Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin 19 Mayıs rahatsızlığı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

becool said:
Spacecake said:
hahaha gerçek yüzün ortaya çıkmış fırıldak nuri

vah canım.bi sen kalmıştın ezik mesaj atmayan sende geldin.salak herif.

bi de lathspell var bi tane saçını boyatmak isteyen ezik,forumda anket yapıyor boyuyummi boyatmayımmı diye,yazık garibanın arkadaşı yok sanırım foruma topik açıyor fikir almak için, gidin bi el atın adam saçına balyaj attırcak emokid.

ee, bundan sanane peki?bunun 19 mayıstaki kutlamalarla alakası ne?konuştukça batıyorsun, battıkça etrafına saldırıyorsun,küfür ediyorsun.çok zavallısın.
Sosyal ağlarda paylaş

becool malmısın arkadaşım sen işsizmisin sokak çocuğumusun

her haltı biliyorsun emokid cart curt gelip burada hastalıklı gibi millete takılıyorsun.on beş kere attılar gene sayıp sövmeye başladın ne bu huzursuzluk acı çektikçe güçmü emiyorsun nasıl bir hayat stili seninki?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın fail'larla dolu, kaybetmek üzerine kurulu bir hayatı olunca böyle oluyor malesef =/ İnternet üzerinde ego tatmin etmek ve yüz yüzeyken başkalarının suratına söyleyemeceklerini söyleyerek temelsiz bir özgüven inşaa etmeye çalışıyor..

Yazık..
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
İnsanın fail'larla dolu, kaybetmek üzerine kurulu bir hayatı olunca böyle oluyor malesef =/ İnternet üzerinde ego tatmin etmek ve yüz yüzeyken başkalarının suratına söyleyemeceklerini söyleyerek temelsiz bir özgüven inşaa etmeye çalışıyor..

Yazık..

uff egomu öyle tatmin ediyorumki

çünkü senin gibi amına kodumun ezikleri topic açıyor yok akp şöyle

yok din şöyle

yok şu olay ne böyle.

ben açıyorum çünkü bu topicleri.

farklı olmayı dinsiz olmayı zanneden,kendi ezik salak kişiligini başkalarına nefret duyarak geliştiren.

ulan bulundugum şehirde olsan gel yüzünede söyleyim gerizekali.yüzünü sikiyim yani senin.
Sosyal ağlarda paylaş

aha bi domdom eksikti oda geldi.
len salaklar amacım küfür etmek olsa ozel mesajdan sallarım zaten,amacımın o oldugunu bile anlamıyorsun domdom,
banlanmak istiyorum çünkü senin gibi salaklarla tartışılmıyor bile,sıkıldım sende siktir git kendine makyaj kalemiyle sakal mı yapıcan başına şapka takıp che pozu mu vericen,koy onu yonjaya facebook a falan, belki 1-2 kız yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
tek tip giyincek herkes kimse tahrik olmayacak.

becool

herkes senin ne olduğunu biliyorken gelip de ben bu giysilere karşı değilim ben muhafazakar değilim bıkbık konuşmanla anca çocuk kandırırsın.hepiniz böylesiniz zaten hedefe ulaşana kadar kaypaklık yalancılık diz boyu.

ne demişim...az çok anlıyoruz artık kim nedir ne değildir
Sosyal ağlarda paylaş

Slat said:
Ne güzel mutlu oluyor adam işte, hayatında göremediği ilgiyi burda görüyor.. Bu ilgi her ne kadar olumsuz olsa da, onun için farketmiyor.. O kadar ilgiye aç, o kadar desperate =/

adeta bi ilgi manyaa oldum dimiii,all eyez on me gördüm kendimi sankii,
o kadar ilgiye açım bi o kadarda desperate.off hastasıyım şu laflarının, madem ilgi görüyorum,senin gibi cibiliyetini vasıfını siktimin salagı niye kaale alıp mesaj atıyo buraya.atmasana lan ilgi çekmeye çalışan biriyse siktir git,kimse olmasa atmıycam mesaj.mesaj atıyosan da eglenmene bakıcan.
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
len salaklar amacım küfür etmek olsa ozel mesajdan sallarım zaten,amacımın o oldugunu bile anlamıyorsun domdom,
banlanmak istiyorum çünkü senin gibi salaklarla tartışılmıyor bile,sıkıldım sende siktir git kendine makyaj kalemiyle sakal mı yapıcan başına şapka takıp che pozu mu vericen,koy onu yonjaya facebook a falan, belki 1-2 kız yaparsın.

ne bu şiddet bu celal? banlanmak istiyosan kendin defolsan? kimse küfür etmiyoken sen 234234 tane abuk subuk laf edip tadımızı kaçırmasan? yoksa böyle konuşmadan tartışamıyo musun? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
Spacecake said:
tek tip giyincek herkes kimse tahrik olmayacak.

becool

herkes senin ne olduğunu biliyorken gelip de ben bu giysilere karşı değilim ben muhafazakar değilim bıkbık konuşmanla anca çocuk kandırırsın.hepiniz böylesiniz zaten hedefe ulaşana kadar kaypaklık yalancılık diz boyu.

ne demişim...az çok anlıyoruz artık kim nedir ne değildir

sipastik özürlü, bu dediklerimden muhafazakar oldugum anlamını nerden çıkarıyon moron.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
becool said:

ne bu şiddet bu celal? banlanmak istiyosan kendin defolsan? kimse küfür etmiyoken sen 234234 tane abuk subuk laf edip tadımızı kaçırmasan? yoksa böyle konuşmadan tartışamıyo musun? :)

o lafları sana etmiyorum.ayrıca kimse küfür etmiyoken demişisn?
bu forumda ne küfürler var cezası yok.
3-4 gün once bone alenen birine götünü sikiyim dedi adam şimdi burda gene.

geliyo ezigin teki muhammed in 9 yaşında karısı var .ne alakası varsa topicle.
buda bi hakarettir ki.
cevap vermeyin ilgi göstermek istemiyorsanız hadi naş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...