slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ee Devrim uyku sersemiyle yazınca normal =) hehe Haziranın ortasında en geçte son haftalarında başlicaz hepimiz.Bu sefer PoM ile gelicem ve bu oyunda afk olamicamdan dolayı üzülüyorum desem yeridir :p artık "afk master" olamicam malesefki =) hehe.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 DA2019 said: P.S.: Invadoria, Revolution, SotC kolkola. ;) birde "way ak" var onlarda katılsa tam süper olur aslında var mı ole bi plan?
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 CrayTotem said: Devrim guildinizin planlarından, amaçlarından bahseder misin biraz? Onur, Invadoria içerisinde bulunduğun zamanki planlarımız, amaçlarımız ne ise halen aynen devam ediyor. Öncelikli amacımız beraber hoşca vakit geçirmek. Onun sonrasında, şehrin kurulması ve PvE - PvP raidleri var tabi ki. sirplayA said: Lordum son 34 gun geleyrum :) Hele şükür Mert. Gözümüz yollarda kaldı. :) razzRaziel said: DA2019 said: P.S.: Invadoria, Revolution, SotC kolkola. ;) birde "way ak" var onlarda katılsa tam süper olur aslında var mı ole bi plan? Vay ak guildinden birleşelim şeklinde bir talep gelmedi. Gelirse oturur, konuşuruz. Vay ak içerisinde de bir çok değerli, daha önce beraber oyun oynadığımız arkadaşımız var. (Bkz. ucuz priest Miraul :))
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bir barbarian bir assassin bir de bearshaman icin yeriniz yok mu ? :(
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Nedir bu birleşme dediğiniz? Oyun içinde teknik olarak kardeş guild kavramı var mı? Yoksa kendiniz birbirinizi destekliyor musunuz nasıl oluyor?
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Örneğin Anathema ve Ruscorp NAP anlaşması yaptılar ve lvl 70-80 grindin bölgelerini kapadılar. Kashetta'da SUN ve KoS guildlerine göz açtırmıyorlar. Tabi bizim türklerin birleşmesi ne gibi faydalar sağlar onu ileriki zamanlarda göreceğiz :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bugunde ilk defa Ottoman Empire gördüm.. 50kadar kişiler miş.. o zaman baya bi türk var yine.. toplansak söle bi 150-200u geçeriz.. ilersi için güzel bi durum
ozgurtrk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bir olalım, iri olalım, diri olalım^^
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mirage said: Nedir bu birleşme dediğiniz? Oyun içinde teknik olarak kardeş guild kavramı var mı? Yoksa kendiniz birbirinizi destekliyor musunuz nasıl oluyor? SotC guildi Invadoria'ya katıldı, Revolutionda oynayıp WoWu bırakan arkadaşlar da bize katılıyor. Aslında bu daha önce birarada başka platformlarda birarada olmuş insanların tekrar biraraya gelmesi. Herkes birbirini tanıyor zaten.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Birlikten kuvvet doğar yani her ne kadar illa ki anlaşmazlıklarda olsa güçlü olmak beraber olmak iyidir.
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 100 kişi olup kabus gibi çökeriz.
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 DA2019 said: Mirage said: Nedir bu birleşme dediğiniz? Oyun içinde teknik olarak kardeş guild kavramı var mı? Yoksa kendiniz birbirinizi destekliyor musunuz nasıl oluyor? SotC guildi Invadoria'ya katıldı, Revolutionda oynayıp WoWu bırakan arkadaşlar da bize katılıyor. Aslında bu daha önce birarada başka platformlarda birarada olmuş insanların tekrar biraraya gelmesi. Herkes birbirini tanıyor zaten. Ayriyetten evet, SWG'den tanıdığım Charda ve Revhas da ex-Revolution bünyesinin liderlerinden olarak AoC çıkışıyla size katıldılar. Official forumlara göz atınca farkettim, RUS Corp alliance olaylarına girmiş, bir önceki sayfada birinin dediği gibi KoS ve SUN ile didikleşip duruyorlar. Hardcore rekabet şimdiden başlamış gibi görünüyor.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Absolut said: Birlikten kuvvet doğar yani her ne kadar illa ki anlaşmazlıklarda olsa güçlü olmak beraber olmak iyidir. Aynen öyle, guild başlıkları altındaki listeyi server bazında ayırarak, guild liderleri olarak bir mutabakata varmak lazım. Her ne kadar oyun FFA olsa da, Ottoman Empiredan bir arkadaşla dövüşeceğime, Sun ya da RusCorpdan oyuncular ile dövüşürüm. Unofficial bir faction yaratabiliriz. :)
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Nedir son gelismeler invadoria hakkinda ??
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Son gelişmeler derken?
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ne bilim oyle progress olarak fln neler oldu neler bitti :) sehir kuruldumu? member sayisi ne? uye alimi varmi? pvp nasil gidiyor? oyle bir sorayim dedim :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ŞEhir yok Member çok PvP çok yapmadım ama genkleniyormusun desen sürüyle. Herkes LvL kasıyor şu an.
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gellidus said: ne bilim oyle progress olarak fln neler oldu neler bitti :) sehir kuruldumu? member sayisi ne? uye alimi varmi? pvp nasil gidiyor? oyle bir sorayim dedim :) Şehrin yeri ayrıldı, ama resource ve para lazım. Tier1 Keep için 120 gold gerekiyor. Guild üyelerini haraca bağlıcaz. :P Üye sayımız 79. Maalesef üye alımımız yok. Daha önce tanıdığımız, diğer oyunlarda üyemiz olan, oyuna başlayan arkadaşlarımızı alıyoruz aramıza. PvP Absolutun dediği gibi çok gitmiyor. Herkes level kasma derdinde. :) Absolut said: ŞEhir yok Member çok PvP çok yapmadım ama genkleniyormusun desen sürüyle. Herkes LvL kasıyor şu an. Absolut, Baba Pati, guilde aldık mı seni? Oyundaki nickin ne? :)
Forme Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 100 civari member ve ortalama 40 online ile serverda baya bir adımızdan söz ettiricez hele bir herkes 80 olsun pvp xp açılsın görücez :)
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 PvP Xp açılmayacak bence. Veya belli alanlarda olabilecek sadece.
Öne çıkan mesajlar