabah yataktan kalkaken küfrediyor TEDAŞ'a , böyle kıvrak, böyle oynak, böyle kıvırtan voltaj başka hangi ülkede var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kim demişti bizim burda elektrik bile yok diye çok komikti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 OYUN STRANGLEHOLD MU?LAN OYUNU 3 SAAT YÜKLE 14 GB OYNARKEN TAKILSIN İYİ Mİ?FGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar