Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 buyrun Bu olay bunun en iyi örneğidir. Kızın ailesi şikayetçi bile olmamış. Benim kendi köylülerim yapıyor bunu ben bizzat şahit oldum. Dinimizde caiz diye zorla evlendirilen kaç kız var bu ülkede. Az bile açmışlar bu kızlar, tamamen soyunsalarda keşke bir işe yarasa. Bu yobazların topunun esas niyeti ortaya çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 anladım ama biraz abartılı ifade etmişsin, dinde böyle bişey yok yani.. pederler de çocuk istismarı yapıyo amerikada ama bu hristiyanlık böyle bişi var demek değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ama soyle bir gercek var ki hz muhammedin 9 yasında evlendigi ayse adında bir karısı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hz muhammed de bir insandır,ve o zaman o kültürde o topraklarda bir tek hz.muhammed in 9 yaşında karısı yoktu,tüm erkeklerin vardı, bu yüzden bok atıcaksan kendine sakla ve siktir git. milyonların inandıgı kutsal bir dine böyle saygısızlık yapıcaksan kendi hastalıklı salak dünyanda yap,sktir git kısaca. ve bye tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sadece haberi okudum, sonra son yazılanı okudum.konu nerden nereye gelmiş ya, 19 mayıstan hz. muhammed'in karısına gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Dayanamadı gene yobaz squad member olduğu ortaya çıktı! Mümkünse geri gelme artık baydın =/ Kibar takıl kibar takıl sonra küfür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 becool said: hz muhammed de bir insandır,ve o zaman o kültürde o topraklarda bir tek hz.muhammed in 9 yaşında karısı yoktu,tüm erkeklerin vardı, bu yüzden bok atıcaksan kendine sakla ve siktir git. milyonların inandıgı kutsal bir dine böyle saygısızlık yapıcaksan kendi hastalıklı salak dünyanda yap,sktir git kısaca. ve bye tabi. Milyonların inanması birşeyi saygıya değer kılmaz, inanmayanlar için tabii. Ayrıca saygısızlık kime göre saygısızlık neye göre saygısızlık. Ben mesela teyzeme dayıma küçüklüğümden beri adlarıyla hitap ederim. Bizim ailede gayet normaldir ama başka ailelerde büyük saygısızlık olabilir. Göreceli konularda atıp tutup, bir de s.ktir çekmek ne güzel iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 orda hz.muhammedin 9 yaşında karısı vardı diyip o adamın ne demek istedigini gayet iyi anlıyoruz. Slat mümkünse sende siktirgit,kumda oyna, once git adam gibi bir sicil yap,ondan sonra gel buraya bilgi sat seni gidi lise mezunu uo çocugu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Haha ben uo çocuğuysam sende uo çocuğusun.. Sonuçta beraber fishing kasıyorduk 5-6 sene evvel.. Ama sen bir gün balık yerine Risale-i Nur çekince olan oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 fethullahında götünü sikiyim seninde götünü sikiyim afedersin? gerizekali her gördügün sakallıyı dedemi zannediyorsun sen allahın denyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ooo alemin ban'ı geliyooooo geliyoooo geliyooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sanada 3-5 kuruş yollayım kendine gözlük al kanka.gitmeden bir kıyagım olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aaa mükemmel olur heaa banlamayın cocuğu gözlük al bana keeeenkkkk :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: aaa mükemmel olur heaa banlamayın cocuğu gözlük al bana keeeenkkkk :D:D ahhahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 redaktör fetoyu niye kattınız çok anlamsızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o zamanlarda 9 yaşında karısı olması normalse 1300 yıl onceki dine niye hala inanıyosun onu anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gerizekalisin da ondan anlıyamıyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sana da ayarlayalım bi tane 9 yaşında hatun madem, zeka seviyeniz örtüşüyor zaten iyi de anlaşırsınız? sinirlerini alır hem biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sinirli degilimki bunu anlamıycak kadar da salaksın ayrıca.9 yaş ilgimi çekmiyo sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hahaha gerçek yüzün ortaya çıkmış fırıldak nuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 8? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 vurmayın çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spacecake said: hahaha gerçek yüzün ortaya çıkmış fırıldak nuri vah canım.bi sen kalmıştın ezik mesaj atmayan sende geldin.salak herif. bi de lathspell var bi tane saçını boyatmak isteyen ezik,forumda anket yapıyor boyuyummi boyatmayımmı diye,yazık garibanın arkadaşı yok sanırım foruma topik açıyor fikir almak için, gidin bi el atın adam saçına balyaj attırcak emokid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 28 Şubat sonrası yobaz modeli işte, nasıl Tayyip arada sahte demokrat maskesini düşürüp dayanamayıp patlıyor, bu da böyle.. İyi gidiyordu ama tahmin ettiğimden erken patladı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yobaz modelimi?canım cicim amına kodumun salagı sen hayatında bu küfürleri etmiyormusun? küfür etmek yobazlıkmı? orçun/cons buraya gelip bu adamı tanıyorum ben kaç kere gördüm konuştum demedimi?onada inanmıyorsan senin hayatını gene sikeyim vasıfsız insan seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar