Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP'nin 19 Mayıs rahatsızlığı

Masticore

Öne çıkan mesajlar

buyrun
Bu olay bunun en iyi örneğidir. Kızın ailesi şikayetçi bile olmamış. Benim kendi köylülerim yapıyor bunu ben bizzat şahit oldum. Dinimizde caiz diye zorla evlendirilen kaç kız var bu ülkede.
Az bile açmışlar bu kızlar, tamamen soyunsalarda keşke bir işe yarasa. Bu yobazların topunun esas niyeti ortaya çıksa.
Sosyal ağlarda paylaş

hz muhammed de bir insandır,ve o zaman o kültürde o topraklarda bir tek hz.muhammed in 9 yaşında karısı yoktu,tüm erkeklerin vardı, bu yüzden bok atıcaksan kendine sakla ve siktir git.

milyonların inandıgı kutsal bir dine böyle saygısızlık yapıcaksan kendi hastalıklı salak dünyanda yap,sktir git kısaca.

ve bye tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

becool said:
hz muhammed de bir insandır,ve o zaman o kültürde o topraklarda bir tek hz.muhammed in 9 yaşında karısı yoktu,tüm erkeklerin vardı, bu yüzden bok atıcaksan kendine sakla ve siktir git.

milyonların inandıgı kutsal bir dine böyle saygısızlık yapıcaksan kendi hastalıklı salak dünyanda yap,sktir git kısaca.

ve bye tabi.

Milyonların inanması birşeyi saygıya değer kılmaz, inanmayanlar için tabii. Ayrıca saygısızlık kime göre saygısızlık neye göre saygısızlık. Ben mesela teyzeme dayıma küçüklüğümden beri adlarıyla hitap ederim. Bizim ailede gayet normaldir ama başka ailelerde büyük saygısızlık olabilir. Göreceli konularda atıp tutup, bir de s.ktir çekmek ne güzel iş..
Sosyal ağlarda paylaş

Spacecake said:
hahaha gerçek yüzün ortaya çıkmış fırıldak nuri

vah canım.bi sen kalmıştın ezik mesaj atmayan sende geldin.salak herif.

bi de lathspell var bi tane saçını boyatmak isteyen ezik,forumda anket yapıyor boyuyummi boyatmayımmı diye,yazık garibanın arkadaşı yok sanırım foruma topik açıyor fikir almak için, gidin bi el atın adam saçına balyaj attırcak emokid.
Sosyal ağlarda paylaş

yobaz modelimi?canım cicim amına kodumun salagı sen hayatında bu küfürleri etmiyormusun?

küfür etmek yobazlıkmı?

orçun/cons buraya gelip bu adamı tanıyorum ben kaç kere gördüm konuştum demedimi?onada inanmıyorsan senin hayatını gene sikeyim vasıfsız insan seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...