hayvan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Benimki de CE , problem yaşamadım account olustururken. Cape olayından sonra bende de bi burukluk yok deil , kutuyu henüz ben gormedim bugun gelicek artık ole karar vericem iyi mi yapmısım kötümü yapmısım die.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sabah itibari ile halledilecek deniyodu bi gelişme varmı?
tegororn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Resmi açıklama : We are aware of an issue with some Collector Edition keys incorrectly stating “No Offer Found for given key”. We have a solution for correcting this that is now ready. Please go to https://register.ageofconan.com and enter your key again, then follow the on screen instructions. We are very sorry for those inconvenienced by this. Note that this is only related to Collector Edition keys and not standard edition keys. If you are having issues with your standard edition key please look for more information on http://support.ageofconan.com/ or contact customer service Thank you
Moruch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Resmi açıklama için teşekkürler. Artık keyi girince "no offer found for given key" demiyor, "broken cdkey" diyor, eskisini yollayın yenisini vericez demiş özetle. Denedik bakalım nolcak. Aral şifrenin fotoğrafını çekip yollayın falan demiş, biraz salakça geldi bana. Hem makinam yok, cep telefonumdaki de bozuk. Onunla uğraşamam şimdi. Yabancı forumlarda eskisini yollayıp yeni cd keyi gelenler var, foto moto yollamamışlar. Eğer Funcom sadece Türkiyeden gelen key isteklerine fotoğraf şartı koymuşsa cidden saçmalamış olur.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o insanlar olur da ekstra bir sorun yaşamasın diye verilen bir opsiyon
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cuce said: yok benimki normal, active ettim ama oyuna giremiyorum yanls password diyo aynısı bana da oluyo.ne yapmak lazım? birşey yapmak gerekmiyomuş.düzeldi kendi kendine.
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ilk girişimde banada hata verdi ama 2. denemede girdi. enteresan bi durum.
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 50 kere denedim olmadı rahat 5-6 kere key degistirmek icin mail atın dedigi yere mail attım. aralda yazanı da yaptım hala cevap vermediler bu gidisle bu sektorde nefret ettigim tek firma soe olmaktan cıkacak
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Accountu aktive ettim. logcfg den eu serveri olduğunu doğruladım. Ama oyuna giremiyorum yok böyle bir mallık. Amma sorunlu oyunmuş.
Moruch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yeni keyim gelmiş, denedim ve çalıştı sonunda. Ben de key için verdikleri adrese 5-6 mail atmıştım, son attığıma reply şeklinde gelmiş. Fotoğraf falan yollamadım, sadece yanlış key girince dediklerini yaptım ama son mesajıma en alta not olarak biraz ana avrat döşenmiştim ve "ben SOEyi kötü zannederdim" diye bitirmiştim :D İlgisi olmadığına eminim ama o kadar emailden sonra cevabın o emaile gelmiş olması komik :D
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yeni key için ne zaman mail atmıştın cevap ne zaman geldi? aynı durumda olan bir arkadaşım var da olayın komikliği karşısında aciz kaldık resmen
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ucunbiri said: yeni key için ne zaman mail atmıştın cevap ne zaman geldi? aynı durumda olan bir arkadaşım var da olayın komikliği karşısında aciz kaldık resmen ben dun gece 1 tane mail atmıstım bugn 4-5 tane daha attım, ama hala cvp yok bsiler yannıs ama hala anlamadım
Moruch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben de dün 1 tane atmıştım. Bugün kalkıp cevap gelmediğini görünce ara sıra attım canım sıkıldıkça :P
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 nedir çözüm bende şu anda yaşamaktayım aynı sorunu
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Key ile ilgili sorunlar vardı ama sanırım halledilmiş olması lazım, eğer key ile ilgili sorunlarınız var ise funcom'a mail atmanız gerekiyor.
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 attım gelen mailde 3 yol gösteriyorlar hiç biri bendeki sorun değil anlamadım valla
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ewet funcomla tanışmış oldun.. nice kaynaşmalara
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ya yok mu yardım kafayı yiycem şimdi dün aldım oyunu giremiyorum Authentication Failure Error saçmalığı yüzünden
Öne çıkan mesajlar